Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

gizemcim keçi boynuzu kürü çok işe yarıyor inanılmaz eşimin bir ara morfolojisi 0 çıkmıştı sonra 2 şok olmuştuk. 3 ay denildiği gibi keçiboynuzu kürü yaptık sonuçlar tamamen normale döndü birde evicap 400 ıu vitamin aldım onu takviye yaptık gerçekten çok işe yarıyor düzenli fındık ceviz bunları yapın derim tecrübeyle sabittir :)

canim tecrubelerini paylastigin icin cok sagol.. bu evicap 400 u nerden alabilirsin? doktor mu yazdi?

parayı alırsam ömür boyu üzerimde bir yük olarak taşıycam onlar öle görmesede ben kendimi ezik hissedicem.almazsam belki ilerde pişman olucam keşke alsaydımda bi an önce olsaydı dicem.
bide parayı kendim ayarlarsam herkesten habersiz gidip başlıycam tedaviye aklım rahat olucak bilemiyorum çaresiz ve kararsızım.eşimden azda olsa destek görsem nerdeyse aklımı yitiricem.eskiden bu kadar çok istemiyodum olursa olur olmazsa napim olmaz diyodum etrafımdaki tüm arkadaşlarımızın bebeği var onlara baktıkça içim eziliyo ben daha çok istemeye başlıyorum.
aman öle işte cnm benim yaa napim belki rabbim bana acırdda bi fırsat verir inşallah
bizim sperm sayısı 4 milyon morfoloji %2 yani çok kötü
inanırmısın tahlil sonuçlarına bile bakmadı eşim daha o kadar ilgisiz yaniii

meldir gülüm benim sağolasın
adam inat keçi boynuzu kürünü içmiyo
ceviz fındık falanda hak getire kırıp ayıklamaktan bittim artık valla
evicap 400 u de hemen bu akşam alacağım cnm benim
bende kendi vitaminimden veriyom valla adama elevit hihihi
bune diyo diyorum vitamin yut gitsin sorma huahhauahah

kızlarrrrrrrrrrrr ben geldim okudum dünden beri yazılanları
sanırım günün ilk haberi benden Allaha binlerce kez şükürler olsun:Saruboceq:
o güzel dualarınıza teşekkürler kıızlar
11. gün kan değerim 81
yani HAMıLEYııııııııııııııııııııııııııııııM:lepi::lepi:
:teytey::CüvCüv:

gizemcim erkekler bu konularda ilgisizler nedenide bizden korkak olmaları en son teşhisim bu benim :) eşimde hep ilgisiz diye düşünüyordum istemiyor diye ama zamanı gelince her şey oluyor canım biraz sabret istersen eşinlede ufaktan ufaktan konuşmaya başla sen benim dediğim gibi mutlaka keçiboynuzunu yap ben her gün kaynatıyordum yarım litre suya 6-7 tane keçi boynuzu küçük parçalara kırarak kaynamış olan suya at 3 dk. kaynat sonra 20 dk. ağzı kapalı dinlendir keçiboynuzlarını çıkar sabah akşam 1 hafta içsin sonra düzenli gece yatmadan önce içsin 3 aylık bir kür bunu mutlaka yap derim. talyacım evicap e vitamini eczaneden alabilirsin çok faydalı olduğunu söylüyorlar 9 tl almıştım ben burdan... gizemcim sen küre başla eşinde senin ne demek istediğini anlayacaktır canım benim ama hep yarım lt. olarak yap 2 gün saklanabiliyor çünkü..... ibrahim adnan saraçoğlunun kürü ordanda bakabilirsin canım

yaa bu değerler ne kadar farklı çıkıyor benimde 113.9 çıkmıştı ben şimdide kaç tane acaba diye merak ediyorum :) merak edecek bi şey var illaki normali ne acaba bu kan değerinin çok merak ettim :)

aju cnm hadi hayırlı olsun çok çok çokkkkk sevindim tamamdır yaa
inan kanaman falan oldu diye ödüm patlamıştı ama sen tedbiri elden bırakma cnm benim inlenmeye çalış emi
rabbim kucağına almak nasip etsin oh ya derin bi nefes alabilirim artıkk

meldir ben yaptım kürü içmediki tadına baktı iğrenç dedi içmam dedi
ama senin hatrın için valla tekrar deneyeceğim saraçoğlunun kitabı var bende her şeyi deniyorum
valla keçi boynuzlarınıda ben yedim içtim sonunda heheheh

