G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.881
canım pko hemen ultrasonla görülüyo aydın beye muayene oldun sen olsaydı görürdü sen merk etme teşhisin hemen konuyo yani
dedim ya ben ilaçsız adet olamıyorum kist dedikleri de öyle meliyatla alınan kist değil canım yumurtaların olgunlaşmamış olabilir öyle sandığın gibi kistler olsa muayenede çıkardı ve çok ağrın olurdu veya kanaman durmazdı yani sende yoktur canım merak etme
Evim Büyükçekmece'de ,iş yerim Kağıthane'de canım...
canım güldürdün beni ya
öyle kocakarılar hastalık yapıştırılar ya kendilerine alemsin
korkma sen değilsin pko lu
he tmm işte o zaman dr demişti bu kistlerin ameliyatı yok zamanla ya kaybolur yada her ay tekrarlar benim bi süre bi göründü bi kayboldu arada kontrole gidiyoduk ama evlendiğimden beri hiç öle bişi demediler
yumurtayla arasındaki fark ne acaba nasıl anlaşılıyo yanii çok ağrım her ay adetimde varrr
kanamada hep çok yoğunn 8-9 gün
kız ben acaba araştırsammı bu manyak dr lar bazen bi b.ktan anlamıyolar hee mannaklıkları tutuyo
he bu arada sen dondurulmuşlarınla denemeye başlıyonmu güzelim
bide aynı hastanedemi meraktan yanim soruyom şeker
ben pkolu değilmiyim nayır nolamaz ama neden arkadaşlarımın pko su varda neden benim yok
allahım o zaman onlarınkinide al banane bananeeee
:roflol::roflol::sm_cool:
gülüm sen olmasan ben bu akşam eve gidince oklavayı alırdım elime sonrada doğru babamın evine hehehhe yuvamı kurtardın bacımmm oyyy yerim ben seni sağolasınTamam anlaştık canım..
Eminim sen en iyisini en güzelini yaparsın. Sana yakıştığı gibi hareket edeceğine hiç şüphem yok..
Canımsın..
süper o tabi tecrübe konuşuyo kızım ama taktikler iyi yani hee kesin tutarayy nevinimm maşallah ne akıl heee
süpersinnn ayyy çok hoşuma gitti yavvvnaniknaniknaniknanik
Kaynana sızısı diyolar tatlım o sızıya..Kaynana gelini anınca böyle sızlarmış, ben doktorların yalancısıyımkaydirigubbakcemile2
slm kızlar.. birkaç topic gezdikten sonra sanırım doğru yerdeyim. ben k.k da çok yeniyim. 37 yaşındayım ve geçen ay evlendim. 12 yıl önce pko dan laparoskopiyle ve 6 ay süren iğne tedavisiyle kurtulmuştum. o zaman dr hemen doğur demişti tabi doğurmak için koca lazım o da ben de yoktu. 3 ay önce dr hamile olabilirsin dedi, sevinçle test yaptırdık ama değilmiş, beni ameliyat eden dr a kontrole gittiğimde ise hormon testleri istedi ve menopoza giriyormuşum bunu öğrendim. kistlerin temizliği için yapılan ameliyat sırasında sağlam yumurtaların da bir kısmı kaybediliyormuş meğerse. e bunu da yeni söylüyor bana dr. yani erken menopoz da bunun sebebi. acilen tüp bebek dedi. peki.. ekim de lucrin e başladım. 13. gün regl oldum ve kontrole gittim. bu sefer de 4 cm lik bir kist oluşmuş tedaviyi keselim doğum kontrol hapı kullan 1 ay dediler. tam bebeğimiz olacak diye yola çıkmışken şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum ha bir de folik asit verdi. Biraz uzun bir yazı oldu ama hem kist tecrübemi hem de tüp bebek endişemi sizlerle paylaşmak istedim. okuduğum forumlarda o kadar sabırlı arkadaşlar gördümki bu bana moral verdi, umarım Allah ım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. En kısa zamanda kucağımızda bebeğimizle bebek forumlarına üye oluruz.
