Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

gamze güzel arkadaşımız bugün trasferin yapıldı inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur.bizdde senin için dua ettik allah kabul etsin inşallah

talya 20
anifora 30
gizem 30
eylül 30
acele 45
artvinli 50

allahım gamze arkadaşımız için okuduğumuz duaları kabul et yarabbi.onunda muradına ermesi için yardım et.

nevin senden 51
talya senden 20 yazdım canlar birazdan rengin için toplananları yazacağım

yarın akşama kadarda özlecem için toplarız canlarım benim
maşallah bugün rekor kırdık valla

artvinli senin 100 taneyi ikiye böldüm
50 gamzeye
50 rengine yazdım haberin olsun şekeer

nevincim o gıcık kadının telefonuna su kaçsın emii tokasıda wc düşsün ohhhh
ama allah bebişine dert zeval vermesin hayırlıyla herkes gibi alsın kucağına
ama gıcık kadın yicezmi len karnındaki bebeyi mannak gacı

ammannnnn neyse neeee
sen tadını bozma
takıl bana hayatını yaşa çufff çufffffffffffffffff

selam kızlar... geçmişi okumaktan bugüne gelemedim, site o kadar ağır kiii...zaten 3 gündür misafirim vardı giremedim.. yani son 10 sayfayı okuyamadım, umarım iyi haberler vardır :) yeni hamişlerimiz varmı ? bu arada gizemim bende 50 tane okumuştum ama siteye giremediğimden sana yazamadım. hepimize faydası olsun inşallah...bu ay sonuna doğru doğum kontrol hapı kisti tedavi ederse ben de başlayacam inşallah.. adaçayı yağını yaptım 4-5 gün.. burda okumuştum, belki kistleri eritir diye düşündüm, sanki içimden bişeyleri aldı temizledi valla inşallah faydasını görürüm.. bu arada bu kistleri yokedecek yöntemleri bilen varsa yazsın ltf..

nevincim senin icin gercekten cok zor olmasi gerek..Ben bir cok kisiden gizledim tedavimi..Cok az sayida kisiler biliyor..Belki de o yuzden senin yasadigini yasamadim tam olarak.. Sadece bir kac hafta once gorumcemin hamile oldugunu duydum, benden bunu bir kac gun gizlemis... ama gizleme sebebi ben uzulmeyim diye..benim de ugrastigimi tahmin ediyormus..
Canim sen baskalarini fazla kafana takma... bu tedavi surecinde en son istedigimiz sey stres ve sinir..

canımsın sen benimzemuszemus
bu arada yarın sabah da benim kontrolüm var, hormonlar, rahim kalınlığı vs normalse, transferim olacak yaşasıııınopuyorumnanaktan

slm arkadaşlar benimde transferim oldu beklemedeyim 5. günüm bugün.
2. tüp bebek denemem ama bu seferki çok zor oldu.39 yumurtam olduğu için karnım su topladı abartmadan söylüyorum 7 aylık hamile gibi oldum.2 gündür iyiyim ama.biliyorsunuzdur belki arkadaşlar böyle durumların hayati riski bile oluyormuş.
blastokiste gidildi o açıdan biraz daha umudumuz arttı bu sebepten biraz daha mutuyum.

alara cnm yazdım senden 50 taen trasferi yeni yapılan bi arkadaşa

elifözge sende ne var ne yok geliyon gidion bi slm vermiyon şeker

nevincim yerim ben seni
cnm inşallah herşey yolunda gider kasım listesinin ilk annesi sen olursun

canim, bu kadar zorlugun ardindan insallah hamile kalirsin.. Test sonucun nezaman?

rengin şeker arkadaşımız senin içinde dua ettik allah kabul etsin inşallah

talya 20
acele 30
gizem 30
artvinli 50
alara 50
nevin 51

allahım rengin arkaaşımız için okuduğumuz duaları kabul et muradına ermesi için on ave tüm isteyenlere yardım et. amin

cnm hayırlısı olsun inşallah pozitif sonucunu alda çektiğimiz yanımıza kar kalsın önemli değil. allahın izniyle inşallah kavuşursun bebeğine

merhaba elifözge.. tedavin hayırlı olsun.. ben sana ulaşmaya çalışıyordum, çok geçmiş olsun zorluklar olmuş ama umarım sonucun hayırlı ve olumlu olur. hangi hastanede hangi dr ilgileniyor senle, ben de bu ay sonu başlayacam kısmetse..deneyimlerini yazarsan sevinirim.

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- şimdilik trasfer tarihini bilemiyoruz(130)

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMıLE

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi trasfer tarihi 29/10/2009

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- 25/10/2009 (213)

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) bu iş tamamdır işte yeni Hamilemiz yuppi HAMıLE

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135) bebişine kavuşmak için tekrar deneyecek inşallah

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine ((

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah ((

16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMıLE

17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145)

19 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

20 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130)

21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz HAMıLE

22 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

23 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)

24 ) sedef59 --------------????????----------medicana

25 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)

26 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi)

27 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009 (205)

28 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi ----trasfer tarihi 29/10/2009

29 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009 (231)

30 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarr valla bugün uçmazsak dahada uçmayız hee sabahtan beri 566 dua okumuşuz maşşallahhh diyorum vallaaaa

bu arada 2 arkadaşımızın daha trasferi yapılmış bilginize yani durmak yok yola devam
artık onlarıda yarın toparlarız inşallah
özlecem ve elifözge için şekerler

bide listede eksik yalnış yada arada kaçırdığım bişi varsa uyarın beni şekerler
birçok işi aynı anda yapmak kafamı karıştırıyo :))

ne kadar iyi insanlarsınız siz ya.gizem_im bu arada benim transfer tarihim 29 Ekim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…