Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

benn geldim kıss gizem sıkıldın sanırım işlerden fırsat buldukça geliyorum bazende dizilere bakıyorum kaçırdıklarıma :) nası iş bu demeyin yapayanlız olunca izleniyor valla bazen vakit geçmiyor ama buraya takıldığımdan beri hep merak ediyorum kızlar napıyorlar diye :)

haha kiz aynen benimde aklim hep burda..cikiyim biraz calisyim dedim, 40 dakika dayanabildim...
onceden bende dizilere bakardim ama simdi bakamiyorum, odayi bir kac kisiyle paylasiyorum artik... iyi oluyordu onceden yaa

heee anlaşıldı biz iyi batronların kötü elemanlarımıyız acaba diyorum bi an
patron içerde odasında bende odamdayım zaten tekim ben burda
bazen kapımı kapatıp uyuyom bile huhahaha vallayaa
aynen meldir dizi izliyorum falan filan derken bi bakıyorum akşam olmuş
geçen sene kışında hep örgü ördüm sattım valla ek iş napim ben yaww

bende bir dönem yeğenime çok örgü ördüm ama eşim kızıyordu sadece telefon işim var benim evrak takibim falan yok çaldıkça bakıyorum işte napayım işimi hakkıyla yapıyorum kalan zamanıda değerlendiriyorum :) boş duranı allahda sevmezmiş değil mi....

meldir valla cnm ne yalan sölim kışın kriz var dediler heryer durdu malum bizde öle otomotiv sektöründeyim ben iş güç yok patron bile diyodu çok sıkıldım diye gelip bakıyodu ne ördüğüme heheheh
hatta eşinede atkı ördüm heheh
bi sıkıntı yok aldığım parayı hakkımla kazanıyorum iş varda benmi yapmıyom huhahahhahha
tabi arada unuttuklarımı saymazsak

hahahah kiz gizem guldurdun beni..orgumu ordun hhahah.. bundan onceki isim benimde oyleydi genellikle yalnizdim..istesem bende orerdim, ama ben ormeyide beceremiyorumki ... ben neyi becerebiliyorum onu da bilmiyom hahah
benim burdada patron yan masada oturuyor, inan gormesin diye bazen kirk takla atiyom hahha

bende bana verilen isi yapiyorum..aksatmiyorum, ama aslinda baskalarina yardim edebilirim isim bitince...ama yapmiyorum iste..canim istemiyor...

ah canım sen hele bi doğur ben sana neler yollarım burdan inşallahhh allahım duy yarabbimmmmm

valla ne güzel olur dimi hatıra olur hepimize

hatçe iyi fikir cnm hemen bunu hayata geçirelim

kızlarrrr duydunuzmu hamişlere hatıra hediye yollamak istermisiniz yuppiii
bu bizi daha çok birbirimize bağlıycak
valla bu tayfayı kaybetmeyi hiç düşünmüyorum
umut denizinde melek takasında ben reisiniz gizem tayfalarımla yoluma devam ederken birbirimize unutulmaz hatıralar bırakalım istiyorummmmm

gizemim ben varim canim! gercekten de ne guzel olur... zaten benim aklimdan da geciyordu yapiyim diye..sen ,songul veya nevin falan hamile kalirsa diye

canımsın valla sen benim yaaa
nevin den çok umutluyum inşallah bu defa tutucak
inan içimden songulde dondurulmuşlarla muradına ericek gibi geliyor
ve sen cnm benim güzel yüreklim rabbim seninde yüzünü güldürücek inşallah
kendim için bişi demiyorumm bakalım tedavi süreci başlamadan içime bişi doğmuyo

canim benim..insallah hamile kaliriz hepimiz...bence sende insallah bir seferde hamile kalacaksin..bukadar dualara oncu oldun..Insallah yarabbim sana birincide nasip eder canim benim

hatice bişey itiraf ediyimmi
ben çok korkuyorum
çok üzülüyorum bu duruma ne zaman konuyu açsam eşime hemen konuyu değiştiriyo başka bişi sölüyo konuşmak istemiyo ozaman ben daha çok üzülüyorum ona belli etmiyorum.rüya görmekten gece yataktan sıçramaktan helak oluyorum.ama eşimin uykusu çok ağır farketmiyo bile bazen.bi an önce yapalım hemen istiyorum diyemiyorum yani .sanırım ailesinin teklif ettiği parayı almak zorunda kalıcam.bende bunu kendime yediremiyorum.kimseden bişi istemeden olsun istiyorum.doğal yolla olması zaten imkansızdan da öte imkansız.korkuyorumki sperm sayıda zamanla dahada düşücek sölüyorum inanmıyo
rabbim bana öle bi güç vermişki hamdolsun

kıs yok valla içime olacak gibi doğuyor inan bana
kıs ben medyummuyum bee delü sen benim lafıma bakıpta kafana bişi takma sakın emii
nevinle songul yoklarya arkalarından öle dedim yani senle birebir konuştuğum için öle yazdım şeker aaaa

canim inan seni cok ama cok iyi anliyorum...gozlerim doldu ya yazini okurken.. canim, aslinda bende fazla beklemiz taraftari degilim...cunku bu seni daha cok yipratiyor. birde canim, bendede cok korku oluyordu hadi daha cok kotu olursa spermler diye..maalesefki oluyor bunlar..Canim bu sizde olacak diye birsey yok..ama insallah canim cok cabuk zamanda basliyabilirsiniz tedaviye..ya canim olmazsa al o parayi.. boyle beklemek daha kotu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…