- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.581
nevincim canim hosgeldin.. yazini okurken cok duygulandim.... Allahim cok sukurler olsunki oyle insanlar var....
nevincim inşallah cnm inşallah
pek bi hüzünlüyüm bugün
son iki günüm hiç iyi geçmedi
sıkılıyorum sıkılıyorum sıkılıyoruuummmmmmmmmmm
Bitanem, bence dünya iyi insanların yüzü gözü hürmetine ayakta zaten, Allah'ım da herkesin kalbine göre veriyor ben inanıyorum.Herkes kalbinin ekmeğini yer derler ya, birgün bambaşka şeyler konuşacağız burada sizinle eminimzemuszemus Gazını çıkardı mı, seninki kaç kilo oldu :teytey::teytey::teytey:
Canıııım beniiim,minik kardeşim beniiim, kıyamam ki sana ben,
neden sıkkınmış canın anlat bakalım..Anlatta da sıkıntın çıksın yerine huzur dolsun,bi hasta yakınından söz etmişsin onunla mı ilgili?
Ha, bu arada benim transferim Cumaya bitanem.Cuma öğlen gibi Alman'da olacağım, bebişlerimi verecekler bana
canim hadi hayirlisi olsun, sonunda kavusuyorsun ha bebislerine.. Insallah annelerine sim siki tutunurlar.. Dualarimiz seninle
ablam cnm benim hadi hayırlısı bakalım yeğenleri al eve getir artık evet bende çok özledim
rabbim acı bize yarabbi daha fazla yorma bizi merhamet et artık ver yavrularımıızı bize
cnm benim sıkıntı bi gelir bi geçer az önce bi arkadaşla konuştum dün akşam doğum yaptı bende bi uğradım öle hastaneye çok aptal bi hastane düşün doğumhaneye alıyolar hasta yakınlarını yani öle saçma kız daha çatalda kaynanası falan girdi içeri nitekim az önce konuştuğumda da dediki gece çok fazla kanaması olmuş rahmini almışlar
çok sinirlendim neden müsade ettin dedim ne biliyim ben diyo
kanamayı durduramayınca öle hemen rahim alınırmı ya küçük bi klinik yani orası neden başka hastaneye göndermemişler anlamadım çoookkk çoookkk üzüldüm 2. bebeğini kucağına aldı ama daha 25 yaşında rahimi alındı çok acı gerçekten ona sıkkınım
dünde ikiz bebeklerimizi kaybettik teyzemin kızının allahtan anneyi kurtardılar uf yaa doğursan bi dert doğurmasan gözüm korkuyo böle şeyler yaşayınca
gizem im üzüldüm teyze kızına ama nasip değilmiş bunda da vardır bi hayr inşş yeni bebişleri olur atlatır bu sıkıntıları böylesi daha acı olup da kaybetmek napalım nasip değilmiş benim büyük ablamın 3 oğlu var 2. çocuğu 9 aylıkken karnında öldü kızdı o da herkes yaşıyo bişeyler arkadaşımın dediği gibi hayat işte böyle bişey yapacak bişey yok
bi de biz 6 kardesşiz 5 kız 1 erkek ortanca ablamda kanser beyin ameliyatı falan oldu ama durumu ii değil daha 36 yaşında 3 kızı var kocası terk etti gitti çocuklarını bile aramıyo adam köpek herif herkesin malesef var bi sıkıntısı annem bakıyo çocuklara da ablama da yatlak oldu şimdiii
öyle zorki rabbim beterinden korusun diyoruz yapacak bişey yokkkkkkkk
bebekteyiz, allahim size sabir versin! Insallah ablan kurtulur bu hastaliktan..Allahim yardimcisi olsun. Bu zorlukta birde esi terketti ha...tam destege ihtiyaci varken.. Allah yardimici olsun tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?