G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.621
nevinciğim canım benim.....inşallah kavuşuyorsun ha meleklerine .Allah yolunu açık etsin arkadaşım...Sıkıntı tasa keder göstermeden versin.....Sağol canım benim, evet nihayetkaydirigubbakcemile3 Çok ösledim onları, cuma günü gidip alıp eve getireceğim 3 tanesinikaydirigubbakcemile2
14 dondurulmuşum var ama doktorum "3 tane verelim yeter" dedi, bir de rahim kalınlığı yine sınırda 7,2 çıktı, "yapacak bişey yok,senin normalin bu, bu değerle yola çıkacağız" dedi, cuma günü Allah'ın izniyle yanıma alıp geleceğim onları, imşallah benimle kalırlar.
Hepimizinki gelir ve kalır dilerimzemuszemus
ablam cnm benim hadi hayırlısı bakalım yeğenleri al eve getir artık evet bende çok özledim
rabbim acı bize yarabbi daha fazla yorma bizi merhamet et artık ver yavrularımıızı bize
cnm benim sıkıntı bi gelir bi geçer az önce bi arkadaşla konuştum dün akşam doğum yaptı bende bi uğradım öle hastaneye çok aptal bi hastane düşün doğumhaneye alıyolar hasta yakınlarını yani öle saçma kız daha çatalda kaynanası falan girdi içeri nitekim az önce konuştuğumda da dediki gece çok fazla kanaması olmuş rahmini almışlar
çok sinirlendim neden müsade ettin dedim ne biliyim ben diyo
kanamayı durduramayınca öle hemen rahim alınırmı ya küçük bi klinik yani orası neden başka hastaneye göndermemişler anlamadım çoookkk çoookkk üzüldüm 2. bebeğini kucağına aldı ama daha 25 yaşında rahimi alındı çok acı gerçekten ona sıkkınım
dünde ikiz bebeklerimizi kaybettik teyzemin kızının allahtan anneyi kurtardılar uf yaa doğursan bi dert doğurmasan gözüm korkuyo böle şeyler yaşayınca
Huriya tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr arkadaşım ya inan çok sevindim.Dün senden ses çıkmayınca acaba negatif mi diye düşündüm.
Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin canım.Değerin de bayağı bir yüksek çıkmış.Hayırlısı canım.Kendine iyi bak arkadaşım.
canım çok teşekkür ederim allah herkese nasip etsin çok güzel bir duygu seninde değerin yükselir inşallah .....
bir hamiş daha yaşasınnnnnnnn.huriya tebrik ederim canım allah tamamını erdirsin inşallah.
çok teşekkürler darısı başına ve tüm isteyen herkese....
yanımda olduğunuz için teşekkürler...
huriya çok sevindim yaa ne güzeeelll.korkma sakın korma iyi olucak herşey allahın izniyle.sevin mutlu olll.ne mutlu sana ailene.tadını çıkarr.öpütorum senii
sağol canım okadar ,iyisinizki...
Canım..çok sevindim senin için..mutluluğun her daim katlanarak artsın diliyorum.İnşallah Allah tamamına erdirsin, sağlıkla mutlulukla yaşa hislerini..
Tekrar tebrik ediyorum.
Darısı tüm isteyenlerin başına Rabbim....:Saruboceq:
teşekkür ederim canım ...inşallah herkes bu duyguyu tadar ...
huriya tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hepinize sonsuz teşekkürler...darısı başına canım...
güzel arkadaşım hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin
bi yandan sevinç bi yandan hüzün arada kaldım inanki
rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin
sağol canım benim sitenin bel kemiği ...sen sanırım bu ay başlıyosun dimi tedaviye inşallah mutlu haberi verirsin bize....inanınki her dua ettiğimde sizede ediyorum kızlar....hep aklımdasınız.....ben bebiş etkilenmesin diye girmiyorum .....böyle toptan cevapladım arkadaşlar kendinize ii bakın sakın vazgeçmeyin çünkü sonu çok güzel....
