Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

canim gozun aydin! Allah yardimcin olsun bu bekleme suresinde...

Arkadaşlar ben kan tahlili sonucunu aldım. Maaleseeeefffff...
10. gün ve sonuç 0.6 bu kadar mı düşük olur , anlamadım ki.
Hayırlısı inşallah. hep öyle dua etmiştim. demek şu an benim için hayırlı bir zaman değildi.
Allah hepimize en yakın zamanda nasip eder inşallah.
benimki artık 2010 a kaldı. biliyorsunuz tek embriyoydu zaten. dondurulmuş yoktu.
Hepiniz Allaha emanet olun.

ceynur canim yaaaaaaaaa....nolursun uzme kendini fazla.... Allahim insallah tez zamanda bebislerine kavusturur! suan ne soylesek bos biliyorum..bende negatif sonuc aldim, ama insallah ikinciye olacak!!! yada daha guzeli: dogal yolla hamile kaliriz hepimiz...

Eylül simdi güzel haberini okudum. Çok şükür. Moral oldun bize. Çok sevindim arkadaşım.
Allah inşallah kucağına almayı da nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin. Amin.

Çok saol canım , üzmicem inşallah. Allah böyle taktir etti. ona sığındım.

talyacım 150tanede önceden vardı şeker

songul çok üzüldüm cnm yaa aman allah korumuş valla cnm benim çok geçmiş olsun

ceynur canım geçmiş olsun allah tan ümit kesilmez cicim ya sen yine tekrarlarsın testini inş hayırlı sonuçlar olsun allah ıma sığındım demen çok güzel rabbim neylerse güzel eyler inş bi mucize olurda değerin yükselirrr

sağol gizmim valla şoktayım hala
ona bişey olsaydı düşünmek bile istemiyorumm
bazen bazı şeylere kırılıp güceniyoz ya böyle şeyler olunca insan bi tuhaf oluyo yaa
alalh başımızdan eksik etmesin

ceynur cnm benim senin test tarihin pazar günü canım benim sen yinede pazar günü tekrarla testi biliyorusun ki 0,1 le hamile kalanlar var bu bir mucize dimi cnm benim değer değişebilir lütfen pazar günü şansını tekrar dene seni çok seviyoruz üzülme desekte boş biliyorum ama rabbim hayırlı zamanda hayırlısını versin cnm benim çok çok rica ediyorum pazar günü tekrar yaptır olurmu

ben çıkıyorum kıslar görüşürüzz inşş
öpüyorum hepinizii
allahıma emanet olun anneler bebişler anne adaylarııı ve tabi ki babalarrrr

canım görüşürüz bende çıkıcam az sonra malum talyada çıkıcak heheheh
sizi seviyorumm

kıs bebekteyiz hadi canım öptüm seni yavyummmmm muck muck muckkk bende çıktım yarın bi ara fırsat olursa nmh nin sonucu için uğramaya çalışıcam

kızlar bu arada herkes okuyabildiği kadar dua okusun pazartesi toplam sayıları sölersiniz bende bölüştürürüm canlar çok açığımız var sizi seviyorum allaha emanet olun

========ekim'de tüp bebek tedavisi görenler=======

1 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

2 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

3 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMİLE

4 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

5 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine ((

6 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) HAMİLE

7 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah ((

8 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

9 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135) bebişine kavuşmak için tekrar deneyecek inşallah

10 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- 25/10/2009 (213) HAMİLEEEE

11 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)

12 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130)

13 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi)

14 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi trasfer tarihi 29/10/2009 (70)

15 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145)

16 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi ----trasfer tarihi 29/10/2009 (40 + 1 yasini şerif)

17 ) cemre18---------????????----------???????????????????-------transfer tarihi 29/10/2009

18 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009 (231)

19 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009 (205)

20 )Windy-----------------1.deneme--------anatolia tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 02/11/2009

21 ) favorim -----------?*********-----------?******************* sonuç tarihi 11/11/2009

22 )berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMİLE

23 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- HAMİLE

24 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- yaklaşık olarak kasımın ortası(130)

25 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

26 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

27 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

28 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

29 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

30 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

31 ) sedef59 --------------????????----------medicana

32 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi)

2 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----tedavi için istanbula gidiyor bir süre haber alamayabiliriz

3 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…