- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.721
heheh bu arada hem sizle konuşuyom hem ders çalışıyom hem arada iş tel çalıyo ona bakıyom anam ben ne faal bi gacıyım hee
kiz ayni bende ya... kafam karisti simdi artik...
nevinim gizemim katılıyorum söylediklerinize ben hiçç beklemek istemiyorum
nevincim hadi bakalım inş tutunur annecine bu dondurulmuşlar dondurulmuşlar ya belki sıcak yeri görünce yapışıverirler all işte bu da bi tez ne kadar mal olcak dondurulmuş tedavinn ilaç kullanacakmıyız dondurulmuşlarla hadi bakalım hayırlısı cicimmm
kaynana valla yaza kadar kalır geçen sene yılbaşından önce geldi haziran gibi gitti off ya istenmediğini biliyo yine de geliyooo düşün artık yüzsüzlüğünü bilmiyom yaa inş denerim bayramdan sonraa
ya gizemim ben ilaç ne zmaa alırsam o zamn hastanarım birkaç gün geciktirim bişey olmazzz amnnn
şekerim yok sen almıyosundur ben çok araştırdım vitamin kilo yapmaz...nevra benide al diyet topiğine hızla kilo alıyorum sanırım bende seni öptümmmm
nevincim canım normal folik asit kullanıyodum bolbiol diye varya bi tane onu geçen seneden beri bi gram aldırmadı bana elevit içmeye başladım alla alla diyorum çokta yemiyom ama kilo alıyom durmadan ay az bekleyin bi aşağı kata inip tartılıp geleyim burda hassas kantar var heheheh işçilerde güler şimdi bana hee
bebekteyiz canım allah sabır versin kaynana yönünden ben formülü buldum cnm sakince sölüyom ne diceksem onun dediğinide yapmıyom kendi bildiğimi yapıyom oh oh o çatlasın banane ben bu yaşta gencecik halimlen delürceme o delürsün oh anam sefam olsun oh ohhhh
canım sende şu ara beklerken biraz yürüyüş vs yap ozaman daha iyi olur ...hadi bakalım vermişsindir sen yavvv bu azimleee
verilsin kilolar gelsin sağlık gelsin bebişlerrr
bende aslında kiloluyum:)))) 1.62 boyum var 73 kilomm hihihihih
ama diyet yapamıyom ya kendimi kıstıkça yiyom ben
geçen sene tartıda sekseni görmüştüm sonra bi iştahsızlık geldi 70 e indim tedavi ile birlikte şu an 73 74 filannn
kıs bebekteyiz allah iyiliğini versin emi
benim boy 1.68 kilo 52 ben ağlıyom sabahtan beri kilo alıyom diye burda
hadi bakalım giy eşofmanları doğru parka koşmaya seni cadı seniii
Selam kızlar,
diyetle bozmuş arkadaşınız geldi
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
hepinizi öpmeye geldim muckkkkkkk
canııım Alah yolunu açık etsin yarın nevinciğim inşallah alırsın kucağına bebişlerini...
gizemim valla benimki öyle yöntemlerle alt olcak değil yaa
neler yaptım neler bi dövmnediğim kaldı geçen sene eşimi evimi terk ettim ya düşün 2 gün gelmedim eve eşim geldi aldı sonra kadın hiçbişey olmamış gibi çıldırtıyo yaaa
söyleyeceğini söylüyo ya sen istersen ondan sonra ona küfür et aldırmıyo o söylüyo dönüyo televizyona filan sen kudur diyo yanii sonra ne dersen de rahat rahat gevşiyoo
kiz sen kendine kilolumu diyorsun... anam...
ben 167 ve 65 kiloyummmmm
Canım benimzemuszemus inşallah teyzesi, inşallah..
Nevracığım,azmini hep takdirle izliyorumopuyorumnanaktan Sen sonuç al sonra sayfadaki diğer tontinileri de zayıflat, ben dahil tabezemuszemus Ah bi gelse bebeciklerimiz ardından bi zayıflıycam bi zayıflıycam röntgen filmi gibi olucam ahdım varopuyorumnanaktan
ya hatun kantara gitti ya 52 kiloluk mini gövdesini ölçtürmeye ben ölmüşemmmmmmm:roflol:kızlar hemen geliyom tartılmaya iniyorum aşağıya bekleyin beni hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?