Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

olmadı canım tutmadı...:1no2:senağlama rabbim inşallah senin yüzünü güldürür..
bomboşum ruhum alınmış gibi

Arkadaşım üzüldüm ya şimdi.Ben de dün ilaç kullanmayı bıraktım çünkü değerim düşüyor.İnsan kendini böyle boşlukta hissediyor.ne yapacaksın takdiri ilahi.Zamanı gelmemiş demekki daha.senin ilk denemnmiydi canım.Benim bu ikinci denememdi.Aynı ilki gibi biyokimyasal oldu.Onun için histeroskopi yaptırıcam şimdi onu araştırıyorum.Üzülme demiyce sana arkadaşım buna üzülmemek elde değil çünkü.Ama kendini fazla yıpratma arkadaşım.

böyle zamanlarda insan ne yazabilir bilmiyorum kafam karışıyo çok üzülüyorum
hakkında hayırlısı olsun demek en güzeli canım her şer görünende vardır bi hayr unutma saın arbbim büyük inş en kısa zamanda gönlündeki olurr şeker

anifora üzüldüm sonuca canım ya sanada üzülme diyemem tabiki insan ağlıyor üzülüyor ama atlatıyor işte inşallah birdahakine yüzün güler arkadaşım
hülyacım senin biliyorduk değerinin düştüğünü ama tekrar okuyunca yine üzüldüm inşallah histereskopi yaptırdıktan sonra herşey istediğin gibi olur
bebekteyiz canım benim inşallah inşallah diyorum o kadar çok merak ediyorum ki idrarda baktım bugün çıkmadı daha erken ama baktım işte benim 1 tane transfer edildi o 1" yumoşumu bekliyorum inşallah annesini bırakmayacak da gelecek inşallah

eylul cümm şekerim sağlıklı olan bi tane canım zaten inş tutnur annişine yaaa
zamanı sırası geldiyse olur merak etme
bak benim 4 taneydi ama olmadı zamanı gelmemiş ne yapalım
umarım senin için gönlündei olsun
hakkında hayırlısım olsun
hakkında hayırlı olan inş gönlündeki olsunnn

gizem im cnımmm umarım kötü bişey yoktur
hasta olan kimse allah şifa versinnn bu arada bebemm ben 50 tane tefriciye 1 yasin i şerif okudum
kime nasip olur bilmiyorum ama rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

canım benim evet gerçekten zamanı değilmiş heralde..ilk denememdi canım.. hastahanede aynı zamanda başlayan 4 hastanın içinde tedaviye en iyi cevap veren benmişim ama olmadımı olmuyor canım allah daha yazmamış demekki canım.. inşallah allahım sana da yardım etsin aynı üzüntüyü bir daha yaşatmasın canım arkadaşım..elden başka hiçbirşey gelmiyor..

inşallah canım bir dahaki sefere hepimizin yüzü güler.. hastanede benimle aynı gün yumurtası toplanan ve aynı gün ttansferimiz olan bir arkadaş vardı.. orda tanıştık çok sevdikbirbirimizi. ve ona çok az şans verdiler onun tuttu hemde galiba ikiz ona çok sevindim oda çıktığımızda ağladı bana çok üzülmüş.. nasip canım ya benim şansımı yüksek görüyorlardı ama allah biliyor işte..

inşallah canım sen güzel haberler alırsın..mutlu olursun .. idrarda bakma canım üzme kendini boşu boşuna..çok emek harcıyoruz, allah hepimizin yardımcısı olsun..

KIZLAR SELAM HERKES İÇİN HAYIRLISINI DİLİYORUM BENİMDE PAZAR GÜNÜ SAAT 11 DE TRANSFERİM YAPILDI BUGÜN 3 GÜNÜM POPOMA YEDİĞİM İĞNELERİN HARİCİNDE BİRŞEY HİSSETMİYORUM AĞRIM OLUYOR YA BAZI ARKADAŞLAR 3 GÜNÜ KAN GELİYOR YERLEŞMEDEN DOLAYI DEMİŞ AMA BENDE ÖYLE BİRŞEY OLMADI KORKUYORUMDA 2 YUMOŞ TRANSFER YAPILDI SİZDE TECRÜBELİ ARKADAŞLAR YARDIMCI OLABİLİRMİ ACABA MERAK İÇİNDEYİM BİRDE BEN SÜREKLİ YATMIYORUM SADECE AĞIR İŞTEN FELAN KAÇINIYORUM BANA YARDIM LÜTFEN SİZEDE TRANSFER SONRASI ERTESİ GECE BAŞLAMAK ŞARTIYLA VAJİNA YOLUYLA ALINMASI GEREKEN PROGESTAN İLACIN ADI VERİLDİMİ ÖPTa.s.:1hug:

