- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.541
olmadı canım tutmadı...:1no2:senağlama rabbim inşallah senin yüzünü güldürür..
bomboşum ruhum alınmış gibi
olmadı canım tutmadı...:1no2:senağlama rabbim inşallah senin yüzünü güldürür..
Arkadaşım üzüldüm ya şimdi.Ben de dün ilaç kullanmayı bıraktım çünkü değerim düşüyor.İnsan kendini böyle boşlukta hissediyor.ne yapacaksın takdiri ilahi.Zamanı gelmemiş demekki daha.senin ilk denemnmiydi canım.Benim bu ikinci denememdi.Aynı ilki gibi biyokimyasal oldu.Onun için histeroskopi yaptırıcam şimdi onu araştırıyorum.Üzülme demiyce sana arkadaşım buna üzülmemek elde değil çünkü.Ama kendini fazla yıpratma arkadaşım.
böyle zamanlarda insan ne yazabilir bilmiyorum kafam karışıyo çok üzülüyorum
hakkında hayırlısı olsun demek en güzeli canım her şer görünende vardır bi hayr unutma saın arbbim büyük inş en kısa zamanda gönlündeki olurr şeker
anifora üzüldüm sonuca canım ya sanada üzülme diyemem tabiki insan ağlıyor üzülüyor ama atlatıyor işte inşallah birdahakine yüzün güler arkadaşım
hülyacım senin biliyorduk değerinin düştüğünü ama tekrar okuyunca yine üzüldüm inşallah histereskopi yaptırdıktan sonra herşey istediğin gibi olur
bebekteyiz canım benim inşallah inşallah diyorum o kadar çok merak ediyorum ki idrarda baktım bugün çıkmadı daha erken ama baktım işte benim 1 tane transfer edildi o 1" yumoşumu bekliyorum inşallah annesini bırakmayacak da gelecek inşallah
KIZLAR SELAM HERKES İÇİN HAYIRLISINI DİLİYORUM BENİMDE PAZAR GÜNÜ SAAT 11 DE TRANSFERİM YAPILDI BUGÜN 3 GÜNÜM POPOMA YEDİĞİM İĞNELERİN HARİCİNDE BİRŞEY HİSSETMİYORUM AĞRIM OLUYOR YA BAZI ARKADAŞLAR 3 GÜNÜ KAN GELİYOR YERLEŞMEDEN DOLAYI DEMİŞ AMA BENDE ÖYLE BİRŞEY OLMADI KORKUYORUMDA 2 YUMOŞ TRANSFER YAPILDI SİZDE TECRÜBELİ ARKADAŞLAR YARDIMCI OLABİLİRMİ ACABA MERAK İÇİNDEYİM BİRDE BEN SÜREKLİ YATMIYORUM SADECE AĞIR İŞTEN FELAN KAÇINIYORUM BANA YARDIM LÜTFEN SİZEDE TRANSFER SONRASI ERTESİ GECE BAŞLAMAK ŞARTIYLA VAJİNA YOLUYLA ALINMASI GEREKEN PROGESTAN İLACIN ADI VERİLDİMİ ÖPTa.s.:1hug:
merhaba rengin....transferin hayırlı olur inşallah.benimde transferim senden 2 gün önce oldu,bende senin gibi iğne kullanıyorum,ama ekstradan jel kullanmıyorum.sana hem iğne hem jelmi verdiler.iğneler malesef çok zor kalçalarım morardı ve sanki kitleler oluştu.mafoldumben.canım bencede yatman daha iyi olur,dr.gerçi yatmayın gerek yok diyorlar ama bence yatmak ve dinlenmek önemli.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.önce eylül güzel haberi alacak,sonra ben,sonra sen heraldezemuszemus
arkadaşlar slm
ben ilk gün ve ertesi gün yattım sadece.hatta 5.gün işe başadım.yani çok yatmadım.ve kanama hiç olmadı.ve de hamileyimmm.ben de 10 gün iğne oldum.şimdi ise jel kullanıyorum.umarım siz de hayırlı haberler alıp bu duyguyu tadarsınız.allahım yardımcımız olsun.
