Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

eylülllllllllll süpperrr cnm benim bitanem hadi hayırlısı bakalım şeker anne seni çok seviyorum ah allahım hadi darısı isteyen herkesin başına
rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin kıs rüyan çıktı valla inşallah hepimizin testi rüyandaki gibi pozitif olucak
yarabbim sana hamd olsun şükürler olsun dualarımızı kabul ediyosun allahım vakti zamanı gelenin yavrusunu veriyosun hamdolsun

ya çok çok çok mutluyum daha nasıl anlatabilirim eylül inan ağlıyorum sevinçten allahım yaa çok güzell

mentol cnm hoşgeldin aramıza çok memnun oldum
senide listeye ekliyorum hangi hastane cnm bize trasfer tarihinide yazarsan senin içinde dua ederiz hayırlısı olsun hakkında

bebekteyiz cnm benim tamam güzelim sen okuda yaz bana akşam 5 e kadar söleyinki hafta sonu yokum yazıyım öle çıkıyım

========ekim'de tüp bebek tedavisi görenler=======

1 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

2 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

3 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMıLE

4 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

5 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine ((

6 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) HAMıLE

7 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah ((

8 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

9 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135) bebişine kavuşmak için tekrar deneyecek inşallah

10 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- 25/10/2009 (213) HAMıLEEEE

11 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)

12 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130)

13 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi)

14 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi trasfer tarihi 29/10/2009 (70)

15 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145)

16 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi ----trasfer tarihi 29/10/2009 (40 + 1 yasini şerif)

17 ) cemre18---------????????----------???????????????????-------transfer tarihi 29/10/2009

18 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009 (231)

19 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009 (205)

20 )Windy-----------------1.deneme--------anatolia tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 02/11/2009

21 ) favorim -----------?*********-----------?******************* sonuç tarihi 11/11/2009

22 )berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMıLE

23 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- HAMıLE

24 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- yaklaşık olarak kasımın ortası(130)

25 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

26 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

27 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

28 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

29 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

30 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

31 ) sedef59 --------------????????----------medicana

32 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150) 6/11/2009 TRASFERı VARRRRRRRRRRRRRR

2 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----tedavi için istanbula gidiyor bir süre haber alamayabiliriz

3 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m.

Son düzenleyen: Moderatör:
eeee taze anne hadi bakalım artık daha dikkatli olma zamanı yediğine içtiğine gezdiğine herşeye dikkat ediceksin ordamısın cnm benimmm

çok sevindim cnm,bugün hep aklımdaydın.çok mutlu oldum.çok sevinçliyim.darısı başımıza inşallah.

canlarım rabbim bu sevinci hepimize tatdırsın inşallah
bu gün eylülün hamileliğiyle sevindik hepberaber
inşallah isteyen herkese rabbim vericek hepberaber hergün bi hamilelik haberiyle sevinicez
allahım bize yardım etsin inşallah

mentol cnm hoşgeldin aramıza çok memnun oldum
senide listeye ekliyorum hangi hastane cnm bize trasfer tarihinide yazarsan senin içinde dua ederiz hayırlısı olsun hakkında

hoşbulduk gizem_im

kavaklıdere tüp bebek merkezi 1.deneme

transfer tarihimi daha söylemediler.10 yumurta alınmıştı.bugün 5'e düşmüş.yarın arıcaz dediler.endişeliyim o yüzden...:bbo:

elektirikler gitmişti yeni geldi
hepiniz beni rahatlattınız pozitif enerji verdiniz hep
gizemim canım benim hele sen hep neşe verdin rahatlattın beni
inşallah bir gün seninle tanışırız kız gizem
değerlerimde hep ikiye katlansa daha da rahat edicem inşallah herşey yolunda gider

Eylülcüm tebrik ederim canım.Bugün bize hem güzel haber verdin hemde umut oldun.İnşallah bizde senin gibi duyururuz HAMİLE olduğumuzu burdan.Benim de tahlil günüm 10 Kasım bu arada.

hoşbulduk gizem_im

transfer tarihimi daha söylemediler.10 yumurta alınmıştı.bugün 5'e düşmüş.yarın arıcaz dediler.endişeliyim o yüzden...:bbo:

mentolcum hoşgeldin canım inşallah yumoşların kaliteli olurlar transferin de güzel olurda kavuşursun bebeklerine

canım arada kaçırmışım yazdığını hayırlısı olsun inşallah senide listemize ekliyorum bizleri gelişmelerden haberdar et olurmu hangi hastane kaçıncı deneme onuda yazarmısın

inşallah cnm herşey mükemmel gider.belirtilerin varmıydı neler hissetmiştin eylül08.çok merak ediyorum

Eylülcüm tebrik ederim canım.Bugün bize hem güzel haber verdin hemde umut oldun.İnşallah bizde senin gibi duyururuz HAMİLE olduğumuzu burdan.Benim de tahlil günüm 10 Kasım bu arada.

sağol canım inşallah sende güzel haberler alırsında hep beraber senin için de seviniriz az kalmış test gününe ama çok zor geçiyor son günler

hoşbulduk gizem_im

Canim aramiza hosgeldin...Bence bunu fazla kafana takma.. 5 tane de yeter..benim 6 tane vardi

sağol canım inşallah sende güzel haberler alırsında hep beraber senin için de seviniriz az kalmış test gününe ama çok zor geçiyor son günler

evet ya hemde çok zor.Hep kendimi dinliyorum bi belirti arıyorum.Bakalım görücez idrarda da yapmak istemiyorum korkuyorum.Bekliyeceğim sonuna kadar.

inşallah cnm herşey mükemmel gider.belirtilerin varmıydı neler hissetmiştin eylül08.çok merak ediyorum

elifözgecim sağol
belirtilerim çok yoktu hatta burda da yazmıştım sadece kasıklarım ara ara çok ağırıyordu
en büyük belirtim komik ama gördüğüm rüyalardı allahım inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde bebeğimi kucağıma almayı nasip eder
herkes belirtilerini yazıyordu benim pek yoktu o yüzden çok kafana takma olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…