G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.041
windy cnm görüşürüz iyi hafta sonları
neviinn canim nasilsin?? bugun nasil gecti? bebislerini aldinmi?
eylülcüm sen hangi ilaçları kullanıyosun.progestan iğneleri ben bıraktım.jele geçtim.çünki kalçalarım mosmor oldu artık.folbiol ve asprin kullanıyorum ben.
Eylül simdi güzel haberini okudum. Çok şükür. Moral oldun bize. Çok sevindim arkadaşım.
Allah inşallah kucağına almayı da nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin. Amin.
Kızlar, Talyacığımla selamlaştık ama siz ya haftasonu ya pazartesi okursunuz muhtemelen, sizi çok sevdiğimi, dua edip açılan ellerinizi koskoca öptüğümü söylemek için yazmak istedim..Allah da dilerim ki sizin gönlünüzdeki muradı versin:Saruboceq:
Bitanelerim 4 bebişim de benimle, Allahın izniyle 10 gün sonra da test günüm, pazartesi kaçak göçek girerim ben yine:lepi:
Sizleri çok seviyorum, transfer sırasında hepinizin adıyla dua ettim, hele de aynı yolu paylaştığım Songül'üme izninizle, ayrıca dua ettim, kızlar iyi ki tanımışım sizi bena.s.
Eylül ne kadar sevindiğimi anlatamam, kendi haberime bu kadar sevinebilirdim ancak, Allah'ım burdaki tüm kardeşlerime ve bana da hamileyim diye çığlıklar attırır inşallaaaaah:Saruboceq:Binlerce kez öpüyorum daha çok minik yiğenimi/yiğenlerimikaydirigubbakcemile2
nevinciğim canım benim inşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerin tutunurlar sana
bu arada sabırsızlıkla bekleyeceğiz sonucunu vallahi
canım benim nevincim seni rüyamda gördüm ben okumamış olabilirsin belki yazdım dün ama inşallah rüyam senin içinde çıkar uyanınca çok duygulanmıştım demek ki ne kadar birbirimize bağlanmışız ki sanal ortam olsa bile yani rüyamda görüyorum allahım inşallah rüyamdaki gibi testini pozitif çıkarır
canım benim çok sağol dileklerin için inşallah sende yazarsın benim gibi hamileyim diye öpüyorum seni kocaman
hamileyim kızlar
değerim 149. çok mutluyum.sonunda oldu.hala inanamıyorum
KIZLAR SELAM UMARIM İYİSİNİZDİR TRANSFERİM 1 KASIMDA YAPILDI GERİ SAYIM BAŞLADI 13 KASIMI BEKLİYORUM HEYECANLA:a015: UMARIM HEPİMİZİNKİ HAYIRLI SONUÇ VERİRDE SEVİNİRİZ TUTAN ARKADAŞLARIN NASIL BELİRTİLERİ VARDI ACABA BU GÜNLERDE MESELA BENDE BEL AĞRISI BAZENDE KASIK AĞRISI OLUYOR AMA PİSİKOLOJİKMİ BİLMİYORUM BUGÜN 6GÜNÜM MESELAa.s.
hamileyim kızlar
slm kızlar çok şükür bende hamileyim değerim 309 inşallah pazartesi katlar allah hepimize nasip eder inşallah. dualarınızı eksik etmeyin.
hamileyim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?