- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.081
kızlar merhaba değerim ikiye katlanmış hatta biraz daha artmış 12 gün sonra 94 çıkmıştı 2 gün sonra bugün 262 olmuş çok sevindim rahatladım ya sabahtan beri merak içindeydim
bebekteyiz canım benim talyacım teşekkür ederim sizlere de insana moral veriyorsunuz
nrcnözbk hoşgeldin canım kist çıkmış üzüldüm ama herşey hallolduktan sonra başlaman daha iyi
inşallah herşey yolunda gider
kızlar slm ben geldim istanbula gitmiştim ya tedavi için maalesef başlanamadı kist çıktı bende diğer aya kaldı nasipse bakalım bundada bir hayır vardır diyorum
hamış varmı kızlar ben gittikten sonra
mentol ederiz tabi şekrim hadi bakalım salı az kalmış
hayırlısıyla olsun diyelim
kızlar 14 kasımda sonuç alıcam mutlu bi bekleyiş inş bu günler hepimiz için bol bebekli ve bereketli geçer
Kızlar test günüm 10 Kasım.Ama bugün (9.günümde)idrarda gebelik testi yaptım.İkinci çizgi silik çıktı.Dayanamadım anlıcağınız:)).Ne dersiniz pozitif midir?
çok teşekkürler bebekteyiz.tedavi döneminde sıkıntılı olmayın diyorlar ama ben başaramıyorum.tedaviden önce üzüntülü olaylar yaşadım.onları aklıma getirmek istemiyorum,ama sürekli aklıma geliyor.offfff inşallah bu tedavimi etkilemez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?