Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

he tmm işte o zaman dr demişti bu kistlerin ameliyatı yok zamanla ya kaybolur yada her ay tekrarlar benim bi süre bi göründü bi kayboldu arada kontrole gidiyoduk ama evlendiğimden beri hiç öle bişi demediler
yumurtayla arasındaki fark ne acaba nasıl anlaşılıyo yanii çok ağrım her ay adetimde varrr
kanamada hep çok yoğunn 8-9 gün
kız ben acaba araştırsammı bu manyak dr lar bazen bi b.ktan anlamıyolar hee mannaklıkları tutuyo

he bu arada sen dondurulmuşlarınla denemeye başlıyonmu güzelim
bide aynı hastanedemi meraktan yanim soruyom şeker

canım güldürdün beni ya
öyle kocakarılar hastalık yapıştırılar ya kendilerine alemsin
korkma sen değilsin pko lu

ben pkolu değilmiyim nayır nolamaz ama neden arkadaşlarımın pko su varda neden benim yok
allahım o zaman onlarınkinide al banane bananeeee

:roflol::roflol::sm_cool:

slm kızlar.. birkaç topic gezdikten sonra sanırım doğru yerdeyim. ben k.k da çok yeniyim. 37 yaşındayım ve geçen ay evlendim. 12 yıl önce pko dan laparoskopiyle ve 6 ay süren iğne tedavisiyle kurtulmuştum. o zaman dr hemen doğur demişti tabi doğurmak için koca lazım o da ben de yoktu. 3 ay önce dr hamile olabilirsin dedi, sevinçle test yaptırdık ama değilmiş, beni ameliyat eden dr a kontrole gittiğimde ise hormon testleri istedi ve menopoza giriyormuşum bunu öğrendim. kistlerin temizliği için yapılan ameliyat sırasında sağlam yumurtaların da bir kısmı kaybediliyormuş meğerse. e bunu da yeni söylüyor bana dr. yani erken menopoz da bunun sebebi. acilen tüp bebek dedi. peki.. ekim de lucrin e başladım. 13. gün regl oldum ve kontrole gittim. bu sefer de 4 cm lik bir kist oluşmuş tedaviyi keselim doğum kontrol hapı kullan 1 ay dediler. tam bebeğimiz olacak diye yola çıkmışken şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum ha bir de folik asit verdi. Biraz uzun bir yazı oldu ama hem kist tecrübemi hem de tüp bebek endişemi sizlerle paylaşmak istedim. okuduğum forumlarda o kadar sabırlı arkadaşlar gördümki bu bana moral verdi, umarım Allah ım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. En kısa zamanda kucağımızda bebeğimizle bebek forumlarına üye oluruz.

canım sende olsa aydın arıca farkederdi emin ol
zaten tüp bebeğe başladığında da belli olur sıkma canını
doktora anlatırsın böyle böye diye korkma yaaa anlattığıma pişman ettin yaaa
siz bebek istediğinizde tahliller ultrasonlar filan çıkardı bi tanem ultrasonda 2 saniye tutmuyo anlıyolar canım
benim dondurulmuşları denemem lazım canım hastaneyle konuştum 750 tl transfer ediyolarmış gel görüşelim dedi bi dahaki adet dönem,nde olabilir bakıcaz artık aynı hastane de yapimda tutmzsa değiştiririm bakalım yaaa

slm kızlar.. birkaç topic gezdikten sonra sanırım doğru yerdeyim. ben k.k da çok yeniyim. 37 yaşındayım ve geçen ay evlendim. 12 yıl önce pko dan laparoskopiyle ve 6 ay süren iğne tedavisiyle kurtulmuştum. o zaman dr hemen doğur demişti tabi doğurmak için koca lazım o da ben de yoktu. 3 ay önce dr hamile olabilirsin dedi, sevinçle test yaptırdık ama değilmiş, beni ameliyat eden dr a kontrole gittiğimde ise hormon testleri istedi ve menopoza giriyormuşum bunu öğrendim. kistlerin temizliği için yapılan ameliyat sırasında sağlam yumurtaların da bir kısmı kaybediliyormuş meğerse. e bunu da yeni söylüyor bana dr. yani erken menopoz da bunun sebebi. acilen tüp bebek dedi. peki.. ekim de lucrin e başladım. 13. gün regl oldum ve kontrole gittim. bu sefer de 4 cm lik bir kist oluşmuş tedaviyi keselim doğum kontrol hapı kullan 1 ay dediler. tam bebeğimiz olacak diye yola çıkmışken şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum ha bir de folik asit verdi. Biraz uzun bir yazı oldu ama hem kist tecrübemi hem de tüp bebek endişemi sizlerle paylaşmak istedim. okuduğum forumlarda o kadar sabırlı arkadaşlar gördümki bu bana moral verdi, umarım Allah ım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. En kısa zamanda kucağımızda bebeğimizle bebek forumlarına üye oluruz.

