Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

ya kizlar ben yurtdisindayim...bana biraz zor, ama eger bana iyi denk gelirse, inan ucaga atlar gelirim..kaydirigubbakcemile2

bebekteyiz canim sen nezaman denemeyi dusunuyorsun? ben adet olmayi bekliyorum..pazartesi olmam gerek aslinda, ama daha fazla bir belirtim yok..Benimki 1- 1.5 hafta onceden haber ediyor ben geliyorum diye, kaydirigubbakcemile3

vay talyacığım sen iste yeterki yavyummm biz sana denk getiririz olmadı biz sana geliriz heheh ben biraz fazla uçtum galiba hollandaya kadar ihihihihihi

talya o nasıl oluyoki nen önceden haber veriyoo
ben adet oldum 4. günüm eğer bu ay başlasayım bugün ilk iğnemi vurulcaktım sanırım olsun bundada vardır bi hayır
rabbimden tek dileğim tedaviye başlamayı beklerken bi mucize olsunda hamile kalayım ((

haha, canim adetim...benim sancilarim asagi yukari bir hafta onceden basliyor....

canim, insallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalirsin canim!!! neden olmasin... esinin sperm sayisi nekadar bir fikrin varmi?

kıslar benim işte 4 dondurulmuşum var bekliyolr hastanede doktorum taze yaparız demişti biliyosunuz tam konuşamamıştık bende dondurulmuşları düşünüyorum tabi zten baştan teaviye mali imkan zor biraz bayramdan sonra düşünüyorum bakalım gidip yüzyüze konuşmak gerekiyo tabi neden dondurulmuşlrı yapmak istemedi filan konuşmak lazım bakalım ne olacak bayramdan sonra belli olurr
bana kalsa hemen giderim canımm ahhh ahhh bu ara coştum zaten belki ilaçların etkisiyle normal yoldan olur falan diye .zemuszemus

canım ablam nevin
sen trasferini yaptırdın inşallah bi aksilik çıkmadı canım benim bizlerde yeni anne adayımız için dualarımızı okuduk allah kabul etsin inşallah

seraxi 20
ceynur 30
songül 50 + 10ayetel kürsi
eylül 60
talya 60
gizem 80

ALLAHIM nevin arkadaşımızın hayırlısıyla bebeğine kavuşması için dualarımızı kabul et yarabbim.sana sığındık sana güvendik bizleri evlat hasretiyle sınama allahım.yolumuzu aydın et bizleri bu zorlu yolda karanlıkta bırakma.emeklerimizi boşa çıkarma allahım.yüreklerimize ferahlık bedenlerimize sağlık kalplerimize iman rahimlerimize hz.Muhammet ( s.a.v ) in ümmetinden bebekler nasip et yarabbim.sana açılan ellerimizi gönüllerimizi kapından boş çevirme allahım.bizlere o sonsuz merhametinle acı allahım.bu garip kullarını darda koyma.gözyaşlarımızı feryatlarımızı yangınımızı dindir allahım.amin

talya cnm sayı 4 milyon %2 sinin şekli bozuk kalan yarısınında yaşam süresi az kalitesi düşük yani
ama rabbim ol diyiversin yeterki

========ekim'de tüp bebek tedavisi görenler=======

1 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

2 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

3 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMİLE

4 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

5 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine ((

6 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) HAMİLE

7 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah ((

8 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

9 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135) bebişine kavuşmak için tekrar deneyecek inşallah

10 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- 25/10/2009 (213) HAMİLEEEE

11 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)

12 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130)

13 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi)

14 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi trasfer tarihi 29/10/2009 (70)

15 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145)

16 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi ----trasfer tarihi 29/10/2009 (40 + 1 yasini şerif)

17 ) cemre18---------????????----------???????????????????-------transfer tarihi 29/10/2009

18 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009 (231)

19 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009 (205)

20 )Windy-----------------1.deneme--------anatolia tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 02/11/2009

21 ) favorim -----------?*********-----------?******************* sonuç tarihi 11/11/2009

22 )berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMİLE

23 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- HAMİLE

24 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- yaklaşık olarak kasımın ortası(130)

25 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

26 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

27 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

28 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

29 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

30 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

31 ) sedef59 --------------????????----------medicana

32 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi)

2 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----tedavi için istanbula gidiyor bir süre haber alamayabiliriz

3 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m.

kıs songül senide yerim yeğeninide allah sizi iyi etsin emi çok cici maşallah
rabbim sanada böle cici evlatlar nasip etsin inşallah

yarın nmh nin sonuç günü ve pazar günüde ceynurun allahım inşallah bundan sonraki sonuçlar hep pozitif olur yarabbim

gizemim haklisin, Allahim yeterki ol desin!
canim nevinde 450 tefriciye okundu diye yaziyor, ama ben 300 saydim onceki sayfada. Onceden okunanlarmi vardi?

gizemim maşaallah ne güzel du etmişsin
rabbim kabul etsin inşş
valla gözlerim doldu bugün biraz stres oldum ben bugün gebzede faz otomobile gittik eşimle sigorta bölümünden thsilatım vardı içeri girdik eşim çok sıcak ben dışarı çıkım dedi benim işim bitti dışarı çıktım eşim biraz uakta yanınd 3 4 kişi üstünde montu yok hiç olmayacak bi yerde araba çarp sen 2 metre fırlat ALLAH tan bişey yok ufak tefek sıyrık ama ben şok neyse biraz oturduk orda hala inanamıyorum valla ucuz atlattık ama çok korktum öyle montsuz filan görünce eşim onlara söylemeyin kalp hastası demiş ben tabi şok hala atmadım yaa

talya83 ve gizem_im çok teşekkür ederim. Aminn inş sırayla hamileyiz yazar herkes kaydirigubbakcemile5 Doktorum ankarada olunca apar topar çagırdılar birazda burdan takip edelim diye, öyle oluncada yazma fırsatı olmadı, tedavi boyunca lap top yanımda olmasına ragmen kaldıgım yerdede internet yoktu, o yüzden haberleşemedik, dün döndük evimize kızlar 2 kişi gittik 5 kişi döndük kaydirigubbakcemile3 Nasipartık bundan sonrası Rabbim ne isterse o olacak tabiki.. hayırlısı diye dua ediyorum.
Bol bol dinlenmeye çalışıyorum, ara ara kasıklarıma kramp giriyor ama oda ilacın etkiside olabilir diye okudum. Gelişmelerden haberdar ederim. Başka yapmam gereken yemem gereken herhangi bir tavsiyeniz varsa önerilerinizi merakla bekliyorum yerimseniben

gizemim inş canım rabbim hepimize nasip etsin inşş
talyacım adı tuana inşş bizimde böyle akıl fışkıran bebelerimiz olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…