Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

tmm cnm kolay gelsin sana
uf ömür biter o ev işleri biztmezz dimi
hadi öptüm seni cicim

========ekim'de tüp bebek tedavisi görenler=======

1 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

2 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

3 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMİLE

4 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

5 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine ((

6 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) HAMİLE

7 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah ((

8 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

9 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135) bebişine kavuşmak için tekrar deneyecek inşallah

10 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- 25/10/2009 (213)

11 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)

12 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130)

13 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi)

14 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi trasfer tarihi 29/10/2009

15 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145)

16 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi ----trasfer tarihi 29/10/2009

17 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009 (231)

18 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009 (205)

19 ) favorim -----------?*********-----------?******************* sonuç tarihi 11/11/2009

20 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMİLE

21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- HAMİLE

22 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- şimdilik trasfer tarihini bilemiyoruz(130)

23 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

24 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

25 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

26 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

27 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

28 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

29 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

30 ) sedef59 --------------????????----------medicana

31 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150) 6/11/2009 TRASFERİ VARRRRRRRRRRRRRR

2 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----tedavi için istanbula gidiyor bir süre haber alamayabiliriz

3 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

--------------------------------------------------------------------------------

nevincim umarım senin için hayırlısı olur.bebişini alırsın kucağına.allahım isteyen herkese ve buradaki, tüm arkadaşlara nasip eder işallah.

ben de ultrasonumu bekliyorum arkadaşlar.hamile olduğunu öğrenmekle keşke herşey bitse.umarım kese oluşmuştur,umarımkalp atışlarını duyarıö ve umarım sağlıklıdır.
sizlwerle sohbeti özlüyorum ama fazla pc başında kalmıyorum radyasyon almıyım diye...

cnm benim güzel arkaaşım seraxi
inan senin kadar heyecanlıyım hee
inşallah herşey yolunda gidecek
ne zaman kalp atışları için gideceksin dr a

eylülllllllllllllllllllll

ya kızlar ben birazdan gidicem siz geldiniz nerdesiniz yaww sabahtan berimmm

canım benim gizemim inanki özledim seni giremiyorum bir türlü siteye azıcık bakiyim diyorum birileri geliyor bana yardım için geliyorlar ama inanın ki yalnız olsam daha iyiydi yoruluyorum çünkü bakalım ne olucak sonucu öğrenmeye azkaldı

serraxi zorlu bir 9 ay bekliyor seni ama inşallah allahım sana kolaylık verir de herşey güzel bir şekilde geçer dualarımız seninle bebeğinle

canım benim hayırlısıyla inşallah alacaksın güzel haberi listemiz hiç umduğumuz gibi gitmedi inşallah bundan sonra düzelecek pozitif haberleriyle
sudenazıda çok merak ediyorum sanırım onunda trasferi yapılmıştır uff bi haber verebilse keşke

ne tatlısınız hepiniz ya valla inanınki sizler nete geldiğiniz zaman sanki başka bi boyuta geçiyorum
rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürecek inşallah

inşallah canım benim aslında hastaneye gidip baktırmak istiyorum ama kendi çalıştığım yer olduğu için gitmedim test günü gideceğim tekrar tekrar gitmek istemiyorum inşallah sonuç güzel olur arkadaşım ya

serraxi canim, insallah kalp atislarini duyucaksin...Bunu cok duydum, hamile olduktan sonrada baska korkular basliyor...Sen icini ferrah tutu. Insallah hersey yolunda gidecek canim.

bende çok alışmıştım son zamanlarda fazla katılamasamda sizlere çok merak ediyorum ama bazen zamanım olmasa bile bi bakıp çıkıyorum siteye haberlerinizi alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…