hayırlısı olsun canım.. inşallah güzel sonuçlar alırsın.. öncelikle bugün negatif sonuç alan biri olarak şunu söylemek istiyorum.. ben 4 gün yattım onada tam yattım denilmez sonrasında hep ayaktaydım,, şimdi bunun pişmanlığını yaşıyorum. belki tutması ile alakası yok ama acaba diyor insan..o yüzden yatmanı tavsiye ederim birde kullandığın jeli sanırım adı crinone herkeze veriyorlar..tekrar hayırlısı olsun canım..

merhaba rengin....transferin hayırlı olur inşallah.benimde transferim senden 2 gün önce oldu,bende senin gibi iğne kullanıyorum,ama ekstradan jel kullanmıyorum.sana hem iğne hem jelmi verdiler.iğneler malesef çok zor kalçalarım morardı ve sanki kitleler oluştu.mafoldumben.canım bencede yatman daha iyi olur,dr.gerçi yatmayın gerek yok diyorlar ama bence yatmak ve dinlenmek önemli.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.önce eylül güzel haberi alacak,sonra ben,sonra sen heraldezemuszemus

arkadaşlar slm
ben ilk gün ve ertesi gün yattım sadece.hatta 5.gün işe başadım.yani çok yatmadım.ve kanama hiç olmadı.ve de hamileyimmm.ben de 10 gün iğne oldum.şimdi ise jel kullanıyorum.umarım siz de hayırlı haberler alıp bu duyguyu tadarsınız.allahım yardımcımız olsun.

ne güzel canım allah sağlıkla kucaağına almayı nasip etsin.. inşallah bende 2. de bu duyguyu tadarımm..

Kızlar selam,
geçmişi okudum da geldim..

süpersin yaaa doğalgaz yanıyo haaa:roflol:

canım üzülme de denmiyo ki yaşadım biliyorum plastik gibi hissediyorum diyodum herkese...
Allah kısa sürede toparlanmanı nasip etsin canım...İnşallah hayırlısı ile tez zamanda gelsin bebişin canım benim..
canım illa kanama olacak diye bekleme herkeste belirtiler farklı oluyo...dr.lar illa yat demiyo ama bence kalksan da çok ağır işlere girişme canım zaten sende ööle yapıyomuşsun...ben iğne kullanmıştım jeli bilemiycem...bide bol sıvı tüket su iç...

merabab bayanlar bende tüp bebek yaptırdım bugün transferin5 günü 11 /11/ 2009 sonuç belli olcak şuanda beklemedeyim ama çok merak ediyorum yaptıranlar bilir belki benim karnımda çok şişlik var ve çok bulantım oluyo kötümü sizce cevap veren olursa çok sevinicem

canım benimle aynı gün transferi olan arkadaşında 4. günden beri çok bulantısı vardı onun tuttu. inşallah seninde tutat canım..

[

canım üzülme de denmiyo ki yaşadım biliyorum plastik gibi hissediyorum diyodum herkese...
Allah kısa sürede toparlanmanı nasip etsin canım...İnşallah hayırlısı ile tez zamanda gelsin bebişin canım benim..

haklısın canım aynen öyle bir duygu. bomboşluk hissizlik.sağol canım inşallah allah tez zamanda hepimize nasip etsin

slm canım hdi bakalım hayırlısı olsun umarım emeklerin boş çıkmaz
sürekli yatman gerekmiyo ama ytsan ii olur yavaş hareketler yapmalısın
lütfen belirti arama kendinde bünyeden bünyeye değişiyo teste kadar beklemelisin sadece bol kitap oku dua et bence en güzeli bu
bana da verdiler bu ilacı istersen ağızdan da alabiliyosun ben ağızdan kullanmıştım
kendini yiyip bitirme şeker nasibinse her türlü olur vakti gelmediyse yapacak bişey yok
umarım inşşş hayırlı sağlıklı evlatların olurrr:1hug:alkisalkisalkis

anifora senin adına üzüldüm arkadaşım.ama yılma birgün mutlaka meleklerimize kavuşacağız.

favorim allahım inşallah hayırlısını versin.inşallah olumlu sonuç alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…