- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.061
slm kızlar çok şükür bende hamileyim değerim 309 inşallah pazartesi katlar allah hepimize nasip eder inşallah. dualarınızı eksik etmeyin.
Kızlar, Talyacığımla selamlaştık ama siz ya haftasonu ya pazartesi okursunuz muhtemelen, sizi çok sevdiğimi, dua edip açılan ellerinizi koskoca öptüğümü söylemek için yazmak istedim..Allah da dilerim ki sizin gönlünüzdeki muradı versin:Saruboceq:
Bitanelerim 4 bebişim de benimle, Allahın izniyle 10 gün sonra da test günüm, pazartesi kaçak göçek girerim ben yine:lepi:
Sizleri çok seviyorum, transfer sırasında hepinizin adıyla dua ettim, hele de aynı yolu paylaştığım Songül'üme izninizle, ayrıca dua ettim, kızlar iyi ki tanımışım sizi bena.s.
Eylül ne kadar sevindiğimi anlatamam, kendi haberime bu kadar sevinebilirdim ancak, Allah'ım burdaki tüm kardeşlerime ve bana da hamileyim diye çığlıklar attırır inşallaaaaah:Saruboceq:Binlerce kez öpüyorum daha çok minik yiğenimi/yiğenlerimikaydirigubbakcemile2
2 gün Allah'a emanet olun beni unutmayın canlarım:dance:
elifözge canım maşallah rabbim hayırlı sağlıklı hayırlı hamilelik ve doğum nasip etsin r abbim EYLÜLCÜM canım senin haberinide şimdi okudum inan çok sevindim.rabbim sağlıkla almak nasip etsin evladını kucağına inşallah.
slm kızlar çok şükür bende hamileyim değerim 309 inşallah pazartesi katlar allah hepimize nasip eder inşallah. dualarınızı eksik etmeyin.
elif özge canım ya çoooook sevindim inan ki
dayanamayıp yaptırdın testi ama iyiolmuş tabiki
bugün senin 10. günündü yalnış hatırlamıyorsam değerin çok iyi ikiz bile olabilir
allahım inşallah hepimize 1, 2 , 3 olsun ama sağlıklı bir şekilde hayırlı bir şekilde bebeklerimizi versin
dualarım hepimiz için
çok sevindim inan ki öpüyorum seni
elifözge canım maşallah rabbim hayırlı sağlıklı hayırlı hamilelik ve doğum nasip etsin r abbim EYLÜLCÜM canım senin haberinide şimdi okudum inan çok sevindim.rabbim sağlıkla almak nasip etsin evladını kucağına inşallah.
sağol canım benim çabalıyom bakalım nereye kadar gider inşallah azimle devam ederim...Nevra canim hadi iyi giduyorsun... bu ne azim .. helal olsun sana
gizemim hayırlısı olsun canım ben de bekliyom kızmet beee...üzme kendini sakın ha...yok cnm ben marta kadar erteledim hem maddi hem manevi sanırım biraz daha zamana ihtiyacım var
tebrikler canım...süper haberkaydirigubbakcemile5kızlaaaaaaar hamileyim başka nasıl anlatayım bilmiyorum sevincimi çok mutluyum çok şaşkınım değerim 94.89 2 gün sonra tekrar baktırıcam inşallah ikiye katlanır
allahım çok güzel bir duygu ya allahım herkesi benim gibi sevindirsin
bu arada gizemim canım benim nevin için akşam 60 tane salatı tefriciye okudum yazmıştım ama belki görmemişsindir
benim içinde okumuşsunuz allah hepinizden razı olsun
inşallah hepimiz için dualarımız kabul olur
nevinciğim de inşallah rüyamdaki gibi hamile kalır
hepinize tekrar teşekkür ederim
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
canım çok geçmişler olsun.Allah bi daha göstermesin...sağol gizmim valla şoktayım hala
ona bişey olsaydı düşünmek bile istemiyorumm
bazen bazı şeylere kırılıp güceniyoz ya böyle şeyler olunca insan bi tuhaf oluyo yaa
alalh başımızdan eksik etmesin
nevinciğim hadi canım benim hayırlısı.4 haaa süper ayyy heyecanlandım sağol dualarına canım benim ben her duamda hepinizi anıyorum ...Allah yolunu açık etsin bekleme sürecin rahat gçsin canım arkadaşım...Bitanem,merhaba,
Bebişleri de aldım geldim teyzesitam 4 tanezemuszemus
sabahtan bi heyecan bi telaş giremedim kusura bakmayın,şimdi de gizli gizli giriyorum:kedi:eşim 2 gün kesin yasakladı bilgisayarı ama aklım sizde canım arkadaşlarım benim, sizi özledim valla..