süpersin yaaa doğalgaz yanıyo haaa:roflol:talyacığım görüşürüz şeker kenine dikkat et
kız bebekteyiz kapıyı açtım üstümde bi tşört bide mini etek dizlerimde yani
gelicek olan misafirde annem 2 tanede komşusu o kadar yani kadınlar yani
dediki şunun giydiğine bak bu havada çocuğunuz olmaz tabi üşütüp duruyosunuz
bende sakince dedimki doğalgaz yanıyo hoşgeldin bile demeden geçtim mutfaga kaldı öle kukuman kuşu gibi odada napim ben şimdi yani ben kötü gelinmiyim allahım yaa
amannnnnnnnn konuşsun dursun valla çokta tınnnn
bu arada benle spora gelirse hiç şaşma cnm hihihi
canım üzülme de denmiyo ki yaşadım biliyorum plastik gibi hissediyorum diyodum herkese...olmadı canım tutmadı...:1no2:senağlama rabbim inşallah senin yüzünü güldürür..
canım illa kanama olacak diye bekleme herkeste belirtiler farklı oluyo...dr.lar illa yat demiyo ama bence kalksan da çok ağır işlere girişme canım zaten sende ööle yapıyomuşsun...ben iğne kullanmıştım jeli bilemiycem...bide bol sıvı tüket su iç...KIZLAR SELAM HERKES İÇİN HAYIRLISINI DİLİYORUM BENİMDE PAZAR GÜNÜ SAAT 11 DE TRANSFERİM YAPILDI BUGÜN 3 GÜNÜM POPOMA YEDİĞİM İĞNELERİN HARİCİNDE BİRŞEY HİSSETMİYORUM AĞRIM OLUYOR YA BAZI ARKADAŞLAR 3 GÜNÜ KAN GELİYOR YERLEŞMEDEN DOLAYI DEMİŞ AMA BENDE ÖYLE BİRŞEY OLMADI KORKUYORUMDA 2 YUMOŞ TRANSFER YAPILDI SİZDE TECRÜBELİ ARKADAŞLAR YARDIMCI OLABİLİRMİ ACABA MERAK İÇİNDEYİM BİRDE BEN SÜREKLİ YATMIYORUM SADECE AĞIR İŞTEN FELAN KAÇINIYORUM BANA YARDIM LÜTFEN SİZEDE TRANSFER SONRASI ERTESİ GECE BAŞLAMAK ŞARTIYLA VAJİNA YOLUYLA ALINMASI GEREKEN PROGESTAN İLACIN ADI VERİLDİMİ ÖPTa.s.:1hug:
merabab bayanlar bende tüp bebek yaptırdım bugün transferin5 günü 11 /11/ 2009 sonuç belli olcak şuanda beklemedeyim ama çok merak ediyorum yaptıranlar bilir belki benim karnımda çok şişlik var ve çok bulantım oluyo kötümü sizce cevap veren olursa çok sevinicem
KIZLAR SELAM HERKES İÇİN HAYIRLISINI DİLİYORUM BENİMDE PAZAR GÜNÜ SAAT 11 DE TRANSFERİM YAPILDI BUGÜN 3 GÜNÜM POPOMA YEDİĞİM İĞNELERİN HARİCİNDE BİRŞEY HİSSETMİYORUM AĞRIM OLUYOR YA BAZI ARKADAŞLAR 3 GÜNÜ KAN GELİYOR YERLEŞMEDEN DOLAYI DEMİŞ AMA BENDE ÖYLE BİRŞEY OLMADI KORKUYORUMDA 2 YUMOŞ TRANSFER YAPILDI SİZDE TECRÜBELİ ARKADAŞLAR YARDIMCI OLABİLİRMİ ACABA MERAK İÇİNDEYİM BİRDE BEN SÜREKLİ YATMIYORUM SADECE AĞIR İŞTEN FELAN KAÇINIYORUM BANA YARDIM LÜTFEN SİZEDE TRANSFER SONRASI ERTESİ GECE BAŞLAMAK ŞARTIYLA VAJİNA YOLUYLA ALINMASI GEREKEN PROGESTAN İLACIN ADI VERİLDİMİ ÖPTa.s.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?