Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

çok sevindim canım allah tamamına erdirsin inşallah.. bizlerede dua etmeyi unutma

gizzemim ben 50 tefriciye 10 ayetel kürsü okudum arkadaşıma
inşşş sıkı sıkı tutunsunlar annişine ona da bizlerede burda olmayıp dua eden rabbinden isteyenlere de nasip etsin büyük rabbim inşşş herkesin sağlıklı hayırlı evlatları olsunnn inşşş

hoşbulduk gizem_im

kavaklıdere tüp bebek merkezi 1.deneme

transfer tarihimi daha söylemediler.10 yumurta alınmıştı.bugün 5'e düşmüş.yarın arıcaz dediler.endişeliyim o yüzden...:bbo:

cnm hiç endişelenme sağlam olsun1 tane olsun hadi hayırlısı inşallah zaten en fazla 3 tane trasfer ediliyo öyle değilmi hiç sıkma canını

bak sana hemen bi canlı örnek eylülcüğümün tek trasfer edildi ve tuttu

özlecem ben bakmıştım ama sen bekle bakacaksan da 11.gün falan bak tamam mı
ben şimdilik çıkıyorum kızlar kullandığım bütün ilaçlara devam edecekmişim o yüzden şimdi iğnemi yaptırıcam hepinizi öpüyorum

bebekteyiz cnm benim yazdım allah kabul etsin

arkadaşlar bu arada sayılarını yazan arkadaşların hiç kaçırmadım hepsi notumda

çok teşekkürler.içimi rahatlattınız arkadaşlar.

mentol hoşgeldin canım aramıza
valla olacağı varsa vakti zamanıysa 1 tanede tutuyo canım
biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahi rabbimden sual olunmaz
benim 4 transferim vardı hiçbiri tutmadı daha 26 yaşındayım doktorum çok umurluydu ama olmadı nasip olmayonca olmuyo hee biliyorum ki bunda da var bi hayr ben bu yaşta 4 tane tutmadı ark aradı akrabası 45 yaşında 1 yumurtayla hmile kalmış çocuğunu doğurmuş nasip arkadaşım olmasa da vardır bi hikmeti çok yorma kendini bol bol la havle vela kuvvete illa billahil alüyyül azim çek inşşş olurrr gönlündeki

aniforacım çok sağol dua etmez olurmuyum herzaman dua ediyorum herkes için hemde
allahım tüm güzel dualarımızı kabul etsin hepimizin kucağına bebeklerimizi versin amin

annişşşş
yat dinlen bakalım iğneni ol ilaçları düzenli al
yeğenime ii bak kendine ii bak canım eşine ii bak
gözünüz aydın tekrar annişşşşş

gizemcim ben de 20 tane okumuştum nevin için gördün mü bilmiyorum .eylül süper bi habe r bu allah tamamına erdirir işallah.oleyyyy herkes bu haberi en kısa zamanda lır işallah.kızlar bu arada iyisiniz işallahhhh

canım benim tanışmayı görüşmeyi inan çok istiyorum herkesle
inşallah gelirim ve seni evinde ziyaret ederim bebeğinle
benim neşem sizsiniz başkada bişi yok hayatımda umudumda sizsiniz
inşallah değerlerin ikiye üçe beşe katlanır canım benim

kıs aklıma komik bişi geldi sana tek trasfer ettilerya hani
1 yumurtanın içine yalnışlıkla 2 sperm koyarlarsa ne olur heheheh ikiz olur dimi :))))kaydirigubbakcemile3

seraxi cnm hiç kaçırırmıyım yazdım cnm benim az sonra ilan edeceğim heheheh

varmı duaları arttıran canlar anammm valla sayımız artıyo hızlı çalışmak lazım daha çok okunucak dua lazımm transferi olan çok arkadaşımız var bilginize şekerler

========ekim'de tüp bebek tedavisi görenler=======

1 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

2 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

3 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMİLE

4 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

5 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine ((

6 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) HAMİLE

7 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah ((

8 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

9 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135) bebişine kavuşmak için tekrar deneyecek inşallah

10 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- 25/10/2009 (213) HAMİLEEEE

11 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)

12 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130)

13 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi)

14 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi trasfer tarihi 29/10/2009 (70)

15 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145)

16 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi ----trasfer tarihi 29/10/2009 (40 + 1 yasini şerif)

17 ) cemre18---------????????----------???????????????????-------transfer tarihi 29/10/2009

18 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009 (231)

19 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009 (205)

20 )Windy-----------------1.deneme--------anatolia tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 02/11/2009

21 ) favorim -----------?*********-----------?******************* sonuç tarihi 11/11/2009

22 )berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMİLE

23 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- HAMİLE

24 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- yaklaşık olarak kasımın ortası(130)

25 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

26 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

27 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

28 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

29 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

30 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

31 ) sedef59 --------------????????----------medicana

32 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150) 6/11/2009 TRASFERİ VARRRRRRRRRRRRRR

2 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----tedavi için istanbula gidiyor bir süre haber alamayabiliriz

3 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m.

eylülcüm sen hangi ilaçları kullanıyosun.progestan iğneleri ben bıraktım.jele geçtim.çünki kalçalarım mosmor oldu artık.folbiol ve asprin kullanıyorum ben.

valla canlarım ben şöle diyorum istanbul ve çevresinde oturan arkadaşlar buyrun bir hafta sonu benim misafirim olur lütfen çok memnun olurum şehir dışındanda gelenler olabilir valla herkes yatıyada kalsın pjama partisi yaparız

iyi bebekteyiz ne olsun.ben de merakla kese görebilecek miyim kaç tane görücem kalp atışları duyucakmıyım.anlıycan hep bi endişe...işallah hayırlısı olur.

seraxi ben folbiol u geçen seneden beri kullanıyodum gebeliğin 3.ayına kadar bebeğin zihinsel ve kemik gelişimi için çok gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…