Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

canım benim giderken leptopumuzu götürdük hani biryerden interneti yakalarız diğe ama olmadı transfere kadar teyzemde kaldık ama o tüp bebek için orda olduğumuzu bilmiyordu ona normal tedavi için dedik transferden sonra( ki 9 yumurta toplandı ancak 1 tane transfer edildi diğerleri gelişimlerini durdurdu ve ben inanılmaz üzüldüm ) sonra işte doktorlan konuşmuştuk yolumuz uzun ve yollar bozuk diğe oda transfer sonrası kalabilirsiniz dedi 3 gün hastanede eşimle beraber kaldı sağolsun doktorumuz bizden başka kimseyi yatırmadı o odaya zaten gizemim 1 tane transfer edilince ben yataktan bile kalkmak istemedim
sonra 1 gün arkadaşımda 1 günde teyzemde kaldık transfer sonrası 5 gün kalmış olduk sonrada evimize geldik şimdi iyiyim ben ama sonucu çok merak ediyorum pek belirti falan anlamıyorum yani
bu arada ben kahvaltıda yaptığım için yazılarım geç geliyor

bu arada benim gibi bekleyen arkadaşlar belirtileriniz nelerdir bugun benim tam 1 de 8. günüm bitiyor ama aada belim ve kaılarımın ağrısı dışında birşey hissetmiyorum

bu arada benim gibi bekleyen arkadaşlar belirtileriniz nelerdir bugun benim tam 1 de 8. günüm bitiyor ama aada belim ve kaılarımın ağrısı dışında birşey hissetmiyorum

benim transferimin 13.günü canım.. yarın test günü.. hiç belirtim yok

eylülcüğüm bak herşey yolunda gitmiş işte ne güzel.ne kadar telaş yapmıştın hatırladınmı hihih bende sana sonra senin bu haline gülücez demiştim bak dediğim oldu hayırlısıyla evindesin
inşallah yavrucuğunda karnında

1 tane olsun sağlıklı olsun canım benim tutsun inşallah yanii

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- şimdilik trasfer tarihini bilemiyoruz(130)

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMİLE

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- 25/10/2009 (213)

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) bu iş tamamdır işte yeni Hamilemiz yuppi HAMİLE

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135)

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine ((

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah ((

16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMİLE

17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145)

19 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

20 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130)

21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz HAMİLE

22 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

23 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)

24 ) sedef59 --------------????????----------medicana

25 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)

26 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi)

27 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009

28 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi

29 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009

30 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

slm kıslarr
noluyo bakim heres bi umutsuzzz
gelir oklava olacak hayrısıyla başladık hamiş haberlerineee daha ne olsun
gizem im şekerim rüyan çok güzel yaaa
inş olacak hayırlısıyla benimde rüyalarım çıkar benim bir büyük ablamı görmüştüm bende
ikimizde kaçıyoduk zorlu yollardan geçiyoduk o çabuk geçti ben biraz zorlandım onun dünya tatlısı bi kızı var şimdi benimde olacak rabbim nasip edecek inşşş
seninde olacak kuzummmm ben inanıyorum bu kadar pozitif inançlı birisin rabbim boş çevirmicek inşş
hayırlısı tatlım hayırlısıııı

evet gizem çok telaş yapmıştım hatırlamazmıyım kafayı yiyecektim ama tam tersine herşey istediğimden de öte yolunda gitti moralim çok çok iyiydi sadece transsferden önce hemşire gelipte döllenen diğer ikiside bugün gelişimlerini durdurdu değince çok üzülmüştüm ağlamıştım sonra embriyolog kalan emriyo çok iyi ve sağlıklı dedi biraz moralim düzeldi inşallah bebeğim karnımdadır ve gizem teyzesine merhaba diyecektir inşallah

benim transferimin 13.günü canım.. yarın test günü.. hiç belirtim yok

inşallah anifora yarın pozitif çıkar sonucun hiç idrarda baktın mı ben dün yani 7. günde salak gibi baktım negatif ama etkilemedi beni pek çünkü pozitif olsa bile çıkmazdı zaten inşallah hepimizi güzel haberler alırız

bebekteyiz sen nasılsın inşallah snada nasip etsin allahım bebeğini ablan gibi
gizemcim canım inşallah rüyan dosdoğru çıkarda hiç tüp bebekle uğraşmadan hamile kalırsın canım benim
bende arada rüya falan görüyorum ama pek anlam veremiyorum
allahım nasip etmiştir hepimize inşallah

