Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

nevinciğim canım benim.....inşallah kavuşuyorsun ha meleklerine .Allah yolunu açık etsin arkadaşım...Sıkıntı tasa keder göstermeden versin.....

canım arka arkaya iki olayda çok üzücü sıkılman korkman normal...hangimiz korkmayız ki bunlardan...ama bi kader var deyip yoluna devam etmelisin canım herkesin yazısı farklı ne kadar üzülsek de bu böyle...ayrıca senin gibi cesur bi kıza korku yakışmıyo...
topla bakeeem kendini...

kıslar ben iyiyim yazdıklarınızı okuyorum ama fazla yazmıyorum...
ben şu an kilo verme hayallerindeyim....
hepinizi ama hepinizi öpüyorum.Allahım er geç bizim de yüzümüzü güldürecek...:lepi:

herkese günaydın

nevracım canım benim aklında olduğumuzdan hiç şüphem yok tatlım sen ver kiloları gel canım benim

huriya rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah güzel arkadaşım

eylülcüm canikom cicim şekerim muck sana

Kızlar herkese günaydın.Bugün burada kimseler yok yine.Sizler birşey sorucam ama.
Benim değerim pazartesi 6'ya düşünce ben ilaçları bıraktım tabi.Kaç gündür bekliyorum hala adet olmadım.Bu konuda fikri olan varmı?
ılk tüp denememde aynen bunu gibi biyokimyasal olmuştu.Değer bundan daha yüksek olduğu halde ilaçları bıraktığımın yarınsı günü adet olmuştum.

hulya en son ne zaman test yaptırmıştın cnm yani değer 6 çıktığında.
ya rabbiminin işinden sual olmaz
sen bi test daha yaptırsan cnm benim ya ne bilim işte bellimi olur belkide bi değişiklik vardır yaaa
yada dr una bi sor
ben pek bilgili değilim bu konuda kızlar bi gelsin sana yardımcı olurlar
belkide stresten olmadın adet bilemiyorum cnm ya hayırlısı rabbimden inşallah

Gizemim yok arkadaşım stresli değilim ya.Aksine çok rahatım.Histeroskopiyi araştırıyorum şu anda.sen neler yapıyorsun.Yaşadığın olaylara ben de üzüldüm.

cnm üzülmemek elde değil tabi de rabbim herkese bi dert veriyo işte onların çileside oymuş allah sabır versin herşeye alışılıyo işte napalım

ben iyiyim tedaviye bu ayda başlayamıyorum malum kurban bayramı falan filan derken maddi imkansız oluyo yani zaten bende karar verdim martta başlıyım diyorum sanırım öle kendimi daha rahat hissedicem maddi ve manevi olarak..

cnm sen bi tahlil daha yaptırsan belki değer yükselmiştir olabilirmi yani

gizemim canim, iyiyim Allaha cok sukur..
canim, kendini nezaman iyi hissediyorsan ozaman yaptir.. Biliyorsun bu tedavide rahat olman cok onemli..

günaydın kızlar..
gizemciğim yaşananlar çok üzüntülü ama hayat devam ediyor.teyzenin kızıda ,arkadaşında o mukaddes duyguyu yaşamışlar.allah evlatlarını onlara bağışlasın.şükür ki ikisininde mucizeleri var.

bebekteyiz arkadaşım ablana çok üzüldüm.bende kanser kısmını yaşadım ve hala kontrollerım devam ediyor.ablan için kolay değil. onu çok iyi anlıyorum.inan onu kanser olmak değil,kocasının ve çocuklarının vefasızlığı üzüyordur. hep dua ederken ne diyoruz allah hep hayırlısını versin diye.işte bu yüzden canım arkadaşım.

acele evet cnm aynen öyle hayat devam ediyor ve allah bağışlasınki ikisininde evlatları var canım
rabbim her zaman en hayırlısını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…