Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

canım şimdi yalnızım eşim dükkana gitti bende sandviç yaptım meyve sıktım içiyorum laptop da yanımda benim kablosuz internet canım
hadi sana da afiyet olsunn

kızlar slm ben geldim istanbula gitmiştim ya tedavi için maalesef başlanamadı kist çıktı bende diğer aya kaldı nasipse bakalım bundada bir hayır vardır diyorum
hamış varmı kızlar ben gittikten sonra

kızlar merhaba değerim ikiye katlanmış hatta biraz daha artmış 12 gün sonra 94 çıkmıştı 2 gün sonra bugün 262 olmuş çok sevindim rahatladım ya sabahtan beri merak içindeydim
bebekteyiz canım benim talyacım teşekkür ederim sizlere de insana moral veriyorsunuz
nrcnözbk hoşgeldin canım kist çıkmış üzüldüm ama herşey hallolduktan sonra başlaman daha iyi
inşallah herşey yolunda gider

eylül canım soal sanada inanılmaz sevindim zemuszemus canım allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin yüce rabbim

ohhh canım benim çok şükürrr
çok sevindimmm gerçekten sanki ben hamileyim hani biliyorum ya uğraşları zorluklarıı masraflarıı ohhh diyorum çok şükür olmuş da emekleri boşa çıkmamaışş
inş sağlıklı hayırlı evlatlarınız olurr tüm hamişler için
darısı bizlere tabii:sm_cool:ŞenizŞeniz

:CüvCüv:
canım hadi bakalım bi dahaki ay beraber yazarız inş hamileyimm diyee
dediğin gibi mutlaka vardır bi hayr
hamişimiz çok var ya çok şükürrr
sıra geliyo yavaş yavaş
tedavi oaln hamileyim yazar inşşşş

arkadaşlar hamile olan arkadaşları duydukça inanın çok seviniyorum.darısı da bizim başımıza ıNŞALLAH....Benim transferimde salı günü olacak arkadaşlar,bana dua edin lütfen..

Son düzenleme:
mentol ederiz tabi şekrim hadi bakalım salı az kalmış
hayırlısıyla olsun diyelim

çok teşekkürler bebekteyiz.tedavi döneminde sıkıntılı olmayın diyorlar ama ben başaramıyorum.tedaviden önce üzüntülü olaylar yaşadım.onları aklıma getirmek istemiyorum,ama sürekli aklıma geliyor.offfff inşallah bu tedavimi etkilemez...

kızlar 14 kasımda sonuç alıcam mutlu bi bekleyiş inş bu günler hepimiz için bol bebekli ve bereketli geçer

benim yarın yani 09.11.2009belli olacak aslında bir sonrasıydı.ilacımı 1 gün içmeyi unuttum o nedenle doktorum 1 gün önceye aldı tahlili. benim ikinci denemem dondurulmuş 4 tane transfer ettiler.antalyadayım gelecek tüp bebek merkezine gidiyorum.bugün biraz elim falan titriyorbelim birkaç gündür ağrıyor.kasıklarıma da hafif bir ağrı giriyor arada.bacağıma iniyor sanki ağrı. idrar testi yapsam mı.

Kızlar test günüm 10 Kasım.Ama bugün (9.günümde)idrarda gebelik testi yaptım.İkinci çizgi silik çıktı.Dayanamadım anlıcağınız:)).Ne dersiniz pozitif midir?

benim de 10 kasımdı ilacımı 1 gün içmeyi unuttum o nedenle doktor 9una aldı yarın teste gideceğim idrarda bir baksam mı diyorum cesaretim de yok

ya canım benim neler yaşadın bilmiyorum ama üzlme aldırma demekten başka bişey gelmio elden
bi de bağlama nedenlerini başka şeylere ya rabbim ol desin inşş bol bol dua et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…