========ekim'de tüp bebek tedavisi görenler=======

1 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip bayramdan sonra donurulmuşlarla tekrar deneyecek

2 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

3 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMİLE

4 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

5 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine ((

6 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) HAMİLE

7 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah ((

8 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

9 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135) bebişine kavuşmak için tekrar deneyecek inşallah

10 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- 25/10/2009 (213) HAMİLEEEE

11 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170) HAMİLE

12 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130) 2010 da tekrar deneyecek inşallah

13 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi) HAMİLEEEE

14 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi trasfer tarihi 29/10/2009 (70) HAMİLE

15 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145) HAMİLEEE

16 ) elifözge ------------2.deneme----------- adana başkent hastanesi ----trasfer tarihi 29/10/2009 (40 + 1 yasini şerif) HAMİLE

17 ) cemre18---------????????---------------gelecek t.b.mrkz-------transfer tarihi 29/10/2009----sonuç tarihi 09/11/2009 (125)

18 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009 (231)

19 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009 (205)HAMİLEEEE

20 )Windy-----------------1.deneme--------anatolia tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 02/11/2009

21 ) favorim -----------?*********-----------?******************* sonuç tarihi 11/11/2009 (115)

22 )berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMİLE

23 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- HAMİLE

24 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi----sonuç tarihi 13/11/2009 (90+20ayetel kürsi) HAMİLEEEE

25 )sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- yaklaşık olarak kasımın ortası(130)

26 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

27 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

28 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

29 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

30 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi----tekrar deneyecek

31 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

32 )sedef59 --------------????????----------medicana

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi)

2 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi

3 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi ---bir süre erteledi

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya-----bayramdan sonra başlıyor inşallah

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m. -----trasfer tarihi 10/11/2009 (120)

13 ) gurbetkusu----1.deneme--------avusturya

ewt banada dr. um 2 ye katlaması gerekiyor dedi bende yarın yaptırmam gerekiyordu ama bi 50 tl. daha bayılmayım diye c.tesiyi bekleyip merkeze gideceğim çok şükür güzel haberler almak insana moral veriyor rabbim herkese nasip etsin inşallah

sanırım değer kişiden kişiye değişiyor bide gebelikle alakası var çoğul gebeliklerde değer daha yüksekmiş

saol bitanem darısı başına Rabbim sanada nasip etsin en kısa zamanda canım benim dr yat dyor zaten bide iğne verdi 3 günde 1 vurulacakmışım :dance:

gizemcim ben o konuda şanslıyım demekki ne versem yer içer eşim hiç sesini çıkarmaz otlar kaynatırım meyve suları yaparım ilaçlar alırım çocuk gibi içer sözümü dinler yani ama hep iyleşmiştir benim sayemde :) allah yardımcın olsun canım güzellikle anlat sende heveslendir ilaç niyetine iç de bizim başımıza geleni anlat zehir değil ya benim için iç de bi şeyler yap canım sende :kedi:

cemreeeeeeeeeeee
renginnnnnnnn
windyyyyy
favorimmmmmmm

hadiiiii sıra sizdeee söeyin artık sonuçlarınızı yaaaaaaaaaa

saol bitanem darısı başına Rabbim sanada nasip etsin en kısa zamanda canım benim dr yat dyor zaten bide iğne verdi 3 günde 1 vurulacakmışım :dance:

benim dr.um yat diye bir öneride bulunmadı raporum bitti ve 11. gün işe başladım ben.... canım ne iğnesi verdi ne içinmiş bende sorayım dr.uma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…