Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

artvinli cnm salatı tefriciye okuyoruz istediğin sayıda oku cnm
ben hepsini topluyorum yazıyorum burda not kağıdıma sen bana adet söle
canım rabbim kabul etsin inşallah. sen bana 100 tane yaz.ben onu tamamlıyım bitirince takrar alırım.opuyorumnanaktan

canım ben ofis histeroskopisi oldum.adetin bitince hemen peşine yaptırman lazım.benim öyle olmuştu.benim narkozla oldu uyandığımda herşey bitmişti sonrasında ÇOK hafif ağrım oldu.bir kaç günde kanamam oldu.ben açıkçası biraz panik olmuştum ama inan korkulacak hiç birşey yokmuş.

hulyacım çok üzüldüm canım allah yardımcın olsun güzelim ne diyelim rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin cnm

acele yazdım cnm maşallah sanada süpersin valla bune hız

nrcnözbk canım hoşgelin nasılsın

arkadaşlar benimle birlikte birinin tedavisi daha yarım kalmıştı kimdi o hatırlayan varmı.ben daha hastalanmadım normalmi

gizemim canım benim bugün transferi olacak arkadaşa 30 tane salat-ı tefriciye de ben okudum yazarmısın arada yine okursam yazarım
hülyacım üzüldüm arkadaşım inşallah bundan sonra herşey istediğin gibi olur

Aşkım,merhaba,
Öncelikle Allah hayıra vesile etsin rüyanı. Bana fikrimi sorsan, borçlanmak suretiyle bir mal alacaksınız yada borç alarak bir işe kalkışacaksınız. Rüyasında Hamile olanın malı artar derler ya, kızı olacağını öğrenenin yada kızı olanın yada bu haber edilenin de hayırlı işe borçlanacağı, ikisini birleştirince bir yerlerden borçlanarak ya mal alacaksınız yada bir iş için kullanacaksınız diye düşünüyorum.Bebiş yaparsınız belki zemuszemus

kızlar merhaba.beni hatırlamayabilirsiniz ama listede ismim var.Transferim oldu ve
4.günüm.3 tane embriyo transfer edildi.2.denemem.Umarım bu sefer pozitifi görürüm.

Arkadaşım bu ofis histeroskopiyi daha önce de duymuştum.Normal histeroskopiden farklı bir şey mi acaba.Sen İstanbulda nerede kaça yaptırdın acaba?Senin birşey çıkmış mıydı?
Ben histeroskopiden korkmuyorum zaten.Bir an önce yaptırmak istiyorum.

nevincim nasılsın özledim senide sen özlemedin mi beni kaç gündür yoktum yani 2 gün oldu geldiğim bebeğimin haberini bekliyorum inşallah pozitif çıkar sonucum

kızlar merhaba.beni hatırlamayabilirsiniz ama listede ismim var.Transferim oldu ve
4.günüm.3 tane embriyo transfer edildi.2.denemem.Umarım bu sefer pozitifi görürüm.

özlecem transferin hayırlı olsun inşallah pozitif sonucunu alırsın benimde transferimin 9.günü başladı hepimiz için hayırlısını diliyorub

hülyacım ofis histeroskopisi,tanısal amaçlı ofis ortamında yapılıyor,yani sorun varmı yokmu diye yapılan işlem,memorialde yaptırdım 900 tl yapıldı.ama birde histeroskopi var oda sende problem var ve işlem yapılması gerekiyor o daha farklıymış ve ücreti 2.500 tl fiyatı.bana dr,düşükten sonra yapışıklık varmı diye istemişti,çok şükür sorun çıkmadı.

nevincim nasılsın özledim senide sen özlemedin mi beni kaç gündür yoktum yani 2 gün oldu geldiğim bebeğimin haberini bekliyorum inşallah pozitif çıkar sonucum

İnşallah bitanem benim, inşallah ..:Saruboceq:
ne çok dua ettiğimi bilemezsiniz size...Rabbim tüm isteyenlerin kucağını topaç topaç bebişlerle doldursun inşallah...

