- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.721
Merhaba arkadaşlar, benimde yarın test günümMerakla bekliyorum. sabretmeye çalışıyorum. Olsa ne olur olmasa ne olur onun planını yapıyorum ama endişelenmeden düşünmeden edemiyorum. Dua ediyorum bol bol.. Herkes içinde tabiki.. Artık saymıyorum bile kaç tane okuduğumu.. Kendimi yatıştırmaya çalıştıkça dahada heyecanlanıyorum galiba delikafadulden Allahım yardımcımız olsun kızlar, sonuç olumsuz olursada sabredebilme gücü versin ..
talya merak ettim cnm siz orda kurban işini nasıl yapıyorsunuz
kesebiliyomusunuz yanii
Kasıklarıma arada kramplar giriyor, gögüslerim acıyor, birazda halsiz yorgun hissediyorum.. Ama bunlar hep kullandıgım jel in yan etkileri arasındada yer aldıgı için başka şey düşünemiyorum.. Buradaki konularda hep okudum inceledim vücudumu gögüs ucu rengim degiştimi karnımın orada çizgi varmı filan diye :) ama yok işte, sordum doktoruma hiç belirti filan yok bende midem bulanmıyor filan diye oda dur daha ne belirtisi olacak dedi. sen rahat tutmaya çalış içini dedi. Erkende test yapmama izin vermeyince bekliyorum artık. Yarın sabahtan kan verecegim. Belli oluncada doktorum haber edecek bakalımm. Çok sagolun kızlar tekrar dualarınız için.. İnşallah hepimiz bir gün anne olacagız.. :CüvCüv:
çok iyi cnm sevindim allah kabul etsin
bizde inşallah bu sene kesicez maddi olarak çok sıkışığız biliyosun
ama eşim dedi ne olursa olsun keselim kan akıtalım bizim için hayırlı olur dedi bende tmm dedim
allah cümlemizinkini kabul etsin
Çok sağol talyacım, bişeylerle ugraşmaya çalışıyorum hep vakit geçsin diye. Haber ederim sonuç belli olunca.. İnşallah olumlu olurda burdaki arkadaşlara örnek olup ümit verebilirim. Çünkü ben pozitif sonuçları okudukça çokk seviniyordum akrabamdan biri gibi oldunuz artık.. Olabiliyor demekki diye düşündürdüler bana hep hamile kalabilen arkadaşlar.. Hayırlısı bakalımm, gidip yemek yiiim baride kafam dagılsın :) Olmazsada allahım bizlere sağlık güç versinde tekrar deneyebilelim. İnşallah bebişimizin vakti zamanı gelmiştirde yanımıza gelir artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?