Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

nevincim canim hosgeldin.. yazini okurken cok duygulandim.... Allahim cok sukurler olsunki oyle insanlar var....

Bitanem, bence dünya iyi insanların yüzü gözü hürmetine ayakta zaten, Allah'ım da herkesin kalbine göre veriyor ben inanıyorum.Herkes kalbinin ekmeğini yer derler ya, birgün bambaşka şeyler konuşacağız burada sizinle eminimzemuszemus Gazını çıkardı mı, seninki kaç kilo oldu :teytey::teytey::teytey:

nevincim inşallah cnm inşallah

pek bi hüzünlüyüm bugün
son iki günüm hiç iyi geçmedi
sıkılıyorum sıkılıyorum sıkılıyoruuummmmmmmmmmm

Canıııım beniiim,minik kardeşim beniiim, kıyamam ki sana ben,
neden sıkkınmış canın anlat bakalım..Anlatta da sıkıntın çıksın yerine huzur dolsun,bi hasta yakınından söz etmişsin onunla mı ilgili?

Ha, bu arada benim transferim Cumaya bitanem.Cuma öğlen gibi Alman'da olacağım, bebişlerimi verecekler bana

sagol canim, insallah hepimiz o gunleri goruruz...

canim hadi hayirlisi olsun, sonunda kavusuyorsun ha bebislerine.. Insallah annelerine sim siki tutunurlar.. Dualarimiz seninle

canim hadi hayirlisi olsun, sonunda kavusuyorsun ha bebislerine.. Insallah annelerine sim siki tutunurlar.. Dualarimiz seninle

Sağol canım benim, evet nihayetkaydirigubbakcemile3 Çok ösledim onları, cuma günü gidip alıp eve getireceğim 3 tanesinikaydirigubbakcemile2
14 dondurulmuşum var ama doktorum "3 tane verelim yeter" dedi, bir de rahim kalınlığı yine sınırda 7,2 çıktı, "yapacak bişey yok,senin normalin bu, bu değerle yola çıkacağız" dedi, cuma günü Allah'ın izniyle yanıma alıp geleceğim onları, imşallah benimle kalırlar.
Hepimizinki gelir ve kalır dilerimzemuszemus

ablam cnm benim hadi hayırlısı bakalım yeğenleri al eve getir artık evet bende çok özledim
rabbim acı bize yarabbi daha fazla yorma bizi merhamet et artık ver yavrularımıızı bize

cnm benim sıkıntı bi gelir bi geçer az önce bi arkadaşla konuştum dün akşam doğum yaptı bende bi uğradım öle hastaneye çok aptal bi hastane düşün doğumhaneye alıyolar hasta yakınlarını yani öle saçma kız daha çatalda kaynanası falan girdi içeri nitekim az önce konuştuğumda da dediki gece çok fazla kanaması olmuş rahmini almışlar
çok sinirlendim neden müsade ettin dedim ne biliyim ben diyo
kanamayı durduramayınca öle hemen rahim alınırmı ya küçük bi klinik yani orası neden başka hastaneye göndermemişler anlamadım çoookkk çoookkk üzüldüm 2. bebeğini kucağına aldı ama daha 25 yaşında rahimi alındı çok acı gerçekten ona sıkkınım
dünde ikiz bebeklerimizi kaybettik teyzemin kızının allahtan anneyi kurtardılar uf yaa doğursan bi dert doğurmasan gözüm korkuyo böle şeyler yaşayınca

========ekim'de tüp bebek tedavisi görenler=======

1 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

2 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

3 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMİLE

4 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

5 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine ((

6 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) HAMİLE

7 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah ((

8 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

9 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135) bebişine kavuşmak için tekrar deneyecek inşallah

10 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- 25/10/2009 (213)

11 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)

12 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130)

13 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi)

14 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi trasfer tarihi 29/10/2009

15 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145)

16 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi ----trasfer tarihi 29/10/2009

17 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009 (231)

18 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009 (205)

19 ) favorim -----------?*********-----------?******************* sonuç tarihi 11/11/2009

20 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMİLE

21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- HAMİLE

22 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- şimdilik trasfer tarihini bilemiyoruz(130)

23 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

24 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

25 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

26 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

27 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

28 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

29 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

30 ) sedef59 --------------????????----------medicana

31 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150) 6/11/2009 TRASFERİ VARRRRRRRRRRRRRR

2 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

3 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım, eskiden öyle çok sorgulardım ki, hem de herşeyi...
neden? niçin ? neden böyle oluyor ?
Sonra büyüyorsun,zaman sana kahramanı sen olduğun bir masal okuyor ve bakıyorsun ki sorgulasan da sorgulamasan da, iyi yada kötü herşey tık tık tık cereyan ediyor..Adına da hayat diyorlar işte.
Üzücü şeyler yaşayan tanıdıkların ve yakınların için, en acil şekilde bedenlerine şifa, kalplerine sabır diliyorum.
Bu da onların sınavı,dua ederek , onları bundan sonra bekleyen ilk dönemecin sağlık ve güzel haberler getirmesini dilemeliyiz.

