Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kıs sorun bende olsa beni boşatmak için elinden geleni yaparlardı hee
durmadan laf sölerlerdi sen şölesin sen bölesin diye yani ah anam allah acıdı bana valla
ne olursa olsun ben eimi çok seviyorum napalım rabbim beni aşkıma kavuşturdu elbet yavrumada kavuşturur .olmazsada isyanım yok allahıma ne yazmışsa boynumun başımla beraber hamdolsun

ayyy o gelirse ben almim dicektim ama ben çok ii laf sokarım gelsin gelsin hahahaha
aslında lafın sırası gelmiş ama söylenmiyo işte herşey
aaa ondan da meğer oğlunu sıkı giydirip büyütseydin bende eşimde şimdi bu kadar üzülmezdik dicektin ama olmuyo işteee gıcık gaci

aynen canım allah aranızı bozmasın en önemlisi eş valla
anne baba bile biyere kadar bende eşimi seviyom katlanıyom bi de sorun bende yaa ooooo ne laflar ne özler yemek masasında bile ağladımı bilirim
bigün kısır a...lı dedi ya düşünebiliyomusun
ve her kış bizde kalır doktor doktor gezeriz
iğer 2 çocuğu görüşmüyo kardeşleri görüşmüyo kadın herkese kötü anam kızına bile acımıyoo düşün rtık bana mı acıcak

canım size doyu olmuyo ikindi kaçtı akşamı kılım barii
görüşürüz öptümm sizi
heee kısss gizem im sarma yapıcam dükkana gel ye
dün yaptım bugün bitmiş adliyeden filan memurlar götürmüşler valla

ay terbiyesizzzzzz utanmazzz
oha diyorum yaniii
zekasız düşüncesiz insan öle bişi dermi yaa ne ayıp pislik kadınn

kıs benim kaynana milletin yanında melake oluverir hee
sanki bütün onları yapan o değil yanii

sen boşver bacım sakın takma kafana rabbim herkesi görür oda yaptığının hesabını mahşerde verecek

cnm tabiki elimden geldiğince yardımcı olurum.ben 2,5 yıldır çok araştırdım özel merkezleri bir kere kafandan sil boşuna zaman ve para kaybı.bence en doğru yer seyhan başkent hastanesi.orada doktorundan hemşiresine herkez çok iyi,her zaman kalabalıktır ama çok sistematikler ve her hastanın sorununa hakimler.ben çok memnun kaldım.doktorumun kim olduğunu sormuşsun,orada ekip olarak çalışıyorlar tek bir doktorun olmuyor ama biri birinden daha iyi diyemem hepside çok iyi.mesela ben ilkini başka yerde yaptırdım sadece1 embriyom olmştu.başkentte 28 embriyom oldu.bilastokiste gittiler 15 tane iyi kalite embriyom oldu.bu bilastokist olayını çok iyi merkezler yapabilir sadece.umarım yardımcı olabilmişimdir cnm.

yaa sorma daha neler neler
ama bi gün dedim size hakımı helal ediyorum sizinle öbür dünyada karşılaşmak istemiyorum dedim zaten herkez yaptığını çekecek ben bide sizle orda uğraşamam dedim kıss benim evimde yediğim lokmalrı bile sayar düşün yanii
ayyy hiç gelsin istemiyorum misafirlerim bile gelmek istemiyo o varken herkesin ağzına bakıyo ne yedi ne kadar yedi diye valla bıktım ondan bigün kahvaltı ediyoz bu tabi dikti gözünü bakıyo ne kadar yiyorum diye lokmamı uzattım ona yicen mi al dedim yokk dedi neden diyo bide eee bakıp duruyon dedim gülüyo pis pis yaaa

cnm hayırlısı olsun inşallah pozitif sonucunu alda çektiğimiz yanımıza kar kalsın önemli değil. allahın izniyle inşallah kavuşursun bebeğine

cnm çok teşekkürler ilgilendiğin için.inşallah herkez amacına ulaşır çok zor bi süreç.değişik karmakarışık olduk.cumartesi test günüm.ALLAH herkezin yardımcısı olsun

anammm ben çıkıyom yaaa vakit gçiyo

çok seviyom siziiii canlar

alah ıma enanet olun bebişleirnizle beraber

gizem im her zman beklerim canım öpüyorumm

Blastokist transferinin pekçok avantajı vardır:

• Gelişim potansiyeli ve rahme uyumu daha iyi olan embryoları seçebilme ve buna bağlı olarak tekrarlayan gebelik başarısızlıklarında daha iyi sonuçlar alabilme şansı
• Canlılığı yüksek olan daha az sayıda embryo transfer ederek çoğul gebelik olasılığını azaltması
• Embryo gelişimini daha iyi gözleyebilme
• Embryoları en yüksek gelişim potansiyeline sahip oldukları dönemde yani blastokist aşamasında dondurabilme
• Preimplantasyon genetiği uygulayan merkezlerde trophectoderm (blastokiste ait iç hücre tabakaları) biopsisi uygulayabimek ve bu doku embryonik olmadığı için etik problemleri ortadan kaldırabilmek.
• Embryo canlılığının incelenebileceği metodlara fırsat tanıması.

kıs bebekteyiz bu kahvaltı mevzusuna çok güldüm hee
hadinin kısım git bakem kıl namazını hepimizede dua et seni çookkk seviyom muckk

bende kaçtım şekerler malum mesai bitti sabah erkenden buradayım öptümm

kızlar günaydın bi yakınım hastanede ben bu gün işe gitmedim nette olmayacağım yani
merak etmeyin şekerler öptüm sizi

selam kızlar nasılsınız bakiyim bir türlü fırsat bulamıyorum girmeye nete
tam siteyi açıyorum birileri geliyor bende kimsenin yanında yazmak istemiyorum

anifora ve tubacım nasılsınız
benim transferin bugün 9. günü bitti nasıl merak ediyorum sonucu bir bilseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…