- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.461
canım rabbim kabul etsin inşallah. sen bana 100 tane yaz.ben onu tamamlıyım bitirince takrar alırım.opuyorumnanaktanartvinli cnm salatı tefriciye okuyoruz istediğin sayıda oku cnm
ben hepsini topluyorum yazıyorum burda not kağıdıma sen bana adet söle
Kızlar benim değerim 6'ya düşmüş.Zaten bekliyordum.Bugün yarın adet olurum artık.Şimdi histeroskopi şart oldu bana.Aranızda histeroskopi olan var mı acaba?Adetin kaçıncı günü yapılıyor acaba bilen var mı?
canlar cumartesi gecesi bi rüya gördüm çok etkilendim ( hayır olsun ) diyin şekerler
karnım kocaman hamileymişim zor yürüyorum böle sancım falan yok ama hastanenin kapısında öle bekliyorum etrafı geziyorum zorla falan içeri alıyolar doğumhaneye yatıyorum masaya ama bi türlü doğum yapamıyorum kadının biri geliyo yanıma diyoki kızın olucak adınıda selinnaz koy.... sabah bi fırladım yataktan kan ter içindeyim
o kadar etkilendimki ağla ağla cnm çıktı ne bu şimdi hiç bi anlam veremedim
canım rabbim kabul etsin inşallah. sen bana 100 tane yaz.ben onu tamamlıyım bitirince takrar alırım.opuyorumnanaktan
canım ben ofis histeroskopisi oldum.adetin bitince hemen peşine yaptırman lazım.benim öyle olmuştu.benim narkozla oldu uyandığımda herşey bitmişti sonrasında ÇOK hafif ağrım oldu.bir kaç günde kanamam oldu.ben açıkçası biraz panik olmuştum ama inan korkulacak hiç birşey yokmuş.
kızlar merhaba.beni hatırlamayabilirsiniz ama listede ismim var.Transferim oldu ve
4.günüm.3 tane embriyo transfer edildi.2.denemem.Umarım bu sefer pozitifi görürüm.
Arkadaşım bu ofis histeroskopiyi daha önce de duymuştum.Normal histeroskopiden farklı bir şey mi acaba.Sen İstanbulda nerede kaça yaptırdın acaba?Senin birşey çıkmış mıydı?
Ben histeroskopiden korkmuyorum zaten.Bir an önce yaptırmak istiyorum.
nevincim nasılsın özledim senide sen özlemedin mi beni kaç gündür yoktum yani 2 gün oldu geldiğim bebeğimin haberini bekliyorum inşallah pozitif çıkar sonucum
yazdım cnm allah kabul etsin sağolasın bebişimgizemim canım benim bugün transferi olacak arkadaşa 30 tane salat-ı tefriciye de ben okudum yazarmısın arada yine okursam yazarım
hülyacım üzüldüm arkadaşım inşallah bundan sonra herşey istediğin gibi olur
cnm hayırlısı olsun artık ne diyelim belkide borçlanarak bebiş yaparım hehehehAşkım,merhaba,
Öncelikle Allah hayıra vesile etsin rüyanı. Bana fikrimi sorsan, borçlanmak suretiyle bir mal alacaksınız yada borç alarak bir işe kalkışacaksınız. Rüyasında Hamile olanın malı artar derler ya, kızı olacağını öğrenenin yada kızı olanın yada bu haber edilenin de hayırlı işe borçlanacağı, ikisini birleştirince bir yerlerden borçlanarak ya mal alacaksınız yada bir iş için kullanacaksınız diye düşünüyorum.Bebiş yaparsınız belki zemuszemus
kızlar merhaba.beni hatırlamayabilirsiniz ama listede ismim var.Transferim oldu ve
4.günüm.3 tane embriyo transfer edildi.2.denemem.Umarım bu sefer pozitifi görürüm.
Arkadaşım bu ofis histeroskopiyi daha önce de duymuştum.Normal histeroskopiden farklı bir şey mi acaba.Sen İstanbulda nerede kaça yaptırdın acaba?Senin birşey çıkmış mıydı?
Ben histeroskopiden korkmuyorum zaten.Bir an önce yaptırmak istiyorum.
nevincim belkide senin üzüleceğini düşünüyodur ne dersin
boşverrr takma kafana eğerki kötü düşünerek yapıyorsa da rabbim bilir kime ne vereceğini sen hiç sıkma canını aaaaa üzüldüğüne bilem değmez ablamm benimmm seni çok seviyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?