G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.441
eylülcüm nasılsın.........bugün benimde 5.günüm aramızda 3 gün var.yani sen benden önce alacaksın mutlu haberi ne güzel.bende evdeyim annem yanımda şimdilik hep yatırıyor,biraz sıkıldım açıkçası ama yatıcaz mecbur annem kaldırmıyor.bu arada benim gibi bekleyen arkadaşlar belirtileriniz nelerdir bugun benim tam 1 de 8. günüm bitiyor ama aada belim ve kaılarımın ağrısı dışında birşey hissetmiyorum
canım ya dondurulmuşlarını denemeye karar vermene çok sevindim.inşallah herşey çok güzel olacak buna eminim.hem dondurulmuş tedavisi çok daha kolay sıkıntısız hamile kalırsın inşallah.eylül iiyim şeker ya
dondurulmuşları yapıcam sanırım bi dahaki ay bayram da geliyo nasıl olcak bilmiyorum bi de kışın kaynanam bizde kalır havalar soğudu gelecek tedavim kalacak diye korkuyorum açıkcası o varken bişey yapmak istimiyorummmm
allahım sana şükürler olsun yeniden herkes burdaa yaşasınn
sudenazzzzzzzzzzzzzzz sen nerdesin bak eylülcüğüm geldi yaaa
acele sen neden konuşmuyosun tatlımmm
nevin hadi gel hadiii
kızlar bu arada hatırlatmak zorundayım trasferi olan 2 arkadaşımız var dua okuyan varmı şekerlerrr
ayyy inşallah bari bu arayı kilo vererek kapatiim canım.nevra kıs ben sana dediydim içimden geldi 65 e iniceksin bak görürsün bu diyet sana yarıycak bacım belkide bölesi daha hayırlı önce kiloları ver bebiş içinde iyi olmazmı sonra başla tedaviye
valla sen azimlisin sallıycaksın pistleri inanıyorum canımmmmmmm
kızlar iyi akşamlar
Benim için herşey buraya kadarmış yine olmadı 7 ye düşmüş bugün değerim 2 gündür yoğun bir şekilde kanamam vardı zaten umudumu kesmiştim yapacak birşey yok herşeyi artık oluruna bıraktım hepinize çok teşekkür ederim bu zorlu bekleyişte beni hiç yalnız bırakmadınız bugünde çok merak etmişsiniz ama eve yeni gelebildim her moral bozukluğumda yaptığım gibi saçlarımın rengini falan değiştirdim kısmetimde yokmuş ne yapalım kader tekrar denemeyide bi 5 -6 yıl falan düşünmüyorum 35 yaşıma kadar olmazsa tekrar bir daha denerim diye düşünüyorum kim bilir belki kendiliğinden olur hepinizi çok seviyorum salı günü ingiltereye gidiyorum 3 ay ordayım ordan da yazışır güzel haberlerinizi alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?