Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

hatun kendine güvniyo gidiyo tartıya bak ben gidebiliyom mu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

anam neler yazmışınız öle arkamdan hee sizi cadılar siziii
ben hayatımda ilk defa 53 oldum şoktayım ondan

hep 45 dim cılızın tekiydim bana bakan zannediyodu afrikadan gelmişim
heheheh

nevinim aman allah korusun soğuk sevimsiz filan ıyyyy
aksine annişleri gibi sıcak olcak onlarrr inşşş
kaç transferin olcak senin yani kaç tane sıcacık bebiş gelcekk

zemuszemus
sana 2 tane transfer edelim dedi doktorum.
Tabii ben diğer denemden 4 taneye alışık olduğum için şöyle bi bakmışım adama 2 mi diye? Neyse, sonra tekrar bi kontrol falan 3 tane de karar kıldı..

Ben de annemi çağırdım, inşallah gelecek ya yarın ya diğer gün, ben de kalsın sonuç alana kadar hem de sabah akşam yapılacak iğnelerimi de yapar, dışarı çıkmamış olurum...

zaman yaklaştıkça heyecanlanıyor insan,inşallah yarın bu saatlerde bebişlerimle evime dönmüş olurumsositososito

Songül, canım kardeşim, (takvim sırası nedeniyle tabii) inşallah önce ben sonra inşallah senden dondurulmuş bebişlerin azmiyle ilgili hikayeler okur hanımlar....:lepi:

ayyy ben hiç sevmem zayıflığı kadın dediğin etli butlu olurr:))))
eee ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı

misafir arkadaşlar uzakta kalmayın öle üye olun gelin tanışalım konuşalım burası diyet değil tüp bebek bölümü hee yalnış anlaşılmasın plase

nevinim senin kadar heyecanlıyım
inş dediğin gibi olur bizde bizim gibilere moral oluruz canımm
hadiii inşşşş gelsin bebişlerrr yaaaa
sıcacık annişlerine tutunsunlar şimdi ikindiyi kılcam özellikle dua edicem cnımmm

ayyy ben hiç sevmem zayıflığı kadın dediğin etli butlu olurr:))))
eee ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı

yok anacım size bişi demiyomda ben almıyım zaten annem kilolu bende muhtemelen ona çekeceğim ama daha erken şekerim

salça ve kalça mevzusuna bişi dicektim ama ayıp olur neyse huhahaauha :)))))))) :roflol:

nevinciğim okaar yürekten istiyorum ki senin ve herkesin sonucunun pozitif olmasını rabbim yardım etsin inşallah

kızlar 53 olmuşum ne yazıkki

:1shok: ne diyosuuuuuuuuun, 53 mü olmuşsun :roflol:
Nevra duydun mu kız, 53 olmuş ,rezillik di mi tüh tüh:dance:

Kız sen kafa mı buluyosun bizle bacım, Nevracığım aslan gibi yazmış sayfasına 80 küsurum diye, ben 79 olmuşum (1.70 boya) , geçmiş karşıma çok üzgünüüüüm 53 olmuşum diyor cadıklava:

Bu kilo konusunu burada kapatıyoruuuuuz, ok mi okzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…