- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.561
yazdım cnm allah kabul etsingizemim, ben 40 tane okudum. iki arkadasa paylastirirsin. ben bugun yokum, size iyi sohbetler
canım benim çok üzüldüm allah sabır versin güzelim bişey denmiyo gerçekten en iyi yaşayan bilir sabırlı ve güçlü ol cnm rabbim tez vakitte nasip etsin meleklerine kavuşmanıolmadı canım tutmadı...:1no2:senağlama rabbim inşallah senin yüzünü güldürür..
bomboşum ruhum alınmış gibi
cnm yazdım allah kabul etsingizem im cnımmm umarım kötü bişey yoktur
hasta olan kimse allah şifa versinnn bu arada bebemm ben 50 tane tefriciye 1 yasin i şerif okudum
kime nasip olur bilmiyorum ama rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
hayırlı olsun cnm inşallah senide ekleyeceğim listeye inşallah pozitif sonuç alırsınmerabab bayanlar bende tüp bebek yaptırdım bugün transferin5 günü 11 /11/ 2009 sonuç belli olcak şuanda beklemedeyim ama çok merak ediyorum yaptıranlar bilir belki benim karnımda çok şişlik var ve çok bulantım oluyo kötümü sizce cevap veren olursa çok sevinicem
anifora senin adına üzüldüm arkadaşım.ama yılma birgün mutlaka meleklerimize kavuşacağız.
favorim allahım inşallah hayırlısını versin.inşallah olumlu sonuç alırsın.
bütün günüm hastane kapısında geçti çok sinirlerim bozuldu size anlattığım teyzze kızı 29.haftada ikizlerini kaybetti.çok çok üzgünüm rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın
anifora senin adına üzüldüm arkadaşım.ama yılma birgün mutlaka meleklerimize kavuşacağız.
sağol canım inşallah hepimiz bir gün kavuşacağız..
gizemim canım arkadaşım dün giremedim hasta yatıyordum. bugün kimse yok burda.canım ben 20 tane okudum.
çok geçmiş olsun canım
merhaba kizlar. bugun kimse yok herhalde..
Anifora canim, insallah birdahaki denemende tutar. Allah yardimcin olsun.
hepimizin inşallah canım..sağol
nevincim malesef aynı şeyleri hep yaşıyoruzz
burda bi aradaşım iiz doğurdu neyse kuranına gitti filan ama nasıl tatlılar maşaallah 2 de kız
ben tabi çok sevdim izin aldım severken de yani
sonra o binada mukabele okunuyodu hergün oraya gidiyoduk erken gitttiğimiz zamanlarda ayy 5 dk aynura uğrasak bebişleir sevsek dedim yanımdaki arkadaş ya boşver belki istemezler bende yaşadım çocukları filan kıskanırlar dedilerr ben tabi şokkkkkkk
özellikle severkende insanların aklına bişey gelmesinde diye sesli ederim dualarımı mesmelesiz dokunmam bile
ama ne bilim rabbim bize de nasip eder inşş
kendi bebişleirimizi severizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?