G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.961
kızlaaaaaaar hamileyim başka nasıl anlatayım bilmiyorum sevincimi çok mutluyum çok şaşkınım değerim 94.89 2 gün sonra tekrar baktırıcam inşallah ikiye katlanır
allahım çok güzel bir duygu ya allahım herkesi benim gibi sevindirsin
bu arada gizemim canım benim nevin için akşam 60 tane salatı tefriciye okudum yazmıştım ama belki görmemişsindir
benim içinde okumuşsunuz allah hepinizden razı olsun
inşallah hepimiz için dualarımız kabul olur
nevinciğim de inşallah rüyamdaki gibi hamile kalır
hepinize tekrar teşekkür ederim
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
eylulllll tebrikler canim..........Cok sevindim inan.... Insallah 2 gun sonra degerin 2 ye katlanir canim benim.
mentol cnm hoşgeldin aramıza çok memnun oldum
senide listeye ekliyorum hangi hastane cnm bize trasfer tarihinide yazarsan senin içinde dua ederiz hayırlısı olsun hakkında
hoşbulduk gizem_im
kavaklıdere tüp bebek merkezi 1.deneme
transfer tarihimi daha söylemediler.10 yumurta alınmıştı.bugün 5'e düşmüş.yarın arıcaz dediler.endişeliyim o yüzden...:bbo:
merhaba bana da 29 ekimde 4tane dondurulmuş embriyo transferi yapıldı.test günü salı bekliyorum.ilk günler biraz ağrı vardı şimdi arada bir ağrı gelip gidiyor.embriyoların biri 5 hücreli diğerleri 4 hücreli.
elektirikler gitmişti yeni geldi
hepiniz beni rahatlattınız pozitif enerji verdiniz hep
gizemim canım benim hele sen hep neşe verdin rahatlattın beni
inşallah bir gün seninle tanışırız kız gizem
değerlerimde hep ikiye katlansa daha da rahat edicem inşallah herşey yolunda gider
Eylülcüm tebrik ederim canım.Bugün bize hem güzel haber verdin hemde umut oldun.İnşallah bizde senin gibi duyururuz HAMİLE olduğumuzu burdan.Benim de tahlil günüm 10 Kasım bu arada.
mentolcum hoşgeldin canım inşallah yumoşların kaliteli olurlar transferin de güzel olurda kavuşursun bebeklerine
hoşbulduk gizem_im
kavaklıdere tüp bebek merkezi 1.deneme
transfer tarihimi daha söylemediler.10 yumurta alınmıştı.bugün 5'e düşmüş.yarın arıcaz dediler.endişeliyim o yüzden...:bbo:
sağol canım inşallah sende güzel haberler alırsında hep beraber senin için de seviniriz az kalmış test gününe ama çok zor geçiyor son günler
inşallah cnm herşey mükemmel gider.belirtilerin varmıydı neler hissetmiştin eylül08.çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?