Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

sağol cnm aslında bazen çok rahatım ama bazende ne oldu aceba diye meraktayım.karmakarışık şeyler işte.hepimiz bu konuda deli gibi olduk sanırım.ALLAH büyük cnm ya,hayırlısı.

ya kızlar 10 gündür falan günde bir tane elevit tablet kullanıyorum bu kilo yapıyomu acaba
kullananınız varmı ya sanki ben şişiyorum he hergün biraz daha kilolu gibiyim sanki

nevinimmmm dondurulmuşlar konusunda destekle beniii ihtiyacım varrrr
hee bi de ben malum hep ilaçla adet görüyorum ya bu ay ilaca başlamam lazım tabi dondurulmuşlarımı denesem bayrama gelicek olmayacak kalacak diyorum ki ilaca biraz geç başlasam tam bayram bitimine getirsem adetimi nasıl olurrr
bu arada kötü haber kaynana karısı bayramda gelicekmişşş yaaaa tedavim nolcak valla şaştım hee

hiç birşey tedavinden önemli değil ne olacak o evde oturacak sen hastaneye gidip geleceksin bişi olmaz
olmadı ben gelirim size oklavayı kafasına indiririm oh topyekün kurtuluruz benimkinin hırsınıa seninkinden almış olurum ohh beeee

bu arada cnm benim nevincim sana doğrusunu söliycektir ama bence sen adet günleri hep aynı tarihe getirmeye dikkat et güzelim kaynanm çok gerer diyosanda bayramdan sonraki adetinle başla şeker

elevit i dr bana folik asitin yerine verdi
içinde herşey var bütün vitamin ve mineraller uf yaa ben kilo almak istemiyorum 52 kiloyken bacaklarım portakal gibi selülitten görünmüyo zaten yaa

artvinli şekerim hoş geldin
nasılsın heyecan ne durumda az kaldı teste hee neler yapıyosun şeker
saol canım iyiyim çok şükür herşey yolunda bir problem yok.iğnelerimi oluyorum kalçalarım morardı artık çok acıyolar,her gün hemşire geliyodu iğne için bugün kendim gideyi diyorum..canım sen eleviti niçin kullanıyordun,bende kullenmıştım hamileliğim boyunca evet çok kilo aldırıyor çünkü çok kuvvetli bir vitamin vucudun bütün ihtiyacını karşılıyor.
Hoşgeldin canım.Sen nasılsın? yolunda mı herşey...

nevincim iyiyim çok şükür....valla yiyorum içiyorum yatıyorum.başkada bir değişiklik yok,hiç bana uygun şeyler değil inan,normalde çok hareketli biriyimdir.idare edecez artık bebeklerin hatrına.opuyorumnanaktan

heheh bu arada hem sizle konuşuyom hem ders çalışıyom hem arada iş tel çalıyo ona bakıyom anam ben ne faal bi gacıyım hee

Biliyorsun ben de dondurulmuşlarla deniyorum yarın.
Son 1 aydır çok araştırdım çok okudum sitede, çok sonuç alanı gördüm.Bir de bugün aldığım maili okuyunca, içimden dedim herşey vesile , olacaksa bununla da olur..
Songülcüğüm bir de ben taze yumurta üretme konusunda çok çekiniğim bu aralar, o nedenle dondurulmuş şansımı mutlaka deneyeceğim, yekrar iğneler ilaçlar,tahliller,çok zor..

Hem ben senin tedavin öncesi bir de pozitif sonuç alırsam dondurulmuşlarla, kaynanayı takan kim sen dooooğru doktorakaydirigubbakcemile5

Tatlım bayramda gelince ne kadar kalır sizde? Mutlaka bu sorulmaz haklısın ama tahminin vardır aşağı yukarıkaydirigubbakcemile3

artvinli ya tedavi için verdi dr sen başla şimdiden ne zaman karar verirsen o zamanda gelirsin başlarız tedaviye bunun bi zararı yok dedi ama kilo aldırdığını söylemedi ayrıca zaten bende bi problem yok bizim sorunumuz sperm sayısı sanırım çok erken başladım ben bu ilaca en iyisi ara vereyim biraz bi gün içeyim bi gün içmeyeyim yada yarım yarım içeyim yoksa şişko olucam yaa :))

Koşturduklarına say bitanem azıcık da sen yat uyu dinlen..Hem o kadar yoruldu hem bünyen hem beynin..Bir tür detoks süreci gibi düşünkaydirigubbakcemile3
Onlar iyi olsun, oralarda bi yerlerde uslu uslu annelerine sarılsınlar da, gerisi boş..
Ama yine de çok yemezemuszemus Ben ilk denememde anneme çiğköfte bile yoğurtmuştum, sonra 3 ay kilo vermeye uğraştım, dikkat et canımın içikaydirigubbakcemile3

nevincim valla ne yalan söyleyeyim bence yeni embryo ve dondurulmuş arasında bence fark yok
yeterki rabbim ol desin oluverir
kıs bebekteyiz bende dondurucam allah nasip eerse fazlasını nasılsa lazım olacak rabbim bana versin valla ben 100 kere doğurmaya razım her sene bi ikiz hihihihi
şaka i yanada sen korkma songulcüm bişicik olmaz boşver kaynana falanda nasıl istiyosan öle yap unut herkesi herşeyi rahat ol ve üşümüş bebişleri al ısıt derim ben

ya kızlar 10 gündür falan günde bir tane elevit tablet kullanıyorum bu kilo yapıyomu acaba
kullananınız varmı ya sanki ben şişiyorum he hergün biraz daha kilolu gibiyim sanki

Gizoşum ben folik asit kullanıyorum, geçen Ağustos ayından beri..
folik asidin kiloya sebebiyet vermediğini söylüyor doktorlar ama hanımlar içmeye başladıklarından beri kilo aldıklarını söylüyorlar. Biraz psikolojik gibi geliyor bana..

Bence gözlemle,10 gün içme, şişlik dediğin değişiklik değişirse biraz, yada kendini daha az şiş/kilo almış hisserden, bu ilacın senin bünyen üzerindeki etkisini deneme yanılma yoluyla öğrenmiş olursun....

nevinim gizemim katılıyorum söylediklerinize ben hiçç beklemek istemiyorum
nevincim hadi bakalım inş tutunur annecine bu dondurulmuşlar dondurulmuşlar ya belki sıcak yeri görünce yapışıverirler all işte bu da bi tez ne kadar mal olcak dondurulmuş tedavinn ilaç kullanacakmıyız dondurulmuşlarla hadi bakalım hayırlısı cicimmm
kaynana valla yaza kadar kalır geçen sene yılbaşından önce geldi haziran gibi gitti off ya istenmediğini biliyo yine de geliyooo düşün artık yüzsüzlüğünü bilmiyom yaa inş denerim bayramdan sonraa
ya gizemim ben ilaç ne zmaa alırsam o zamn hastanarım birkaç gün geciktirim bişey olmazzz amnnn

gizem mi bene sen erken başlamışsın vitamine daha tedavi olacağın ay bile belli değil
ister istemez şişkinlik yapar diye düşünüyorum bende kullanıyorum ama bıkmışım artık arada alıyom arada almıyomm bence tedavin belli olsun öyle devam edersin şeker

Selam kızlar,
diyetle bozmuş arkadaşınız geldi
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
hepinizi öpmeye geldim muckkkkkkk

canııım Alah yolunu açık etsin yarın nevinciğim inşallah alırsın kucağına bebişlerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…