sanırım kan testine kadar bekleyen idrar testi yapmayan bi tek ben varımm
benim tecrüben kötü oldu o testlerle ilgili birkaç aylık evliydim eczanede idrar testi yaptırdım ve eczaneci hamilesin dedi bizde tabi hmen doktora gitttik doktor gebeli var mı diye sormuştu bende bilmiyorum sanırım var baktırmaya geldim demiştim ama yoktu olması da zordu demişti ne acı tecrübe değil mi o nedenle nefret ederim o testlerden

eylül iiyim şeker ya
dondurulmuşları yapıcam sanırım bi dahaki ay bayram da geliyo nasıl olcak bilmiyorum bi de kışın kaynanam bizde kalır havalar soğudu gelecek tedavim kalacak diye korkuyorum açıkcası o varken bişey yapmak istimiyorummmm

eylülcüğüm hoşgeldin canım...Allah yolunu açık edecek inşallah.
anifora canım seninde...Ben çok girmiyom ama unuttum sanmayın dualarım sizinle.
Songülüm sen naıl oldun iyi misin?
gizemim canım ben bu ay tedaviye gidemeyebilirim.beni kasım listesinden silebilirsin...

nevraa hoşgeldin özletme kendinii
ben ii yim şeker ya ne olsun negatife alıştım
dediğim gibi dondurulmuşlarımı deneyebilecekmiyim bilmiyorumm
sen nasılsın neden tedavin kalabilirrr

bebekteyiz canım ya inşallah havalar geç soğurda kaynanan gelmez tedavini olursun
insan rahat olamıyor bizimkiler biliyor pek problem yok yakın oturuyoruz sayılır beraber değiliz yani çok iyidirler ama yinede ben bu konuları konuşmak bile istemiyorum konu açıldığında ortamdan kaçmak istiyorum daha doğrusu hiçbir zaman hiçbir ortamda çocuk konusu açılsın istemiyorum
ben kiminle paylaşmak istersem onunla konuşmak istiyorum
ama olmuyor tabi en lüzumsuz kişiler bile konuyu açabiliyor
ama yapacak birşey yok sabır sabır allahım hepimize nasip etmiştir inşallah belkide hamileyimdir şimdi allahım inşalllah ya

unutma tabiki nevracım bizleri neden gidemiyorsun canım ya hayırlısı olsun tabiki inşallah herşey istediğin gibi olur
allah hepimizin yolunu açık etsin inşallah

canım iyiyim bende yaramaz bişi yok da biraz maddiyat maum kriz eşim serbest meslek vs vs vs
canım bende az girebiliyom biraz diyet işine ağırlık verdimde ondan şekerim yazmıyorum çok ama okuyorum...
kim ne yaptı diye aklım burada yani

NEVRA seni gebertirim ister başla tedaviye ister başlama adın listemde baş köşede kalıcak ölee aaa
delünün zoruna bak yaa ben seni bu kadar severken nasıl silerim listemden cadıııııı
bende başlamıyorum kasımda hehehehe olsun adım dursun orda kime ne zararı var heheheh

eylülcüm ve bebekteyiz yazıklarınızı okudum canlarım inşallah diyorum başkada bişi diyemiyorum
napalım rabbim hepimiz için hayırlısını yazsın inşallah inşallah
allahım artık ver bizede yarabbiii çok istiyorum yaaa

hayırlısı olsun canım yaaa
inş gönlündeki en kısa zamanda olurr
evet tedavimiz malesef çok masraflı ben de kaç sene bekledim tüp bebek için deneyebildik ama olmadı dondurulmuşlardan sonra deneyebilirmiyim bilmiyorum bizimde iş yeni daha yeni oturuyo dükkan bakalım ne olacakk
diyete devam valla tebrikler ben hiç diyet yapamam ne kadar sıksam o kadar yerim sanırım:))
neyse ıslar benim çıkmam lazım dükkan işleri için maliye muhasebe filannn
erken gelirsem görüşürüzzz öpüyorummm
canınızı sıkmayın ii bakın daha anniş olcazzz yavvv

tabi hayatım bende çok seviyom ii dursun ozaman ...yanlış anlama hemen kıs listeden çıkmak topiğe girmemek değil ki delüü
ben kalabalık açısından dedim iyi dursun madem belki uğurlu gelir hem demi???
bende durumlar böyle olunca kendimi iyice diyete kaptırdım walla bu hafta gram oynamadıydı tartı ya inşallah bu hafta pistleri titretecem haaaaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…