Demin ne oldu biliyor musun; bizim müdürlükte 4 yıllık evli bi hanım var, bebek için uğraştılar olmadı yıllarca, bu denemelerinde tutmuş. Benim de bebek için uğraştığımı biliyor.Biz bununla 4 ay kadar önce tuvalette karşılaşmıştık, saçlarının beyazları çıkmıştı hep, çok da bakımlı bir hatundur onu öyle görünce azıcık sohbet ettik, saçının boyası gelmiş canımcım dedim aaaa evet biliyorum ama boyalar yıpratıyor saçı, kına yakacağım falan dedi..neyse azıcık konuştuk gitti. Meğer sonra başkasından öğrendim ki 2 aylık hamileymiş, diğer tüm hanımlara söylemiş bi bana söylemekten çekinmiş..

Az önce de karşılaştık, selamlaştık, daha bir cümle söylemeden ben, hoşçakal demeden kaçar gibi uzaklaştı. Ne sanıyorlar acaba nazar değdireceğimizi mi:gitme: çok üzüldüm ne bileyim, hani nisbet yapıyormuş zannederim diye değil resmen beni gördüğü yerde yolunu değiştiriyor...

yazdım cnm allah kabul etsin sağolasın bebişim

cnm hayırlısı olsun artık ne diyelim belkide borçlanarak bebiş yaparım heheheh
bebiş yapmasamda benim borcum bitmez saten durmadan bişi çıkıyo

cnm hayırlısı olsun inşallah listeden birilerini tekrar aramızda görmek beni çok mutlu ediyor
keşke daha erkenden haberimiz olsaydı trasferin için ama olsun test sonucunu alana kadar senin içinde dua ederiz cnm inşallah pozitif sonuçlarını alırsın

Canım, ben de bu yıl 2 kez histeroskopi yaptırdım, Bahçeci'deki tedavimin içinde ama yer olarak Umut Tüp Bebek'te yaptılar,1300 tl ödedik ilki için, ikincisi eksik yapılan bir müdahalenin tamamlanması şeklinde olduğu için para almadılar.
Genel anesteziyle ve 15 dakika..

İyiki yaptırmışım zira rahmimde perde denen daha doğrusu uterus septus denen bir anomali varmış, onu giderdi süleyman bey ve rahim kalınlığım istenen düzeye gelmezdi daha önce ilk kez histeroskopi sonrası 9 a çıktı.
Korkulacak birşey de değil zaten, bence de bir an önce yaptır eminim çok faydası olacaktır...

nevincim belkide senin üzüleceğini düşünüyodur ne dersin
boşverrr takma kafana eğerki kötü düşünerek yapıyorsa da rabbim bilir kime ne vereceğini sen hiç sıkma canını aaaaa üzüldüğüne bilem değmez ablamm benimmm seni çok seviyorumm

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- şimdilik trasfer tarihini bilemiyoruz(130)

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMİLE

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi trasfer tarihi 30/10/2009

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- 25/10/2009 (213)

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) bu iş tamamdır işte yeni Hamilemiz yuppi HAMİLE

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135) bebişine kavuşmak için tekrar deneyecek inşallah

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine ((

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah ((

16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMİLE

17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145)

19 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

20 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130)

21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz HAMİLE

22 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

23 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)

24 ) sedef59 --------------????????----------medicana

25 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)

26 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi)

27 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009 (205)

28 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi

29 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009

30 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben de seni canım, biliyorsun..
Öyle herşeyi kafasına takan biri değilimdir hele de bu süreçte...Ama bakışlarında ne görüyorsun biliyor musun resmen bunun olmadı daha bu beni kıskanır bişey olur bebeğime bakışı, uydurmuyorum inan, öyle hızlı çıktı ki tokası ve telefonu lavabonun kenarında kaldı.

Neyseopuyorumnanaktan hava kötü zaten, kasvet yok, üzüntü yok:lepi:

Aşkımcım, ben haftasonu için 51 tane dua okumuştum, ama kişi yada isme göre okumadım, sen dilediğin gibi pay et,okunacak kimse de varsa okuyayım yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…