Ha bu arada, bizim bu sayfada senin tanımadığın, bıcırık, cadaloz, eli de oklavalı klava:aman aman bi hatun var, bunları konuştuğumuzu daha doğrusu kendimizi üzdüğümüzü görürse yeriz oklavayı kafamıza mafoldumben

gizem im üzüldüm teyze kızına ama nasip değilmiş bunda da vardır bi hayr inşş yeni bebişleri olur atlatır bu sıkıntıları böylesi daha acı olup da kaybetmek napalım nasip değilmiş benim büyük ablamın 3 oğlu var 2. çocuğu 9 aylıkken karnında öldü kızdı o da herkes yaşıyo bişeyler arkadaşımın dediği gibi hayat işte böyle bişey yapacak bişey yok
bi de biz 6 kardesşiz 5 kız 1 erkek ortanca ablamda kanser beyin ameliyatı falan oldu ama durumu ii değil daha 36 yaşında 3 kızı var kocası terk etti gitti çocuklarını bile aramıyo adam köpek herif herkesin malesef var bi sıkıntısı annem bakıyo çocuklara da ablama da yatlak oldu şimdiii
öyle zorki rabbim beterinden korusun diyoruz yapacak bişey yokkkkkkkk

bebekteyiz, allahim size sabir versin! Insallah ablan kurtulur bu hastaliktan..Allahim yardimcisi olsun. Bu zorlukta birde esi terketti ha...tam destege ihtiyaci varken.. Allah yardimici olsun tekrar.

bebekteyiz, allahim size sabir versin! Insallah ablan kurtulur bu hastaliktan..Allahim yardimcisi olsun. Bu zorlukta birde esi terketti ha...tam destege ihtiyaci varken.. Allah yardimici olsun tekrar.

talyacım çok sağol şekerim dotorların pek umudu yok ama ALLAH tan umut kesilmez
mlesef adam da terketti gitti zaten bakmıyoddu evine şerefsizzz
yaaa anlamıyorum işte tamam karından soğudun diyelim nereye istersen git dime ama çocuklarını nasıl bırakıyosun görmek dahi istemiyosun anlayamıorum 3 tane dünya güzeli kıslar 2 tanesi lisede biri ilkokulda
biz böyle evlat diye yanarken bu vicdansızlar nasıl terkedebiliyo çocuklarınııı bilmiyorum

nevin ciğim be bebekteyiz sağolun canlarım benim allah razı olsun birazda olsa toplamaya çalışıyorum kendimi

bebekteyiz cnm benim ablan için çok üzüldüm allah yardımcınız olsun rabbiz tez vakitte şifa versin inşallah
herkesin bi derdi var işte napalım yaşıycaz

ben biraz fazla hassasım çok etkileniyorum herşeyden birazda mükemmeliyetçiyim ben bi sorun oluğuda yada yolunda gitmeyen bişi olduğunda çok takıyorum işte napim buda benim huyum hihihi

gizem im sonundaki hihihi bitirdi beni napalım hayat başımıza gelene amenna
allah beterinden korusun hepimiz içinnn hihihih

kıs napim yaa ben bugün psikopata bağladım valla
töbe yarabbi kendimi mal gibi hissediyom öle boş boş bakıyom etrafa masama koyuyom kafayı öle uyur uyanık arası saf safff

yok yaaaa topla bakalım kendini şekerimm

öleee vazcaymak yoooookkkkk heeee

bak kaynanamı anlatırım byılırsın ona göree

sirkelen bakimmm aaaa yersin valllaklava:klava:

:1hug:

aman ben kendi kaynanama kurban olayım seninkinin yanında melake benimki
ay bacım sakın anlatma bana o terbiyesizi ıyyyyyy zekasız yaa
pislikkkkkkkkkkkk

ya ben burda iş yerinde yalnızımya onan bide böleyim hastada oldum dünakşam iyice dengem bozuldu
toplarım ben kendimi sen merak etme yavyummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…