bu arada pozitif sonucu alınca doktorum bir test istedi kanda pıhtılaşma sorunu olunca bebek düşüyomuş kısaca testi cuma günü yaptırdık ve bugün hastaneden aradılar ve problem varmış hemşire 8 ay boyunca sabah akşam iğne kullanmamı istedi bunu kullanmassam bebeğim yada bbeklerim beslenemezmiş ...ay nedemek o dedim tabiki yaparım...yeterki beslensinler....
sizinle paylaşmak istedim bence aklınızda bulunsun hamile kalınca bu testi doktorunuz istemesede siz yaptırın çok önemli bu yüzden 3 - 4 kere düşük yapıp farkında olmayan kişler ve doktorları var...ben çok önceden internetten okumuştum doktoruma söyledim güldü ve o testi gebe kalınca zaten isteyeceğim dedi ...ama istemeyen doktorlar var dikkatinize arkadaşlar.....
Huriya tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr arkadaşım ya inan çok sevindim.Dün senden ses çıkmayınca acaba negatif mi diye düşündüm.
Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin canım.Değerin de bayağı bir yüksek çıkmış.Hayırlısı canım.Kendine iyi bak arkadaşım.
canım çok teşekkür ederim allah herkese nasip etsin çok güzel bir duygu seninde değerin yükselir inşallah .....
huriyacım canım benim inşallah 9 ayında çok rahat geçer iğne kullan bebeğin için tabi yeterki herşey yolunda gitsin iğneler küçücük zaten benim babamda sorun vardı o kullandı uzun zamanbir hamiş daha yaşasınnnnnnnn.huriya tebrik ederim canım allah tamamını erdirsin inşallah.
çok teşekkürler darısı başına ve tüm isteyen herkese....
yanımda olduğunuz için teşekkürler...
sağol canım benim sitenin bel kemiği ...sen sanırım bu ay başlıyosun dimi tedaviye inşallah mutlu haberi verirsin bize....inanınki her dua ettiğimde sizede ediyorum kızlar....hep aklımdasınız.....ben bebiş etkilenmesin diye girmiyorum .....böyle toptan cevapladım arkadaşlar kendinize ii bakın sakın vazgeçmeyin çünkü sonu çok güzel....
bu arada pozitif sonucu alınca doktorum bir test istedi kanda pıhtılaşma sorunu olunca bebek düşüyomuş kısaca testi cuma günü yaptırdık ve bugün hastaneden aradılar ve problem varmış hemşire 8 ay boyunca sabah akşam iğne kullanmamı istedi bunu kullanmassam bebeğim yada bbeklerim beslenemezmiş ...ay nedemek o dedim tabiki yaparım...yeterki beslensinler....
sizinle paylaşmak istedim bence aklınızda bulunsun hamile kalınca bu testi doktorunuz istemesede siz yaptırın çok önemli bu yüzden 3 - 4 kere düşük yapıp farkında olmayan kişler ve doktorları var...ben çok önceden internetten okumuştum doktoruma söyledim güldü ve o testi gebe kalınca zaten isteyeceğim dedi ...ama istemeyen doktorlar var dikkatinize arkadaşlar.....
huriya çok heyecanlıyım bende cuma test günüm sabah idrarda bakıcam heyecandan ölüyorumya allahım ne olur bebeğimi bana ver amin hepimiz için amin
hulya en son ne zaman test yaptırmıştın cnm yani değer 6 çıktığında.
ya rabbiminin işinden sual olmaz
sen bi test daha yaptırsan cnm benim ya ne bilim işte bellimi olur belkide bi değişiklik vardır yaaa
yada dr una bi sor
ben pek bilgili değilim bu konuda kızlar bi gelsin sana yardımcı olurlar
belkide stresten olmadın adet bilemiyorum cnm ya hayırlısı rabbimden inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?