Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

slm kızlar çok şükür bende hamileyim değerim 309 inşallah pazartesi katlar allah hepimize nasip eder inşallah. dualarınızı eksik etmeyin.

ohhhhh ohhhhh
ne güzel bi gün bu yaaa
hadi bakalım gelsin bebişler
gözünüz aydın canım çok şükür gözünüz aydın
allah sağlıklı hayırlı analı babalı büyütsünnn

canımmmm hadi bakalım şimdi sıra on günü beklemekte inşş hamileyim diye yazarsın çok dua ettim sana şimdi bile namazdan kalkıyodum dur dedim nevinime ve diğer isteyenlerede dua edim dedim oturdum tekrar secdaye RABBİM inşşş bu defa güldürsün yüzünü canımmm çok seviyorum seniii
sen mutlu olunca inan bizde mutlu olucaz burda
bide hamiş haberleri çoğaldı rabbimin izniyle inş sırası gelen evet sonunda bende hamileyim yazar güzel haberlerini bekliyorumm canım fazla girme internete malum soğuk şeyler ısınıp tutunacak sıcak tut annişi onları bi de 4 taneee sıcacık olsunlar
ayyy valla inşşş olur arkadaşım inşşş
sağlıklı hayırlı olsunlar inşşş
bizi de unutmaıp dua etmiş bi de arkdaşım o anda canım benim inş dualarımız kabul olurr
çok tşk ederim duaların için o anda aklına gelebildiğim için
allah ma emanet ediyorum seni ve sıcacık bebişlerini
hayırlı haberler allah m hayırlı haberlerrr
ne olurr hamiş olsunn arkadaşım nolurrrr

çok sağol canım benim inşallah sende yaşarsın aynı duyguları yarın tekrar test yaptırıcam inşallah değerlerim iki katı artmıştır şimdide bunları düşünüyoruz allahım hayırlı sağlıklı versin inşallah herkese

slm kızlar çok şükür bende hamileyim değerim 309 inşallah pazartesi katlar allah hepimize nasip eder inşallah. dualarınızı eksik etmeyin.

merhaba nmh bir hamile haberi daha çok mutlu etti bizi allahım sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
değerlerin çok iyi sanırım ikiz gebelik hayırlısı olsun

çoook sağol cnm irtibatı koparmayalım,deneyimlerimizi birbirimize anlatırız.hastaneden 10. günde gelmemi söylemişlerdi.çok zor bir deneyim ama hastanede kanı verdikten sonraki bekleme aşaması.

çoook sağol cnm darısı isteyen herkeze,rabbim kimsenin duasını geri çevirmez inşallah.

Selam kızlar,
oooooo bi girdim ne güzel hep harika haberler var...

Nevra canim hadi iyi giduyorsun... bu ne azim .. helal olsun sana
sağol canım benim çabalıyom bakalım nereye kadar gider inşallah azimle devam ederim...

yok cnm ben marta kadar erteledim hem maddi hem manevi sanırım biraz daha zamana ihtiyacım var
gizemim hayırlısı olsun canım ben de bekliyom kızmet beee...üzme kendini sakın ha...
herşeyin hayırlısı ve zamanını Allah biliyo

tebrikler canım...süper haberkaydirigubbakcemile5

canım çok geçmişler olsun.Allah bi daha göstermesin...
nevinciğim hadi canım benim hayırlısı.4 haaa süper ayyy heyecanlandım sağol dualarına canım benim ben her duamda hepinizi anıyorum ...Allah yolunu açık etsin bekleme sürecin rahat gçsin canım arkadaşım...
hamileyim kızlar
değerim 149. çok mutluyum.sonunda oldu.hala inanamıyorum
süperrrrr tebrike diyorum canımmmmmmmm

süperrrrrrrrrr canım benim harika haberler arka arkaya gerçekten çok sevindim ...
Allah bundan sonrasında da yolunuzu açık etsin.Biz bekleyenlere de hayırlısı ile sağlıklı versin yarabbim...
Hepinizi öpüyom opuyorumnanaktan

