Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

ya bebekteyiz gelsin kalsın kaynanan sende ben tedaviye başlaım de yat aşağı kalma yataktan
ister yesin ister içsin ne hizmet ne bişi o sana baksın hizmet etsin diymi ama

kızlar bu arada hafta sonu 2 günde misafirim vardı heheheh
cmrtsi köyden yengem geldi kızları ablam falan filan gırgır şamata çok güzel geçti
pazarda yine annem bi komşusu glini geldi bende valide sultanıda aradım gel dedim geldi
anam bu kadın herkese aynı demekki tek başına muhalefet partisi sanki gacı yaa bana soktuğu lafları geçtim milletede hep aynıdavradı çok bozuldum
hehehehe ama yermi anadolu çocuğu misafirlerle beraber kalkıp gitmek zorunda kaldı çünkü bende ona hiç yüz vermedim gitme anne sen kal falanda demedim ölece milletle beraber gittiiiiiiiiiiiiiiiiiii ohhhhhhhhhhh çokta hoşuma gittiiiiiiii

nevra kıs ben sana dediydim içimden geldi 65 e iniceksin bak görürsün bu diyet sana yarıycak bacım belkide bölesi daha hayırlı önce kiloları ver bebiş içinde iyi olmazmı sonra başla tedaviye
valla sen azimlisin sallıycaksın pistleri inanıyorum canımmmmmmm

allahım sana şükürler olsun yeniden herkes burdaa yaşasınn

sudenazzzzzzzzzzzzzzz sen nerdesin bak eylülcüğüm geldi yaaa

acele sen neden konuşmuyosun tatlımmm

nevin hadi gel hadiii

kızlar bu arada hatırlatmak zorundayım trasferi olan 2 arkadaşımız var dua okuyan varmı şekerlerrr

canım okuyamadıklarımı okudum.şimdi bitti.20 tane daha okudum eklersin şekerim.
hepiniz iyisiniz değilmi kızlar

evvettttt artvinli ve tubacımda geldi oh ohhh herkes gelsin topiğimize şekerlerrr çok çok çokkk özledim ben yine sizi yaaaaaaaaa

acele cnm benim senden 20 tane bugün trasferi olan gamzeye yazdım cnm allah kabul etsin sağolasın

acele cnm benim senden 20 tane bugün trasferi olan gamzeye yazdım cnm allah kabul etsin sağolasın

kızlar ya ben hastalanmayı bekliyorum.ama hastalanamadım.tedavi yarıda kesilmişti.yumurtalar biraz büyümüştü. benim hastalanmam gerekmiyormu.

bu arada benim gibi bekleyen arkadaşlar belirtileriniz nelerdir bugun benim tam 1 de 8. günüm bitiyor ama aada belim ve kaılarımın ağrısı dışında birşey hissetmiyorum
eylülcüm nasılsın.........bugün benimde 5.günüm aramızda 3 gün var.yani sen benden önce alacaksın mutlu haberi ne güzel.bende evdeyim annem yanımda şimdilik hep yatırıyor,biraz sıkıldım açıkçası ama yatıcaz mecbur annem kaldırmıyor.lmaz:canım benimde belirtim yok gibi sadece kasıklarımda hafif ağrı var,hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.opuyorumnanaktan
canım ya dondurulmuşlarını denemeye karar vermene çok sevindim.inşallah herşey çok güzel olacak buna eminim.hem dondurulmuş tedavisi çok daha kolay sıkıntısız hamile kalırsın inşallah.
allahım sana şükürler olsun yeniden herkes burdaa yaşasınn

sudenazzzzzzzzzzzzzzz sen nerdesin bak eylülcüğüm geldi yaaa

acele sen neden konuşmuyosun tatlımmm

nevin hadi gel hadiii

arkadaşlar ya serraxsi hamile diye yazıyor listede,sanki ben onun bir yazısında hamileliğim kimyasal gebelikle sonlandı diye yazdığını hatırlıyorum.yanlışmı eğer yanlışım varsa üzüldüm şimdi.:sinifsinif:

kızlar bu arada hatırlatmak zorundayım trasferi olan 2 arkadaşımız var dua okuyan varmı şekerlerrr

canım bende dua okumak istiyoruuuuuuuuum transferi olan arkadaşlara,ne okumam lazım ve kaç tane,boş boş yatıyorum işe yarayayım değilmi.bu arada banada dualr okunmuş hepinizden allah razı olsunkaydirigubbakcemile3

ayyy inşallah bari bu arayı kilo vererek kapatiim canım.
tabi daha iyi olur kilolu iken herşey daha zor....inşallah canım benim...zaten yazıyom sürekli ..

kıs artvinli yoksa benmi kaçırdım cnm çok ayıp olur valla hee
iyi hatırla bacım

artvinli cnm salatı tefriciye okuyoruz istediğin sayıda oku cnm
ben hepsini topluyorum yazıyorum burda not kağıdıma sen bana adet söle

Kızlar benim değerim 6'ya düşmüş.Zaten bekliyordum.Bugün yarın adet olurum artık.Şimdi histeroskopi şart oldu bana.Aranızda histeroskopi olan var mı acaba?Adetin kaçıncı günü yapılıyor acaba bilen var mı?

ya arkadaşım serraxsi değilmiş ondan çok özür diliyorum.isimleri karıştırmışım.canım scjtuba senin için önce çok sevinmiştim ama sonra diğer haberi alınca inaan çok üzülmüştüm.rabbim seni takrar anne olmanı nasip etsin:Saruboceqpuyorumnanaktan

kızlar ben geldim nasılsınız

hülya canım benim geçmiş olsun nasip değilmiş demekki rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşş hepimize
canım ben 15 gün önce oldum histereskopi adetin bitiminden sonraki ilk bir hafta içinde oluyo korkulacak bişeyi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…