Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kızlar ben her gece çok çok rüya görürüm ve çoğunuda hatırlarım
hayırolsun inşallah bu gecede rüyamda
hastanedeyim dr um trasferimi yapıyo bende ekrandan izliyorum öyle dua ediyorumki allahım hayırlıysa olsun hayırsızsa olmasın diye ama yalvarıyorum resmen hayırsızsa olmasın ben bu acıya dayanırım allahım güç ver diye bilinçaltında çok kafama takıyorum demekki bebek işini durmadan böle rüyalar görüyorum

şimdi acele sen yazınca aklıma geldi bebekteyize yazmışınya allah hayırlısını versin diye dua ediyoruz diye aynen öyle cnm bak rüyalarıma bile giriyo işte :))

gizemim daha cok yeni sayilirmissin..Aslinda bu senin icin bir avantaj.. ben 7 yillik evliyim, bana artik herkez soruyor cocuk dusunmuyormusun daha diye.. milletten kacar oldum. Ben son 2 senedir cocuk istiyorum, 18 yasinda evlenince.. 5 sene erteledim.. okulum da vardi zaten.

evet cnm yaa aklımda bilmemmii nevinciğim hadiii git al yegenlerimiziiiiii

evet cnm benim için bi avantaj aslında ama benimde hala okulum var açıköğretimden ve anlattımya sana hayatım çok yoğun bu kış bayaa yoğun yanii
bakalım rabbim en hayırlı zamanda nasip eder inşallahhh

çok erken evlenmişin sende cnm yaa ne acelen vardı :)))))))))

cnm eylülüm hoş geldin nm benim öğlen oldu heheheh tünaydınnnn
tabi yataktan kalkamıyon dimi bebişlerle uyumak hoşuna gitti galiba cnm benim tadını çıkar sımsıkı tutundular inşallah anneciklerine hadi bakalım sende sevindir bizi

haha nebilim duramadim istee... buyuk konusursan... olacagida bu..daha dogrusu buyuk konusan annem oldu ya neyse..kizimi 24 -25 yasina kadar vermem dedi... kendisi erken evlendigi icin (14 yasinda). ...

========ekim'de tüp bebek tedavisi görenler=======

1 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

2 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

3 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMıLE

4 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

5 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine ((

6 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) HAMıLE

7 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah ((

8 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

9 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135) bebişine kavuşmak için tekrar deneyecek inşallah

10 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- 25/10/2009 (213)

11 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)

12 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130)

13 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi)

14 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi trasfer tarihi 29/10/2009 (70)

15 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145)

16 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi ----trasfer tarihi 29/10/2009 (40 + 1 yasini şerif)

17 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009 (231)

18 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009 (205)

19 ) favorim -----------?*********-----------?******************* sonuç tarihi 11/11/2009

20 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMıLE

21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- HAMıLE

22 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- şimdilik trasfer tarihini bilemiyoruz(130)

23 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

24 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

25 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

26 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

27 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

28 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

29 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

30 ) sedef59 --------------????????----------medicana

31 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150) 6/11/2009 TRASFERı VARRRRRRRRRRRRRR

2 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----tedavi için istanbula gidiyor bir süre haber alamayabiliriz

3 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

Son düzenleyen: Moderatör:
gizemim huriyacım nasılsınız
gizemim canım benim hatra yoralım rüyalarını kafana çok taktığın için görüyorsundur
huriyacım hamilelik nasıl gidiyor değerlerin nasıl iyimi
talyacım sen nasılsın
nevine bende okuyacağım dua okuyunca yazarım
ben yarın test yapıcab bu sabah idrarda baktım çok soluk bir çizgi vardı ama göz yanılmasımı bilmiyorum
çok heyecanlıyım hem de çok

özlecem senin okunan

acele 20
talya 20
bebekteyiz 30

elif özge için okunan

talya 40
bebekteyiz 20 ve 1 yasini şerif

allahım arkadaşlarımızın biran önce bebeklerine kavuşması için yardım et yarabbim.

ya eylül ne sabırsızsın hee neden beklemiyosun gününü aaa
sendemi bürütüs
valla sözümü bitek bebekteyiz dinledi test gününe kadar bakmadı hee
sizi cadılar siziii meraklılarrrr
cnm inşallah o çizgiler tamıtamına çıkıcak inşallahhhh

gizemim benim hiç yatamıyorum sabahın köründe uyanıyorum bugün 5 den beri uyanığım sabahı zor ettim test zamanı geliyorya uyuyamıyorum uyuyunca rüyalarıma giriyor akşam rüyamda hep test yapıyordum
inşallah sevindiririm inşallah hayırlısıyla
benim bebişim 1 tane inşallah oda annesine sıkıca tutunur

eylul valla heyecanlandim... hadi insallah hamilesindir... ..bence o soluk cizgi bos bosuna cikmadi..demekki var kaninda hamilelik hormonlari.. Allahim yarin insallah pozitif sonuc almani nasip eder.

ya eylülcüm ama böle yapma bağışıklık sistemin için günde en az 8 saat uyuman lazım ve düzenli olarak ayrıca sen çok yoruyosun kendini durmadan misaifr falan olmaz ama öle ya
kahvaltını yaptınmı bakalım sen cimcime
biraz süt iç sonrada doğru yatağa radyasyonun karşısında oturuyosun ölee hee huriya bu lafım sanada haberin ola fazla kalıyosunuz nette cep tellerini odanızda tutmayın bakim hımmm kızıyorum ama sizi gii sizi klava:

evet çok sabırsızım yarın kanda pozitiif çıkar inşallah değerlerimde güzel olur
evet gizemim bebekteyiz sabretti ama napiyim baktım işte
talyacım sağol insan çok heyecanlanıyor ya öncekinde umudum yoktu zaten hem çok ağrılarım vardı ama şimdi psikolojim tedavi boyunca iyiydi tedaviden önce gizem bilir aşırı stresliydim ama sonra rahattım inşallah sonucum güzel olurda yine rahatlarım
allah hepimizi sevindirsin

aminnn canim...

haklısın gizemim uyumam lazım kendimide yordum biraz aslında tek olsaydım daha iyi olurdu valla
bana yardım ediyorlar ama bana daha çok iş çıkarıyorlar ama napiyim yarından sonra uyurum biraz dinlenirim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…