Kızlar test günüm 10 Kasım.Ama bugün (9.günümde)idrarda gebelik testi yaptım.İkinci çizgi silik çıktı.Dayanamadım anlıcağınız:)).Ne dersiniz pozitif midir?

kızlar 14 kasımda sonuç alıcam mutlu bi bekleyiş inş bu günler hepimiz için bol bebekli ve bereketli geçer

İNŞALLAH HEPİMİZ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİNİRİZ:lepi::lepi:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: BENİMDE İLK DENEMEM BAKALIM NE OLACAK HEYECANLA :CüvCüv:13 KASIMI BEKLİYORUM:CüvCüv::1hug:HEPİMİZ İÇİN DUACIYIM :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

rengin hayırlı olsun inş mutluluklarımız bu beklentiler hep pozitif çıkar ayyy bende bir heyecan dayanamıyorum bu gün 7 günüm ama 14 nasıl beklicem bilmiyorum kan testi yaptırsam bişey çıkarmı acaba bekleyiş öldürüyo

Kızlar test günüm 10 Kasım.Ama bugün (9.günümde)idrarda gebelik testi yaptım.İkinci çizgi silik çıktı.Dayanamadım anlıcağınız:)).Ne dersiniz pozitif midir?

özlecem canım ya bende bakmıştım 9. günde ve silik çıkmıştı sonraki günlerde de baktım silikte olsa çıktı şimdi hamileyim 14 gün oldu bugün yine kan verdim ikiye katlanmış mı bakalım inşallah katlanmıştır
seninde büyük ihtimalle pozitif canım ya inşallah diyorum tabi ki
allahım sağlıcakla hayırlısıyla versin bebeklerimizi inşallah

çoook sağol cnm irtibatı koparmayalım,deneyimlerimizi birbirimize anlatırız.hastaneden 10. günde gelmemi söylemişlerdi.çok zor bir deneyim ama hastanede kanı verdikten sonraki bekleme aşaması.

koparmayalım tabi ki ben sizleride merak ediyorum kendim için değil sadece hepimiz için istiyorumki herşey güzel gitsin
elif özgecim bekleme süreci gerçekten çok zor bende bugün sabah tekrar kan verdim ikiye katlanmış mı diğe çok merak ediyorum şu anda beklemedeyim inşallah herşey yolundadır
ben sizlerden biraz daha farklı konumdayım aslında ben artvinin ilçesinde oturuyorum aynı zamanda laborantım tedavi için trabzona gidiyordum çalışırken çok zor oluyordu
şimdi evdeyim 2 gün önce kan vermek için kendi çalıştığım laboratuvara gittim arkadaşlar demesin mi bhcg testi bitmiş bir an ne yapacağımı şaşırdım
sonra kanımı alıp serumunu hazırladık artvine hastaneye servisle tanıdık biriyle gönderdik yol 1.5 saat o yüzden gitmek istemedim ordaki hastanede eşimin ablası hemşire o kanı alıp tahlil yaptırdı ve bana haber verdi
bugünde yine kanımı artvine gönderdik haber gelecek ki bende trabzona bildireyim
anlayacağınız arkadaşım ben bir laborant olmama rağmen en lazım olduğu zaman işe yaramadı insanın emek vermesi de çok güzel biliyor musun daha bir kıymetli oluyor küçük bebeğim
yeter ki allahım bebeğime sağlıklı hayırlı can versin ben herşeye katlanırım hepimiz katlanmazmıyız
çok uzun oldu arkadaşım ama paylaşmak istedim işte
tekrar tebrik ediyorum seni

bebekteyiz canım ya çok merak ediyorum aslında burda okuduğum kadarıyle çoğunluğun daha yüksek çıkmış değerler benim tekti belki o yüzden çok yüksek çıkmadı inşallah yükselmiştir

bebekteyiz canım ya çok merak ediyorum aslında burda okuduğum kadarıyle çoğunluğun daha yüksek çıkmış değerler benim tekti belki o yüzden çok yüksek çıkmadı inşallah yükselmiştir

canım tabi çoğul gebelikde değerler yüksek çıkıyo senin bi taneciğin var annesi
inşş değerin de yükselmiştir de çok mutlu olursunuzz
ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…