Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

huriya şeker nasıl gidiyor hamilelik hee
rabbim haırlısıyla inşallah tamamına erdirsin şeker

talyacığım valla çok yoğunum aslında ama bunu seviyorum
hafta sonu misafir dolayısıyla ingilizce kursuna gidemedim kardeşimden defterini aldım kaçırdığım yerleri çalışıyorum burda
ayrıca malum işteyim buranın işleri
ee nette sizlerle olmasam olmaz çatlarım zaten
ayrıca açıköğretimden okuyorum ders çalışıyorum
e ev işleri yemek vs vs vs
bu haftada inşallah spora başlıyacağım
valla bi boşluk bulsamda yüzme kursunada gidebilsem diye imkan yaratmaya çalışıyorum
ay anlatmak uygulamaktan daha yorucu vallaa :))))))))))

kıs bebekteyiz bi arkadaşım bayanlara özel spor kursu açıyo gebze de kıs sende gelsene şeker değişiklik olur hee nedersin

kıs bebekteyiz bi arkadaşım bayanlara özel spor kursu açıyo gebze de kıs sende gelsene şeker değişiklik olur hee nedersin

gebzenin neresinde canım
valla gelmek isterim ama malum kalp hastalığım var ev işi bile yaparken zorlanıyom arada yardımcı tutyom nefesim gidiveriyooo
gebzenin neresinde yine de bilgim olsun sporu d çok severim aslın da ama iştee

Ben kendimi yogun zannediyordum ama sen bendende yogunmus... ama iyi oluyor aslinda, kafan dagiliyor... yalniz ben kendimi hep yorgun hissediyorum son zamanlarda..belki de hormonlarin etkisi oldu bilmiyorum..

valla tam yerini bende bilmiyom şeker bu hafta açıcak çarşıda bi yerde ama cnm ya valla ben unuttum şekerim senin kalbi sen zorlama kendini ozaman boşver
ama kendini yormadan yapılabilcek bişiler varsa yanımda olmanı çok çok isterim

nevincim malesef aynı şeyleri hep yaşıyoruzz
burda bi aradaşım iiz doğurdu neyse kuranına gitti filan ama nasıl tatlılar maşaallah 2 de kız
ben tabi çok sevdim izin aldım severken de yani
sonra o binada mukabele okunuyodu hergün oraya gidiyoduk erken gitttiğimiz zamanlarda ayy 5 dk aynura uğrasak bebişleir sevsek dedim yanımdaki arkadaş ya boşver belki istemezler bende yaşadım çocukları filan kıskanırlar dedilerr ben tabi şokkkkkkk
özellikle severkende insanların aklına bişey gelmesinde diye sesli ederim dualarımı mesmelesiz dokunmam bile
ama ne bilim rabbim bize de nasip eder inşş
kendi bebişleirimizi severizzz

talyacığım o kendini yorgun hissetmen tamamen psikolojik cnm biliyomusun bende öleydim moral bozukluğundan kafa karışıklığından oluyo
ben ne zaman dünyaya tınn desem enerjim yerine geliyo valla
pazar günü kaynana hazretleri kapıdan içeri girer girmez çat laf soktu hiç cvp vermedim mutfağa gittim daha misafirler gelmemişti
o içerde yalnız oturuyo bende mutfakta bişiler yaparken soktuğu lafı hazmetmeye çalışıyorum
sonra durdum dedimki aman ben manyakmıyım ya o konuşsun dursun ben yine nasılsa bildiğimi okuyorum hihihihihii sonra birden rahatlık geldi hauhauah yaşasın gelinlerr

kısss sen yerini bildir yine de bana benim sağm solum belli olmazz
bünyeme uygun bişiler varsa hemen gelirimmm:dance:

kız anam bebekteyiz salla gitsin rabbim bizede vercek bizde salına salına tutup ellerinden parka götürücez
onlar şuursuz insanlar boşverinnn ben hiç takmıyorum
inadıma alıp kucağıma seviyorum karşı komşumun var 1 yaşında gel tesene gel yavrum diyom heheheh
kim ne düşünürse düşünsün boşverinnnnnnnnnnnnn

gizem im kuzu senin kaynana ne laf sokuyo sana yırtık karı ya
allah tan sorun sende değil de eşindeymiş yoksa benim gibi çıldırıdın
ne sanıyolar bnlar ya laf sokmak filan bi gün o lafları alı ben onlara ...........

gizemim dogru soyluyorsun aslinda.. hic aklima gelmemisti.. bir kac ay oncesi bundan daha yogundum, ama kendimi yorgun hissetmiyordum.
Neyse kizlar benim cikmam gerek. Yarin baska bir isim var, siteye giremiyecem. Sabah evden cikmadan once kactane tefriciye okudugumu bildirirm gizemim. Hepiniz Allaha emanet olun canlarim.

cuma pazarı sebze sokağında aylık 65 tl miş
cumartesi günü açılışı olucakmış gel kızzz ben sana detaylı sölerim adını falan bi öğrenimde şekerim açılışa gelirsin bi bakarız nasıl güzelmi neler var hihih hoplarız senle orda ayy cnm benim ya

benim dayımın kızınında 10 seneden sonra oldu sorun eşindeydi erkekler daha hassas olduğu için bizim kıs bende sorun diyodu songül beni sen anlarsın sana anlatıyorum diyo du
bir gün iki gün derken bizim ii niyetli kız hep eşinin tarafından laf yiyo tabii
en son dayanamıyo alıyo raporları atıyo görümcesiyle kaynanasının önüne bakın diyo yeter diyo ondan sonra el üstünde tabi aman oğlumuzu bırakması gitmesin diye şerefdizler anca dan etti

olur vlla
hayırlısıyla bi cumartesi olsunda konuşuruz allah dan bişy çımazsa neden olmasın bakarızzz bi ne var ne yokkkkdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensırnaşık şey

talyacığım görüşürüz şeker kenine dikkat et

kız bebekteyiz kapıyı açtım üstümde bi tşört bide mini etek dizlerimde yani
gelicek olan misafirde annem 2 tanede komşusu o kadar yani kadınlar yani

dediki şunun giydiğine bak bu havada çocuğunuz olmaz tabi üşütüp duruyosunuz
bende sakince dedimki doğalgaz yanıyo hoşgeldin bile demeden geçtim mutfaga kaldı öle kukuman kuşu gibi odada napim ben şimdi yani ben kötü gelinmiyim allahım yaa
amannnnnnnnn konuşsun dursun valla çokta tınnnn
bu arada benle spora gelirse hiç şaşma cnm hihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…