Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

acele bende yoktun cnm dün çok geçmiş olsun kendine dikkat et cnm benim
yazdım senden 20 tana allah kabul etsin

gizemim, ben 40 tane okudum. iki arkadasa paylastirirsin. ben bugun yokum, size iyi sohbetler
yazdım cnm allah kabul etsin
olmadı canım tutmadı...:1no2:senağlama rabbim inşallah senin yüzünü güldürür..
bomboşum ruhum alınmış gibi
canım benim çok üzüldüm allah sabır versin güzelim bişey denmiyo gerçekten en iyi yaşayan bilir sabırlı ve güçlü ol cnm rabbim tez vakitte nasip etsin meleklerine kavuşmanı
gizem im cnımmm umarım kötü bişey yoktur
hasta olan kimse allah şifa versinnn bu arada bebemm ben 50 tane tefriciye 1 yasin i şerif okudum
kime nasip olur bilmiyorum ama rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
cnm yazdım allah kabul etsin
bütün günüm hastane kapısında geçti çok sinirlerim bozuldu size anlattığım teyzze kızı 29.haftada ikizlerini kaybetti.çok çok üzgünüm rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın

hayırlı olsun cnm inşallah senide ekleyeceğim listeye inşallah pozitif sonuç alırsın

anifora senin adına üzüldüm arkadaşım.ama yılma birgün mutlaka meleklerimize kavuşacağız.

favorim allahım inşallah hayırlısını versin.inşallah olumlu sonuç alırsın.

amin cnm inşallah rabbim duyacak feryadımızı elbet birgün biizimde yüzümüde gülecek
onun için yılmadan bıkmadan usanmadan sabırla yolumuza devam edelim rabbim güç versin

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- şimdilik trasfer tarihini bilemiyoruz(130)

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMıLE

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi trasfer tarihi 29/10/2009

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- 25/10/2009 (213)

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) bu iş tamamdır işte yeni Hamilemiz yuppi HAMıLE

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135) bebişine kavuşmak için tekrar deneyecek inşallah

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine ((

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah ((

16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMıLE

17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145)

19 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

20 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130)

21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz HAMıLE

22 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

23 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)

24 ) sedef59 --------------????????----------medicana

25 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

26 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi)

27 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009 (205)

28 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi ----trasfer tarihi 29/10/2009

29 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009 (231)

30 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi

31 ) favorim -----------?*********-----------?******************* sonuç tarihi 11/11/2009

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kizlar. bugun kimse yok herhalde..
Anifora canim, insallah birdahaki denemende tutar. Allah yardimcin olsun.

Gizemim ben bi 20 daha okudum.

bütün günüm hastane kapısında geçti çok sinirlerim bozuldu size anlattığım teyzze kızı 29.haftada ikizlerini kaybetti.çok çok üzgünüm rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın

Allahim sabir versin canim.Cok zor bir durum, ne diyecegimi bilmiyorum.. insallah bu zor zamanlari cabuk atlatirlar

kızlar slm nasılsınız
ben bugün adet oldum ve tedaviye başlamak için istanbula gidiyorum sizlerden dua istiyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın hiçbirimizin rabbim

Talyacım yazdım sana 20 tane daha saĞol
ınŞallah atlatıcaklar cnm tek bır tesellılerı var zaten 3 yaŞında bı oĞlu var rabbım onu baĞıŞlasın

nrcnÖzbk cnm hoŞ gelın ınŞallah hayırlısıyla baŞla tedavıne gelıŞmelerden her zaman bızı haberdar et dualarımız senınle merak etme

gizemcim sağol canım.. inşallah hepimiz bir an önce kavuşuruz.. bugün daha iyiyim.. inşallah daha iyi olucam ama eşime çok üzülüyorum, kendini suçlu hissediyor böyle olmaması için elimden geleni yapıyorum ama maalesef:1no2:
canım bende bugün hastalanıcak gibiyim belim çok ağrıyo bittikten sonra dualara yine devam ederim..

gizem canım benim saol allah razı olsun inşş herşey çok güzel olur hepimizin adına
fırsat bulursam tabi haber ederim ama ben evimde olmayacağım eltimde kalacağım eğer nasip olur olumlu olursa size yazarım ama olmazsa zaten eve gelince yazarım rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkartmasın inşşşşşşşşşş
burası bol bol bebek haberiyle şenlensin inşş

selam hanımlarr,,
ben de sizler gibi geçen yıl tedavime Ekimde başlamıştım,
şimdi iki kızım 40ını çıkardık,herkese moral olsun diye bi selam veriyim dedimm
hepiniz önce Allaha sığının sonra dua ve ümitlerinize sarılın inşallah,
sizin için çok duacıyımma.s.

NRCNÖZBK cnm herzaman duacınız unutma biz hep burdayız inşallah hayırlı haberlerini alıcaz
allah yolunu açık etsin inşallah

Canımcım,biliyorsun herşeyi göze alıyor herleye alışıyoruz bu süreçte ama kişi kendinden bilirmiş işi derler ya, ben kendimi onun yerine koyup ben olsam ne yapardım diyorum..Öyle arkadaşlarım da varki yeni anne olan ben onlara gittim mi bilerek hiç kucağımdan almıyorlar, ben sevdikçe senin de olacak inşallah deyip istediğim kadar sevmemden bilakis haz alıyorlar..

Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın, iyi kalpli insanlar çıkarsın yolumuza..Seveceğiz, ben inanıyorum, doyasıya seveceğiz bebişlerimizi bir gün..

nevincim inşallah cnm inşallah

pek bi hüzünlüyüm bugün
son iki günüm hiç iyi geçmedi
sıkılıyorum sıkılıyorum sıkılıyoruuummmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…