hoşgeldin alara.Allah sanada kolaylık versin canım...slm kızlar.. birkaç topic gezdikten sonra sanırım doğru yerdeyim. ben k.k da çok yeniyim. 37 yaşındayım ve geçen ay evlendim. 12 yıl önce pko dan laparoskopiyle ve 6 ay süren iğne tedavisiyle kurtulmuştum. o zaman dr hemen doğur demişti tabi doğurmak için koca lazım o da ben de yoktu. 3 ay önce dr hamile olabilirsin dedi, sevinçle test yaptırdık ama değilmiş, beni ameliyat eden dr a kontrole gittiğimde ise hormon testleri istedi ve menopoza giriyormuşum bunu öğrendim. kistlerin temizliği için yapılan ameliyat sırasında sağlam yumurtaların da bir kısmı kaybediliyormuş meğerse. e bunu da yeni söylüyor bana dr. yani erken menopoz da bunun sebebi. acilen tüp bebek dedi. peki.. ekim de lucrin e başladım. 13. gün regl oldum ve kontrole gittim. bu sefer de 4 cm lik bir kist oluşmuş tedaviyi keselim doğum kontrol hapı kullan 1 ay dediler. tam bebeğimiz olacak diye yola çıkmışken şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum ha bir de folik asit verdi. Biraz uzun bir yazı oldu ama hem kist tecrübemi hem de tüp bebek endişemi sizlerle paylaşmak istedim. okuduğum forumlarda o kadar sabırlı arkadaşlar gördümki bu bana moral verdi, umarım Allah ım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. En kısa zamanda kucağımızda bebeğimizle bebek forumlarına üye oluruz.
bence de farkederdi aydın bey...canım sende olsa aydın arıca farkederdi emin ol
zaten tüp bebeğe başladığında da belli olur sıkma canını
doktora anlatırsın böyle böye diye korkma yaaa anlattığıma pişman ettin yaaa
siz bebek istediğinizde tahliller ultrasonlar filan çıkardı bi tanem ultrasonda 2 saniye tutmuyo anlıyolar canım
benim dondurulmuşları denemem lazım canım hastaneyle konuştum 750 tl transfer ediyolarmış gel görüşelim dedi bi dahaki adet dönem,nde olabilir bakıcaz artık aynı hastane de yapimda tutmzsa değiştiririm bakalım yaaa
slm kızlar.. birkaç topic gezdikten sonra sanırım doğru yerdeyim. ben k.k da çok yeniyim. 37 yaşındayım ve geçen ay evlendim. 12 yıl önce pko dan laparoskopiyle ve 6 ay süren iğne tedavisiyle kurtulmuştum. o zaman dr hemen doğur demişti tabi doğurmak için koca lazım o da ben de yoktu. 3 ay önce dr hamile olabilirsin dedi, sevinçle test yaptırdık ama değilmiş, beni ameliyat eden dr a kontrole gittiğimde ise hormon testleri istedi ve menopoza giriyormuşum bunu öğrendim. kistlerin temizliği için yapılan ameliyat sırasında sağlam yumurtaların da bir kısmı kaybediliyormuş meğerse. e bunu da yeni söylüyor bana dr. yani erken menopoz da bunun sebebi. acilen tüp bebek dedi. peki.. ekim de lucrin e başladım. 13. gün regl oldum ve kontrole gittim. bu sefer de 4 cm lik bir kist oluşmuş tedaviyi keselim doğum kontrol hapı kullan 1 ay dediler. tam bebeğimiz olacak diye yola çıkmışken şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum ha bir de folik asit verdi. Biraz uzun bir yazı oldu ama hem kist tecrübemi hem de tüp bebek endişemi sizlerle paylaşmak istedim. okuduğum forumlarda o kadar sabırlı arkadaşlar gördümki bu bana moral verdi, umarım Allah ım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. En kısa zamanda kucağımızda bebeğimizle bebek forumlarına üye oluruz.
canım sende olsa aydın arıca farkederdi emin ol
zaten tüp bebeğe başladığında da belli olur sıkma canını
doktora anlatırsın böyle böye diye korkma yaaa anlattığıma pişman ettin yaaa
siz bebek istediğinizde tahliller ultrasonlar filan çıkardı bi tanem ultrasonda 2 saniye tutmuyo anlıyolar canım
benim dondurulmuşları denemem lazım canım hastaneyle konuştum 750 tl transfer ediyolarmış gel görüşelim dedi bi dahaki adet dönem,nde olabilir bakıcaz artık aynı hastane de yapimda tutmzsa değiştiririm bakalım yaaa
kız delürme ne pişman oluyon mannak
iyi oluyo böle bende gidince sölerim dr a bişi varsada şüphelenmemişse hemen şüphelensin yani tüpe başlamadan yani şekerim
sen yap dondurulmuşları bencede 750tl bişi değilmiş dene bence
evet canım denicem inş
kocacık gelsin maviş gözlüm benim
özledim valla kocamı da heeee
hadi byby
kocamla ilgilenmiyorum sizle ilgilendiğim kadar
diyo zaten çok takıldın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?