Tamam anlaştık canım..
Eminim sen en iyisini en güzelini yaparsın. Sana yakıştığı gibi hareket edeceğine hiç şüphem yok..
Canımsın..
gülüm sen olmasan ben bu akşam eve gidince oklavayı alırdım elime sonrada doğru babamın evine hehehhe yuvamı kurtardın bacımmm oyyy yerim ben seni sağolasın

ayy nevinimm maşallah ne akıl heee
süpersinnn ayyy çok hoşuma gitti yavvvnaniknaniknaniknanik
süper o tabi tecrübe konuşuyo kızım ama taktikler iyi yani hee kesin tutar

Kaynana sızısı diyolar tatlım o sızıya..Kaynana gelini anınca böyle sızlarmış, ben doktorların yalancısıyımkaydirigubbakcemile2

valla anmasın beni mümkün olduğunca yoksa ben sızlatacam bi yerlerini fena olacak pis kaynanalar naniknanik

geçmiş olsun aramıza hoşgeldin aslında hoş değil ama napalım bu da bizim sınavımız
bunda da vardır bi hayr inş en kısa zamanda alısın bebişlerini kucağına
allah yardımcın olsunn

hoşgeldin alara.Allah sanada kolaylık versin canım...

bence de farkederdi aydın bey...
ya gizemim pimpirik misin nesin sen?????klava:

cnm öncelikle çok geçmiş olsun
dr un uyguladığı doğum kontrol hapına fazla kafanı takma tedavi sürecinde çoğumuz kullanıyoruz iki ay üst üste düzenli adet olmak için o şeker
korkma hangi hastanede başladın tedavine biz sana hem moral oluruz hem bildiklerimizi paylaşmaktan onur duyarız benden çok daha tecrübeli arkadaşlar var burada allah yardımcın olsun

kız delürme ne pişman oluyon mannak
iyi oluyo böle bende gidince sölerim dr a bişi varsada şüphelenmemişse hemen şüphelensin yani tüpe başlamadan yani şekerim
sen yap dondurulmuşları bencede 750tl bişi değilmiş dene bence

valla sohbete doyum olmaz ama işlerim var
aranızdan şimdilik ayrılıyorum
bir daha göürüşünceye dek
sağlıcakla kaln
SıZı SEVıYORUMMM
ıYıKı VARSINIZ
ıNŞ HEPıNıZ HAMıŞ OLASINIZZZZ
öpüldünüz

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- şimdilik trasfer tarihini bilemiyoruz

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- trasfer tarihini bilemiyoruz (213)

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170)

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135)

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig

16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı

17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi

19 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

20 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast

21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz

22 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

23 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)

24 ) sedef59 --------------????????----------medicana

25 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)

26 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast

27 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez

28 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah Allah ım güzel dileklerini duyar da hepimizi sağlıklı evlat sahibi yapar sevgili bebekteyiz..

evet canım denicem inş
kocacık gelsin maviş gözlüm benim
özledim valla kocamı da heeee
hadi byby
kocamla ilgilenmiyorum sizle ilgilendiğim kadar
diyo zaten çok takıldın sen

kız nevra bazen pimpirik olmakta fayda var olsun biz öle çok bişi bilip soramıyoz dr lara böle pimpiriklenince aklıma soruda geliyo hihihihih

bu arada sayfa uçusa geçti yetişemiyorum hızınıza ben birazdan çıkıcam şekerler

yarın tubacımın sonucu belli olacak allahım yardım et cümleten güldür yüzümüzü birimizin sevinci hepimizin sevinci

bebekteyiz yap hadi işlerini yarın bol bol konuşuruz cancan

evet canım denicem inş
kocacık gelsin maviş gözlüm benim
özledim valla kocamı da heeee
hadi byby
kocamla ilgilenmiyorum sizle ilgilendiğim kadar
diyo zaten çok takıldın sen

Hadi iyi akşamlar bacım..

Tıpkı şiirdeki gibi değil mi;
o mavi gözlü bir devdi
Minnacık bir kadını sevdi

Yarın görüşürüza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…