- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.701
elifözge cnm benim sabırlı ol ne olur bide şöle düşün tuttu şuan karnında onu büyütüyosun ve sen böle gerildikçe annesiinin bitaneside üzülüyo hee ne dersin
sıkma kendini aynen nevinin sölediği gibi yap cnm ne kaldıki şurda cumartesiye
merhaba arkadaşlar........nasılsınız..........herkes iyidir inşallah........
talya diye yazmışım ama sanırım elif özg sormuştu ilk denemem mi diyee:)))) hihih bende akıl yopk hee
hehehe bende sasirdiydim zaten oyle bi soru sormadim diye
ya kızlar 10 gündür falan günde bir tane elevit tablet kullanıyorum bu kilo yapıyomu acaba
kullananınız varmı ya sanki ben şişiyorum he hergün biraz daha kilolu gibiyim sanki
saol canım iyiyim çok şükür herşey yolunda bir problem yok.iğnelerimi oluyorum kalçalarım morardı artık çok acıyolar,her gün hemşire geliyodu iğne için bugün kendim gideyi diyorum..canım sen eleviti niçin kullanıyordun,bende kullenmıştım hamileliğim boyunca evet çok kilo aldırıyor çünkü çok kuvvetli bir vitamin vucudun bütün ihtiyacını karşılıyor.artvinli şekerim hoş geldin
nasılsın heyecan ne durumda az kaldı teste hee neler yapıyosun şeker
Hoşgeldin canım.Sen nasılsın? yolunda mı herşey...
nevinimmmm dondurulmuşlar konusunda destekle beniii ihtiyacım varrrr
hee bi de ben malum hep ilaçla adet görüyorum ya bu ay ilaca başlamam lazım tabi dondurulmuşlarımı denesem bayrama gelicek olmayacak kalacak diyorum ki ilaca biraz geç başlasam tam bayram bitimine getirsem adetimi nasıl olurrr
bu arada kötü haber kaynana karısı bayramda gelicekmişşş yaaaa tedavim nolcak valla şaştım hee
saol canım iyiyim çok şükür herşey yolunda bir problem yok.iğnelerimi oluyorum kalçalarım morardı artık çok acıyolar,her gün hemşire geliyodu iğne için bugün kendim gideyi diyorum..canım sen eleviti niçin kullanıyordun,bende kullenmıştım hamileliğim boyunca evet çok kilo aldırıyor çünkü çok kuvvetli bir vitamin vucudun bütün ihtiyacını karşılıyor.
nevincim iyiyim çok şükür....valla yiyorum içiyorum yatıyorum.başkada bir değişiklik yok,hiç bana uygun şeyler değil inan,normalde çok hareketli biriyimdir.idare edecez artık bebeklerin hatrına.opuyorumnanaktan
ya kızlar 10 gündür falan günde bir tane elevit tablet kullanıyorum bu kilo yapıyomu acaba
kullananınız varmı ya sanki ben şişiyorum he hergün biraz daha kilolu gibiyim sanki
Biliyorsun ben de dondurulmuşlarla deniyorum yarın.
Son 1 aydır çok araştırdım çok okudum sitede, çok sonuç alanı gördüm.Bir de bugün aldığım maili okuyunca, içimden dedim herşey vesile , olacaksa bununla da olur..
Songülcüğüm bir de ben taze yumurta üretme konusunda çok çekiniğim bu aralar, o nedenle dondurulmuş şansımı mutlaka deneyeceğim, yekrar iğneler ilaçlar,tahliller,çok zor..
Hem ben senin tedavin öncesi bir de pozitif sonuç alırsam dondurulmuşlarla, kaynanayı takan kim sen dooooğru doktorakaydirigubbakcemile5
Tatlım bayramda gelince ne kadar kalır sizde? Mutlaka bu sorulmaz haklısın ama tahminin vardır aşağı yukarıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?