Herşey yolunda gitti Allah'ıma şükür, 10 gün sonra sonucum varzemuszemus
Eylül'e resmen delirdim, resmen ağladım sevincimden, Eylül'üm benim canım arkadaşım, darısı hepimizin tüm kardeşlerimizin başına
Sen iyi misin arkadaşım?nasıl keyfin?
süperrrrr tebrike diyorum canımmmmmmmmhamileyim kızlar
değerim 149. çok mutluyum.sonunda oldu.hala inanamıyorum
süperrrrrrrrrr canım benim harika haberler arka arkaya gerçekten çok sevindim ...slm kızlar çok şükür bende hamileyim değerim 309 inşallah pazartesi katlar allah hepimize nasip eder inşallah. dualarınızı eksik etmeyin.
========ekim'de tüp bebek tedavisi görenler=======
1 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek
2 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek
3 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMİLE
4 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek
5 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine((
6 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) HAMİLE
7 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah((
8 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek
9 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135) bebişine kavuşmak için tekrar deneyecek inşallah
10 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- 25/10/2009 (213) HAMİLEEEE
11 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)
12 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130)
13 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi)
14 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi trasfer tarihi 29/10/2009 (70)
15 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145)
16 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi ----trasfer tarihi 29/10/2009 (40 + 1 yasini şerif)
17 ) cemre18---------????????----------???????????????????-------transfer tarihi 29/10/2009
18 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009 (231)
19 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009 (205)
20 )Windy-----------------1.deneme--------anatolia tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 02/11/2009
21 ) favorim -----------?*********-----------?******************* sonuç tarihi 11/11/2009
22 )berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMİLE
23 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- HAMİLE
24 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- yaklaşık olarak kasımın ortası(130)
25 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi
26 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi
27 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????
28 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi
29 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi
30 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park
31 ) sedef59 --------------????????----------medicana
32 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi
=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========
1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi)
2 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----tedavi için istanbula gidiyor bir süre haber alamayabiliriz
3 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi
4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi
5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi
6 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi
7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya
8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda
9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi
10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil
11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.
12 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m.
hamileyim kızlar
değerim 149. çok mutluyum.sonunda oldu.hala inanamıyorum
canım el muallimcim hayırlısı inşallah 4. denememdi allahım yüzüme baktı çok şükür darısı isteyen herkesin başına.
Kızlar test günüm 10 Kasım.Ama bugün (9.günümde)idrarda gebelik testi yaptım.İkinci çizgi silik çıktı.Dayanamadım anlıcağınız:)).Ne dersiniz pozitif midir?
çoook sağol cnm irtibatı koparmayalım,deneyimlerimizi birbirimize anlatırız.hastaneden 10. günde gelmemi söylemişlerdi.çok zor bir deneyim ama hastanede kanı verdikten sonraki bekleme aşaması.
bebekteyiz canım ya çok merak ediyorum aslında burda okuduğum kadarıyle çoğunluğun daha yüksek çıkmış değerler benim tekti belki o yüzden çok yüksek çıkmadı inşallah yükselmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?