Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

KIZLAR SELAM UMARIM İYİSİNİZDİR TRANSFERİM 1 KASIMDA YAPILDI GERİ SAYIM BAŞLADI 13 KASIMI BEKLİYORUM HEYECANLA:a015: UMARIM HEPİMİZİNKİ HAYIRLI SONUÇ VERİRDE SEVİNİRİZ TUTAN ARKADAŞLARIN NASIL BELİRTİLERİ VARDI ACABA BU GÜNLERDE MESELA BENDE BEL AĞRISI BAZENDE KASIK AĞRISI OLUYOR AMA PİSİKOLOJİKMİ BİLMİYORUM BUGÜN 6GÜNÜM MESELAa.s.

neviinn canim nasilsin?? bugun nasil gecti? bebislerini aldinmi?

Bitanem,merhaba,
Bebişleri de aldım geldim teyzesi tam 4 tanezemuszemus
sabahtan bi heyecan bi telaş giremedim kusura bakmayın,şimdi de gizli gizli giriyorum:kedi:eşim 2 gün kesin yasakladı bilgisayarı ama aklım sizde canım arkadaşlarım benim, sizi özledim valla..
Herşey yolunda gitti Allah'ıma şükür, 10 gün sonra sonucum varzemuszemus

Eylül'e resmen delirdim, resmen ağladım sevincimden, Eylül'üm benim canım arkadaşım, darısı hepimizin tüm kardeşlerimizin başına

Sen iyi misin arkadaşım?nasıl keyfin?

Kızlar, Talyacığımla selamlaştık ama siz ya haftasonu ya pazartesi okursunuz muhtemelen, sizi çok sevdiğimi, dua edip açılan ellerinizi koskoca öptüğümü söylemek için yazmak istedim..Allah da dilerim ki sizin gönlünüzdeki muradı versin:Saruboceq:
Bitanelerim 4 bebişim de benimle, Allahın izniyle 10 gün sonra da test günüm, pazartesi kaçak göçek girerim ben yine:lepi:

Sizleri çok seviyorum, transfer sırasında hepinizin adıyla dua ettim, hele de aynı yolu paylaştığım Songül'üme izninizle, ayrıca dua ettim, kızlar iyi ki tanımışım sizi bena.s.

Eylül ne kadar sevindiğimi anlatamam, kendi haberime bu kadar sevinebilirdim ancak, Allah'ım burdaki tüm kardeşlerime ve bana da hamileyim diye çığlıklar attırır inşallaaaaah:Saruboceq:Binlerce kez öpüyorum daha çok minik yiğenimi/yiğenlerimikaydirigubbakcemile2

2 gün Allah'a emanet olun beni unutmayın canlarım:dance:

eylülcüm sen hangi ilaçları kullanıyosun.progestan iğneleri ben bıraktım.jele geçtim.çünki kalçalarım mosmor oldu artık.folbiol ve asprin kullanıyorum ben.

serraxicim çok sağol canım benim
bana hemşire hepsini kullanıcan dedi doktorlan görüşmedim aslında iğneler artık mahvetti beni akşam ağrılarından yatamadım uyuyamadım çok ağırıyor valla
ben hem üğne hem jel kullanıyorum bir de kasıktan bant kullanıyorum folbiol ve aspirini de kullanıyorum
her tarafım şiş ve ağırıyor ama olsun bebeğim için hepsine razıyım yeterki sağlıklı olsun

ceynur canım benim çok sağol
senin yazını da okudum ve çok üzüldüm inan ki
ama dediğin gibi hayırlısı böyleymiş demek ki
belki biliyorsundur benimde tek embriyoydu ve allahıma şükür tuttu ama öncekinde 2 embriyoydu ama olmamıştı yeter ki allahım ol desin oluyor
inşallah senin de bir dahaki sefere olur inşallah arkadaşım

hamileyim kızlar
değerim 149. çok mutluyum.sonunda oldu.hala inanamıyorum

elif özge canım ya çoooook sevindim inan ki
dayanamayıp yaptırdın testi ama iyiolmuş tabiki
bugün senin 10. günündü yalnış hatırlamıyorsam değerin çok iyi ikiz bile olabilir
allahım inşallah hepimize 1, 2 , 3 olsun ama sağlıklı bir şekilde hayırlı bir şekilde bebeklerimizi versin
dualarım hepimiz için
çok sevindim inan ki öpüyorum seni

rengin canım inşallah güzel hayırlı sağlıklı pozitif snuç alırsın
benimde belirtim pek olmadı sadece kasıklarım ve arada belim ağırıyordu
göğüslerim bile 10. güne kadar büyümeye bile başlamadılar büyümeye başlayınca pek ağırmıyorlardı
iğnelerin yerleri o kadar ağırıyorki diğer belirtileri pek anlamadım bile
inşallah güzel haberler verirsin bize

hamileyim kızlar
değerim 149. çok mutluyum.sonunda oldu.hala inanamıyorum

elifözge canım maşallah rabbim hayırlı sağlıklı hayırlı hamilelik ve doğum nasip etsin r abbim EYLÜLCÜM canım senin haberinide şimdi okudum inan çok sevindim.rabbim sağlıkla almak nasip etsin evladını kucağına inşallah.

slm kızlar çok şükür bende hamileyim değerim 309 inşallah pazartesi katlar allah hepimize nasip eder inşallah. dualarınızı eksik etmeyin.

mnh canımmmmmmmmmm tebrıkler harıkaaaaaaaaa ıkız gıbı ....................artvınlı canım sen ne yaptın..............tedavın nasıl gecıyooooooooooooooo

canım el muallimcim hayırlısı inşallah 4. denememdi allahım yüzüme baktı çok şükür darısı isteyen herkesin başına.

slm kızlar çok şükür bende hamileyim değerim 309 inşallah pazartesi katlar allah hepimize nasip eder inşallah. dualarınızı eksik etmeyin.

hayırlı olsun arkadaşım maşallah değerin çok güzelinşallah değerin artmaya devam eder sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…