Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

bu arada kahvaltımıda yaptım gizemim kızlar ya iştahım bir açıldıki kiloda aldım karnım davul gibi valla hep evdeyim yiyorum oturuyorum

neyse gizemim canım benim sözünü tutup çıkıyorum siteden biraz bakınıp çıkıcam öpüyorum kocaman

ALLAH sizden razı olsun arkadaşlarım.ALLAH kalbinizin temizliğinizi görürde inşallah dualarınızı geri çevirmez.cumartesi test günüm yarın test yapsammı bilemiyorum.çooook korkuyorum.düşündükçe kalbim yerinden fırlayacakmış gibi oluyor.

elif özge bence bekle canım evet zor ama kanda baktır şimdi hamilesindir çıkmaz üzülürsün
bu testlerin çok yanılma paı var malesef bekle canım ben bekleyebildimm sabret sabreden derviş muradına ermişşş inşşş

nevincim umarım senin için hayırlısı olur.bebişini alırsın kucağına.allahım isteyen herkese ve buradaki, tüm arkadaşlara nasip eder işallah.

Canım benim, hepimiz için hayırlısı olur inşallah..
Güzel düşüneceğiz ve moral bozmayacağız...
anne olacağız hem de çok sonra değil, en yakın zamanda, hayırlısıyla inşallahzemuszemus

ilk defa yasin i şerif okudum sana nasip oldu bak inşş rabbim kabul eder dualarımızı

cnm haklısın beklesem daha iyi.senin ne zamandı test günün.belirtiler falan varmı sende.benim belim ağrıyor akıntım falan var ama bunlar kullandığımız ilaçlardanda olabilir.zaten günlerdir akıntım oldukça adet mi oldum diye tırsmaktan bi tuhaf oldum.

canım ben negatif sonuç aldım 23 ekim de malesef
testen sonrada hastalandım zaten bi de tavsiyem belirtilere kafa yorma sadece dua et bol bol
herkese göre değişiyo belirtiler hasta olup hamile kalan bile var sıkma canını hayırlısı nasılsa öyle olsun

Kızlar, hemen bi okuyup geldim neler olup bitmiş diye, herkes iyi buna çok sevindimzemuszemus
Talyacığım, güzel yüreğin için sağol tekrar, düşünmen beni çok mutlu etti,
sizler de her daim benim yüreğimde, duamdasınız..Hep beraber güzel haberler almak adına o kadar sabırsızım ki...
Eylülüüüüüm, aşkım benim, ben yerim senin silik çizgini, kız yoksa yiğenim mi var beim orada Az kaldı, güzel olacak güzel, inanıyorum ben...
Gizemcim,sen o kadar güzel şeyler düşünüyorsun ki insanlar hakkında, sadece bizlerle ilgili değil, çevrendeki insanları da iyi ve mutlu görmek istiyorsun o nedenle de yaşadıkları üzüntülerle sen de kahroluyorsun, bütün bu iyi niyetinin karşılığını mutlaka göreceğine eminim.
Ruyalarına gelince, Allah hayr etsin ama dediğin gibi çok düşünmekten olmalı.Geçen gece ben de eşimle bir türbeye gidip dua ettiğimizi , oradaki sakalları yere kadar bir amcanım bir elinde ekmek bir elinde cappy olduğunu gördüm.Cappy i bize doğru uzattı; "önce hüpletin, sonra gümletin dedi".!
Tabii ben sabah eşime rüyamı anlattığımda "tatlım bi tarafın açık kalmış olabilir mi gece" dedi, bak şimdi.!

Ne var bu ruyada şimdikaydirigubbakcemile3

oh anam herkesler gelmiş maşallahhhh
şimdi hepinize bişiler yazayım canlarım

eylülcüm cnm benim sanırım 9 ay dinlenmek zorunda kalıcaksın inşallah heeheheh hadi bakalım doğru yatağaa hihihi

bebekteyiz cancazım hoşgeldin sen yokken kaynadı ama senlede kaynatırız şekercim diymi ama hihih

elifözge rabbim inşallah duyacak feryadımızı yardımlarını merhametini esirgemeyecek bizlerden sende az sabret bacım yaa bak bu konuda bebekteyiz sana ders versin evde test yapmadan gittii kan testine cnm benim.

huriya duymadınmı cnm beni hamişlere kızıyorum fazla nette takılmayın alooo radyasyon kısım hadinin sende yatağa bakim arada bi uğrarsın

nevin kıss bacım sen şimdi yarın boş girip dolumu çıkıcan süpperr yaa

serappy güzelim nasılsın bakalım

darkangel81 merhaba hoşgeldin bize katılmak istermisin ne zamandır gelip gidip yazılarımızı okuyosun hadi senide tanıyalım

kızlar hazır bu kaar kalabalığı bi arada bulmuşken yarın için salatı tefriciyeleri bekliyorum şekerler haberiniz ola

canım ablam nevinciğim ve dondurulmuş çok üşümüş yeğenlerimiz için

kaçıncı denemendi cnm,o duyguyu bende yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum.zaten bizi bizden başkası anlamaz.dondurulmuşun falan varmıydı.yılmak yok biliyorsun.

bebekteyiz affına sığınarak cehaletimden soruyorum canım benim

testten sonra hastalandım dedinya yani zaten normalde hastalanma tarihinmi o zamandı yoksa ilaçlarla alakalı olarakmı bi hastalanma bu
sanırım anlatamadım

kızlar hazır bu kaar kalabalığı bi arada bulmuşken yarın için salatı tefriciyeleri bekliyorum şekerler haberiniz ola

canım ablam nevinciğim ve dondurulmuş çok üşümüş yeğenlerimiz için

Kız benim dualarım okundu yakaydirigubbakcemile2 yeter onlar banazemuszemus
sen şimdi beni planlama aşkım, yeni katılanlardan, sonuç alacak olanlardan yada yakın tarihli transferi olup dua edemediğimiz arkadaşlardan bak bitanem benim.
Bana okundu ve beni kafi derecede mutlu etti..Hiç tanımadığım kaç kızkardeşim var burda ve hepsinin hakkını helal etmesini istiyorum ,okuduğunuz dualar için binlerce kez Allah Razı olsun,binlerce kez.

Sen listene bak,bize en yakın toplama yada transfer tarihini söyle, duamızı edelim.
Ben duamı aldım, başımın üstünde.Ben hepinizden razıyım,siz de inşallah benim arkadaşlığımdan, yüreğimden razı olursunuz...:Saruboceq:

Ha bir de güzel haber,benim yumurtalarım toplandığı gün işlemi yapılan ve transferi benim gibi ertelenmeyen bir hanımla beklerken bayağı konuşmuştuk, bu sabah mail atmış, 37 yaşında sadece 2 tane dondurulmuşla, ikiz bebek değeri almış 31 inde:lepi:

Hadi bakalım, sıra bizlerdekaydirigubbakcemile3
Songülcüğüm bu haberi duyunca aklıma ilk sen geldin, dondurulmuşlar haberi aldıkça da ilk seni hatırlıyorum, kaygıya hiç gerek yok bak 2 taneyle hem dehihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…