Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

Songülüm muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
mucuk aaa ama domuz gribi var bak hiçbiriniz uyarmıyonusss
canım bakalım yarın tartı günü ak koyun karakoyun çıkar meydane geçen hafta pas geçtik

nevra benide al diyet topiğine hızla kilo alıyorum sanırım bende seni öptümmmm

nevincim canım normal folik asit kullanıyodum bolbiol diye varya bi tane onu geçen seneden beri bi gram aldırmadı bana elevit içmeye başladım alla alla diyorum çokta yemiyom ama kilo alıyom durmadan ay az bekleyin bi aşağı kata inip tartılıp geleyim burda hassas kantar var heheheh işçilerde güler şimdi bana hee

bebekteyiz canım allah sabır versin kaynana yönünden ben formülü buldum cnm sakince sölüyom ne diceksem onun dediğinide yapmıyom kendi bildiğimi yapıyom oh oh o çatlasın banane ben bu yaşta gencecik halimlen delürceme o delürsün oh anam sefam olsun oh ohhhh

hadi bakalım vermişsindir sen yavvv bu azimleee
verilsin kilolar gelsin sağlık gelsin bebişlerrr
bende aslında kiloluyum:)))) 1.62 boyum var 73 kilomm hihihihih
ama diyet yapamıyom ya kendimi kıstıkça yiyom ben
geçen sene tartıda sekseni görmüştüm sonra bi iştahsızlık geldi 70 e indim tedavi ile birlikte şu an 73 74 filannn

nevraa benide öp benide
benide öp benide
oh bi oyandan bi bu yandan pamuk gibi yanakların kıs hihihi
bu arada ben gribim sizede bulaştırdım ohohohoh

Canım dondurulmuşlarda maliyet ne kadar bilmiyorum, zira ebnim transferim yapılmadan dondurulduğu için ek bir ücret istemediler...

Reglin 2.günü başlamak üzere estrafem tablet, b vitamini, coraspin verdi doktorum, bunları 13.güne kadar iç gel,15.gün herşey normalse transferini yapacağız dedi..

dondurulmuşlarla iyi olması günde 4 tane tablet alıyor olman sadece ve 13.güne kadar kontrole gitmene gerek olmaması.
Bence sen bugünlerle bayram arasına sıkıştırma, bayram sonrası ya bismillah de giriş işe..

Songülcüğüm, bizimkiler dondurulmuş ya, kız bunkar soğuk sevimsiz çocuklar olmazlar di mi:bbo:

kıs bebekteyiz allah iyiliğini versin emi
benim boy 1.68 kilo 52 ben ağlıyom sabahtan beri kilo alıyom diye burda
hadi bakalım giy eşofmanları doğru parka koşmaya seni cadı seniii

şekerim yok sen almıyosundur ben çok araştırdım vitamin kilo yapmaz...
sen almazsın şekerim aman sakın da alma...
gizemim formülü çözmüş Songülüm...:lepi:

nevin süpersin sen ya soğuk sevimsiz çocuklar hee
ben bu durumda bebekteyize katılıyorum onlar çok üşüdüğünden sıcağı görünce kalıvericekler orda oh 9 ay sonrada başlıycaklar anne hadi çıkmak zorundayız çıkar bizi arakdı burası anneeeeeee

canım sende şu ara beklerken biraz yürüyüş vs yap ozaman daha iyi olur ...
hafif tempolu kendini yormadan canım sağlığına zarar vermeden

gizemim valla benimki öyle yöntemlerle alt olcak değil yaa
neler yaptım neler bi dövmnediğim kaldı geçen sene eşimi evimi terk ettim ya düşün 2 gün gelmedim eve eşim geldi aldı sonra kadın hiçbişey olmamış gibi çıldırtıyo yaaa
söyleyeceğini söylüyo ya sen istersen ondan sonra ona küfür et aldırmıyo o söylüyo dönüyo televizyona filan sen kudur diyo yanii sonra ne dersen de rahat rahat gevşiyoo

Canım benimzemuszemus inşallah teyzesi, inşallah..

Nevracığım,azmini hep takdirle izliyorumopuyorumnanaktan Sen sonuç al sonra sayfadaki diğer tontinileri de zayıflat, ben dahil tabezemuszemus Ah bi gelse bebeciklerimiz ardından bi zayıflıycam bi zayıflıycam röntgen filmi gibi olucam ahdım varopuyorumnanaktan

kız umursama mannak mısın nesin yaa
salla başını al maaşını he de geç bacım sen he de git ileri dediğni yap boşverr huzur bunda valla bak sonrada sen hiç bişi olmamış gibi avran salla ardına bakma asla salla
zafer gelinlerin olacak :lepi:

nevinim aman allah korusun soğuk sevimsiz filan ıyyyy
aksine annişleri gibi sıcak olcak onlarrr inşşş
kaç transferin olcak senin yani kaç tane sıcacık bebiş gelcekk

canım benim sağolasın...valla 3 haftadır dayanıyos işte du bakalım ne olcekkkkkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kızlar hemen geliyom tartılmaya iniyorum aşağıya bekleyin beni hee
ya hatun kantara gitti ya 52 kiloluk mini gövdesini ölçtürmeye ben ölmüşemmmmmmm:roflol:

]

nevra naptın sen burayı yaaaa
burası diyet yeri değil ya bebek yeriii kıslarr
aaaaa söylediğime pişman ettiniz he herkes zayıfla filan diyo bana yaaaa
senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…