Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

Kasıklarıma arada kramplar giriyor, gögüslerim acıyor, birazda halsiz yorgun hissediyorum.. Ama bunlar hep kullandıgım jel in yan etkileri arasındada yer aldıgı için başka şey düşünemiyorum.. Buradaki konularda hep okudum inceledim vücudumu gögüs ucu rengim degiştimi karnımın orada çizgi varmı filan diye :) ama yok işte, sordum doktoruma hiç belirti filan yok bende midem bulanmıyor filan diye oda dur daha ne belirtisi olacak dedi. sen rahat tutmaya çalış içini dedi. Erkende test yapmama izin vermeyince bekliyorum artık. Yarın sabahtan kan verecegim. Belli oluncada doktorum haber edecek bakalımm. Çok sagolun kızlar tekrar dualarınız için.. İnşallah hepimiz bir gün anne olacagız.. :CüvCüv:

amin canim.. Insallah yarin senden guzel haberler alacaz canim! beklemek cook zor biliyorum ama surda bir gun kalmis..kafani datacak seyler bu...

windy hihihhi belirti bekleme bacım aslında kiminin var kiminin yoookkk
ama valla içimden bu iş tamamdır dedim bi an
rabbim inşallah allahım

talya merak ettim cnm siz orda kurban işini nasıl yapıyorsunuz
kesebiliyomusunuz yanii

canim evet kesebiliyoruz...ama kendin kesemiyorsun, senin icin kesiyorlar... Musluman birisi kesiyor..
Canim ben kendim burda hic kesmedim ama, ben gonderiyorum. Burda fakirmi yokki nerdeyse kime dagitiyim..amcalarim kesiyor ama, hersene birisi kesiyor.. bu sene sirada babamgilde..boylelikce yinede kurban eti yiyebiliyoruz canim..

amin canim, insallah hepimiz hamile olcagiz..canim insallah hamilesindir... evet daha belirtiler icin cok erken..bazilarinda cok gec belirtiler oluyor..sen takma kafana...insallah :CüvCüv:

çok iyi cnm sevindim allah kabul etsin
bizde inşallah bu sene kesicez maddi olarak çok sıkışığız biliyosun
ama eşim dedi ne olursa olsun keselim kan akıtalım bizim için hayırlı olur dedi bende tmm dedim
allah cümlemizinkini kabul etsin

gizem ders yok bugun canim..yarin var... bugun baska islerim var...
Benim iki isim var burda... hem ogretmenlik yapiyorum, hemde bu ogrencilerin ve ogretmenlerin ders planini haziyorloyorum..turkcede adi ne bilmiyorum ama.. hani su saatte su dersi alacaksin su saattte bu var...

Çok sağol talyacım, bişeylerle ugraşmaya çalışıyorum hep vakit geçsin diye. Haber ederim sonuç belli olunca.. İnşallah olumlu olurda burdaki arkadaşlara örnek olup ümit verebilirim. Çünkü ben pozitif sonuçları okudukça çokk seviniyordum akrabamdan biri gibi oldunuz artık.. Olabiliyor demekki diye düşündürdüler bana hep hamile kalabilen arkadaşlar.. Hayırlısı bakalımm, gidip yemek yiiim baride kafam dagılsın :) Olmazsada allahım bizlere sağlık güç versinde tekrar deneyebilelim. İnşallah bebişimizin vakti zamanı gelmiştirde yanımıza gelir artık :))

canim hadi sen yegemigi ne ye...bebisleri ac birakma

gizem bende dun rejime basladim sayilir.. yememi azalttim... sali gunu kantara ciktim bir baktim 66...
ben 2 ay oncesi 61dim yaaaa

kıs sen napıyosun akşamları sadece salata ye ekmeği kes anammm kıs gebertirim seni hadi bakalım nevraaaa nerdesin hele bu hatçeyede yardım ett kilo versin
benim tuzum kuruya takılıyom işte size öle :)))

ben yemeğe gidiyorum canlar
en fazla 10dk hihihi
ben hep rejimdeyim talya sana sölüyorum :))))
kıs şaka takılıyom hee sakın alınma valla geçen gün songül bi alındı bayılım burda heee

yok kiz ne alinacam... kolay kolay alinmam ben...bende sakalar yaparim cunku...
demek songul alinmis ha... canim benim... bilmiyordum... hehe
hadi afiyet olsun canim, kiz 10 dakika gercekten cok kisa bir sure... ne yiyon 10 dk da sen... bos bosuna o kadar zayif degilsin kaydirigubbakcemile3

kizlar, ben biraz cikiyorum.. soyle 1 - 2 saat biraz calisiyim yaa...adamlarin parasini aliyorum ama dogru durust calistigim yok.. ben sonra gelirim canlar

hatçe tamam gülüm sen bak işine valla bende aynen iyice sallar oldum
bişi soruyo patron ben kala kalıyom öle hönk oluyom hihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…