Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

merhaba kızlar ben geldim. test günüm salı :) ama çok merak etmeye başladım çokda korkuyorum normalde adet kanaması ne zaman başlıyor inşallah başlamaz ama off çok korkuyorummmm

meldir aynı stresi geçen hafta yaşayan biri olarak şunu söyleyebilirim.. çok zor günler geçirdim ama sabretmekten başka yapıcak hiçbirşey yok canım.. lütfen adet kanamasını filan düşünme..

Meldirciğim hoşgelin cnm sabret ne olur sakın erkenden test yapma bak burda bi kaç arkadaş yaptı günü gelmeden test boşuna üzülüyosunuz dr lar 12.gün demişse vardır bi bildikleri dimi cnm hadi hayırlısı güzelim

========ekim'de tüp bebek tedavisi görenler=======

1 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

2 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

3 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMİLE

4 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

5 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine ((

6 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) HAMİLE

7 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah ((

8 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

9 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135) bebişine kavuşmak için tekrar deneyecek inşallah

10 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- 25/10/2009 (213)

11 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)

12 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130)

13 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi)

14 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi trasfer tarihi 29/10/2009 (70)

15 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145)

16 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi ----trasfer tarihi 29/10/2009 (40 + 1 yasini şerif)

17 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009 (231)

18 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009 (205)

19 ) Windy-----------------1.deneme--------anatolia tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 02/11/2009

20 ) favorim -----------?*********-----------?******************* sonuç tarihi 11/11/2009

21 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMİLE

22 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- HAMİLE

23 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- yaklaşık olarak kasımın ortası(130)

24 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

25 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

26 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

27 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

28 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

29 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

30 ) sedef59 --------------????????----------medicana

31 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150) 6/11/2009 TRASFERİ VARRRRRRRRRRRRRR

2 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----tedavi için istanbula gidiyor bir süre haber alamayabiliriz

3 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

aju sen ne yapıyosun cnm benim anlat bakalım

anifora cnm benim nasılsın

kızlar hatırlatma yapıyorum bugünnevinciğimin trasferi var
eylülcüğüm sonuç almaya gittiii

yok cnm ben marta kadar erteledim hem maddi hem manevi sanırım biraz daha zamana ihtiyacım var

yok cnm ben marta kadar erteledim hem maddi hem manevi sanırım biraz daha zamana ihtiyacım var

canım ben bu arada 2.ye başlamadan önce bütün alternatif yöntemleri araştırıyorum..
dün bir psikoloğa msj attım. aynı zamanda hipnoz uzmanı. 1. tedavimi yaşadığım olumsuzlukları anlattım. 2. denemede bana hipnoterapinin ne gibi faydaları olcağını sordum.. cvp yazmış ama yanlışlıkla sildim.
özetle şöyleydi.
bir çok tüp bebek danışanım var hipnoterapi almanızı tavsiye ederim. Haftada en az iki seans yapmayı tercih ederim.En kısa zamanda başlamanızı öneririrm.Bilinçaltında yapılan değişikliğin yerleşmesi için bir sürec gerekecektir.Kasım ayında calışmayı bitirebilirseniz,aralık ve ocakta ve daha sonraları kendinizi rahat hissdeceksiniz..

ne düşünüyosunuz arkadaşlar hiç bu yöntemi araştıran oldumu

bende maddiyat dolayısıyla maalesef yine 2. yi ege ünv. yaptırıcam.. gerçi orda normal insanın bile stresten olmaz çocuğu

anifora cnm benim insanın en iyi psikoloğu kendidir bence
ben geçen sene ciddi anlamda depresyona girdim yani bunu ben zaten biliyodumda dr a gittim depresyon dedi bana dayadı ilacı ilaçlara ve bana yaptığı etkiye en fazla 3 gün dayanabildim
sonra baktımki dengem iyice bozuldu bıraktım ilaçları dedimki ben neden bu haldeyim sebep ne ve kendi tedavimi kendim yaptım ben çok fazla inanmıyorum psikoloğa yada terapistlere falan benim yaşadığımı bi ben bilirim bide benim durumumda olan insanlar yani bu topicdeki herkes
yaşaığımız süreç gerçekten zor ve ben şundan yanayım tedavi süresi boyunca yaptığınız şeye inanın ve gerçekten trasfer sonrası tutunup tutunamadığını değilde içinizde bir varlığın sizden bir parçanın olduğunu düşünün ve beyninizi buna odaklayın .zaten psikolokların yaptırdığıda bu.yeteri kadar masraflı bi tedavi zaten bide psikolaga para veremem bence yani bu benim fikrim.

kızlaaaaaaar hamileyim başka nasıl anlatayım bilmiyorum sevincimi çok mutluyum çok şaşkınım değerim 94.89 2 gün sonra tekrar baktırıcam inşallah ikiye katlanır
allahım çok güzel bir duygu ya allahım herkesi benim gibi sevindirsin
bu arada gizemim canım benim nevin için akşam 60 tane salatı tefriciye okudum yazmıştım ama belki görmemişsindir
benim içinde okumuşsunuz allah hepinizden razı olsun
inşallah hepimiz için dualarımız kabul olur
nevinciğim de inşallah rüyamdaki gibi hamile kalır
hepinize tekrar teşekkür ederim
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum

Tebrik ederim arkadaşım çok sevindim.Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.Kendine dikkat et.Değerlerin katlanarak devam etsin canım.

slm hanımlar bi bakim neler olmuş ben yokken
yuppiiiiii
eylülüm hamileeeeee
canım RBBıM sağlıklı hayırlı doğmasını nasip etsin inşşş çok sevindim

arkadaşlar merhaba;
sizleri uzun zamandır takip ediyorum.ama bir türlü birşey yazamadım.benim dün yumurta toplamam vardı.10 yumurta toplandı,8 tanesi döllenmiş.bugün aradılar 5 tane kalmış,yarın yine arayacaklar.bu kötü bir durum mu sizce?bu benim ilk denemem.diğerlerine de birşey olur mu?yarın arayacagız dediler.tedirginim biraz...

Tebrik ederim arkadaşım çok sevindim.Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.Kendine dikkat et.Değerlerin katlanarak devam etsin canım.

hülyacım çok sağol canım benim allah herse nasip etsin mcizem karnımda şimdi çok hoş ya gerçekten şaşkınım

slm hanımlar bi bakim neler olmuş ben yokken
yuppiiiiii
eylülüm hamileeeeee
canım RBBİM sağlıklı hayırlı doğmasını nasip etsin inşşş çok sevindim

canım benim çok sağol
bebekteyiz canım benim sizlerle paylaşmak çok güzel
amin tüm güzel dualarınız için amin

gizemim ben şimdi namazımı kılım abdestliyken de edim dualarımı yazarım birazdan arkadaşım transfere gitmişşş oyyyy kıyamamm ben ona biraz okim arkadaşıma yeni geldim eve zaten görüşürz sonra öpüyorum hepinizi

kıslar bu arada profilime yeğenimle canım tuanamla resmimizi koydum
bakabilirsiniz bana diyo ki songül yetzeeeee senin kızın varmı ben senin kızın olim mi
yerim ben onu yerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…