Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

nevin güzel yüreklim geleneği bozmayalım cnm yarın senin trasfer günün bizde duamızı okuruz allah kabul etsin inşallah tabiki bizde senden razıyız cnm benim bitanemsin ya
kıs sen istanbulun neresindensin

Panikklava:
Güzel düşüneceğiz Elifözgem ki güzel olsun..
Unutma ne demiş eskiler; dile gelen ele gelir...

Biz anne oluyoruz 2010 da, bu mudur budurzemuszemus

haklısın cnm ama o kadar çok negatif sonuç gördümki,aksi başıma gelirmi diye düşünmeden edemiyorum.inşallah hepimizin yüzü güler cnm.

anam dile gelen ele gelir heebiz hiç dilimizden düşürmüyos bebeişleri
allahım boşuna dememiştir büyüklerimiz heralde dilimizde yarabbim artık elimizede gelse şu veletler hee :)))))))))))

herkes nereye gitti len gebertirim hee kaçaklar sıkacam topuklarınıza size oklava kafi gelmez oldu :))

haklısın cnm ama o kadar çok negatif sonuç gördümki,aksi başıma gelirmi diye düşünmeden edemiyorum.inşallah hepimizin yüzü güler cnm.

Negatif sonuçlar oluyor elbette..Bu sayfada da yaşadık ama bir de güzel haberler var, sitede öyle güzel, öyle göz yaşartıcı başarı hikayeleri var ki hem de binlerce...İnanacağız , bunun ötesi yok, cumartesiye kadar mümkün olduğunca başka şeylere konsantre olmaya çalış...çok boş kalırsan hep bunu düşünüyorsun sonra...Saçma diziler izle, kitap oku, uyu, uzun telefon konuşmaları yap...bizimle konuşzemuszemus

cnm allah söletti belkide sana aman ha mart ha şubat tamam kız elimden geleni yapıcam şubat için okey :)))))

elifözge cnm benim sabırlı ol ne olur bide şöle düşün tuttu şuan karnında onu büyütüyosun ve sen böle gerildikçe annesiinin bitaneside üzülüyo hee ne dersin

sıkma kendini aynen nevinin sölediği gibi yap cnm ne kaldıki şurda cumartesiye

ulen erken doğururum olmadı 2010 olsun diye sizmi kıracam

ya kızlar bu arada valla bi an sanki kendimi hepimiz başka bi mevzuda başka bi topicte buluşmuşuz gibi hissettim hihihi süper hee

nevinimmm sağolll şekercimm inş benim dondurulmuşlarım olurrr
allah ım nolurr yalvarıyorum lsunnn
talyacım benim 3 aşılama ve 1 micro tecrübem var malesef 4 tane dondurulmuşum var bekliyolr annişini inşşş
gizimim kuzumm ben zaten düzenli adet görmem tarih fialn hakgetire yani ama günüm sayılırr yanii

hım anlamaya çalışıyorum
biliyosun tatlım benim henüz bi denemem yok onun için güngün ne yaşanıyor detaylı bilmek öğrenmek istiyorum trasfer gününe kadar herşey tamam 12.gün test yapılıyor bu test günü normalde zaten yaklaşık olarak adet tarihimize denk geliyo yani
mesela ekim adetiyle tedaviye başlayıınca 15gün iğne kullandığımı sonra toplama 3-4 gün sonra trasfer derken 12 gün de bekleme dersek sanırım evet bu durumda normal aet zamanına denk geliyo trasfer tutmmışsa zaten kanama başlıyo sanırım anladım ben şeker

muck sana

artvinli şekerim hoş geldin
nasılsın heyecan ne durumda az kaldı teste hee neler yapıyosun şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…