Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

Arkadaşlar dün histereskopi olmak için ıstanbula gittik.Kliniği zorla bulduk.Pek de beğenmedik.Kendi dr'um olmasa kesinlikle öyle bir yere gitmezdik ama neyse ban narkoz verildi.Yalnız narkozu çok fazla vermişler herhalde çok zor ayıldım.Biraz kendime gelince eşim geldi yanıma.Histereskopi işlemi gerçekleşmemiş dedi.Ben şok oldum tabi.Neden dedim.Rahim ağzı kapalıymış açamamışlar dedi.Sonra dr'um geldi.Rahim ağzında çok fazla yapışıklığın vardı uğraştık açmak için ama açamadık dedi.Aleti falan gösterdi bununla bile açamadık dedi.Rahim ağzını 5 cm açılması gerekiyormuş açılmamış o kadar.Şimdi ne olacak dedik.Bana bir ilaç vereceklermiş onunla da açılmazsa yakma işlemi yapacaklarmış.
Bir de dr bizim açtığımız kadarıyla rahimde başka problem yoksa normal yolla hamile kalabileceğimi söyledi.
Ben bu işten birşey anlamadım.Bana 2 kez tüp bebek uygulandı.Kataterle rahime embriyo kondu.Bunu nasıl farketmediler?
Zaten ben normal yolla 4 kez hamile kaldım.Histereskopi işlemini de ben istedim zaten.
Arkadaşlar daha önce böyle birşey duyan veya başına gelen var mı acaba?

aju inan sen şuan bezim umut ışığımızsın
evet arkadaşlar ajuuu kanaması olmasına rağmen hamileeeeeeeeeeeee

melir deniycem valla inan gaza getirdin beni heee

dene bacım dene sennnn beni dinleee gerekiyosa serum olarak takmayı öğren ihi :) sen yap bakalım çareler tükenmez buluruz bi yol....

ben histereskopi ofis oldum ama ne narkoz aldım ne de başka bir ilaç hortum gibi ışıklı bir aletle girdiler ve rahim içine duvarına bebeğin yerleşeceği yere baktılar ve bir sorun yok dediler analttıkların çok ilginç geldi canım yani 5 cm değildi alet sen bence başka bir dr. git derim bu işlemi yaptırmadan....

benim dr.um yat diye bir öneride bulunmadı raporum bitti ve 11. gün işe başladım ben.... canım ne iğnesi verdi ne içinmiş bende sorayım dr.uma

canıım benim 8. gün kanamam olduya o yüzden yine kanama olmasın diyedir heralde heyecandan sormadımki valla aklıma gelmedi:sm_cool:

hulya cnm inan hiçbişi anlamadım dediğin gibi 2 kez tüp yapıldı bunu nasıl görmediler belkide bu yapışıklık bi enfeksiyona bağlı olarak sonradan oldu olabilirmi?
cnm valla çok geçmiş olsun boşna narkoz yanii
sen rahim röntgeni çektirdinmi onda tıkanıklık tapışıklık herşey görülüyoo
neden histereskopi ?
güzelim iyice araştır derim ben sana 1 dr la sınırlı kalma bi kaç yere danış
yakma işlemi falan neymiş neden yapılırmış

bu arada oğluşun nasıl oldu cnm

hem bu kadar hamilelik geçirmişsin hiç mi fark eden olmadı yani ? diğerlerinin sebepleri araştırıldı mı canım kanda pıhtılaşmana falan bakılıpğ aspirin takviyesi falan aldın mı genelde sebepsiz düşüklerde bu sorun çıkıyor detaylı anlatırsan bizde bildiklerimizi paylaşırız

meldir çok tecrübeli bu konuda sana en güzel fikri o vericektir cnm maşallahı var yanii

kızlar bebekteyiz neden yok bugün çok merak ettim yaaa

seraxi senin nasıl gidiyor şekerim maşallah maşallahhhhhh
ben ne demiştim topiğimiz dolucak bebeklerle oh ohhhhhhhhhh

merhaba kızlar herkese merhaba
bugün de güzel bir haber var
ajuu hamile canım çok çoooook sevindim
inşallah bundan sonrada herşey yolunda gider
değerin kaç çıktı belki yazdın ama ban geçmişi okumadımda

hülyacım çok geçmiş olsun ya inan okurken ben bile kızdım doktorlara bugüne kadar nasıl farkedilmemiş diğe
ama en azından şimdi biliyorsun ve ona göre değerlendirir doktorlar
hem oğlunla hem bu işlerle uğraşmak zor gerçekten
allah her konuda yardımcın olsun her konuda kolaylık versin inşallah

hey eylülüm benim hoş geldinnnnn
kız eylül bak muradına erdin sonunda inşallah kızın olurda adını eylül koyarsın
kızına her seslendiğinde de beni hatırla olurmu
zaten ben bi karadeniz turunda geleceğim yanına

gizem meldir serraxi nasılsınız bakiyim
gizemim canım benim napıyon iyisindir inşallah
meldir serraxi nasıl gidiyor canlarım hamilelik
benim gibi arada siteye bakmadan olmuyor dimi acayip bağımlılık yapıyor valla

sağol eylülcüm iyi sayılırım şu idrar problemim devam etmezse ii olacağım inşallah sadece çok uykkkummm var zaten çok severdim şimdi ohoooo :)

Gizem canım zaten bu durum son kürtajımdan sonra olmuştur.1,5 yıl önce olmuştu son kürtaj ve biraz sorunlu oldu.Kürtajdan sonra kanama fazla olmadığı için 4-5 gün sonra çok sancı başladı ben de dr'um o zaman rahim atması gereken kanı atamamış onun için dedi.Sonra bir ilaç verdi.Bu kanamayı başlatacak dedi ama hiç kanama olmadı.Sancı daha da arttı.Sonra dr gelin bir kürtaj daha olmanız lazım dedi.Kocaman bir enjektör gibi birşeyle çok koyu rnkli bir kan çekti rahimde.Ondan sonra sancı geçmişti.Ondan sonra da bekledik biraz.Yaş da geçiyor bu arada.Çocuk da özürlü olunca dr'umuz bir tüp bebek deneyelim dediler.O zaman kan pıhtılaşmasını düşünmemişlerdi.İlk tüp denemesinde yumurtanın ve spermlerin aslında çok kaliteli olduğunu gördüler.Pgt'de uygulanmıştı ilk denemede.Bütün embriyolar genetik olarak temiz çıkmıştı.Hepsi 1.sınıf embriyolardı.Tabi sonuç biyokimyasal gebelik.Ondan sonra kan pıhtılaşması nı düşündüler.aslında 3 gebeliğimde de kan pıhtılaşmasından bebekler gelişmemişti.2.tüp bebekte de çok kaliteli 3 embriyo konduğu halde yine biyokimyasal gebelik oluşunca rahimde birşey olabileceği düşünüldü işte.

kızlar beni bırakmayın sakın yaaa valla içimde öle bi his var herkes hamiş olup gidicek ben burda tek başıma kalıcam heee senağlama

canım ya sen olmazsan burda naparım kız ben
evet kızım olursa eylülüm yani seni hatırlarım tabi
kızım değil oğlum olursada hatırlarım seni
sen bana acayip moral depolamıştın inan ki unutmam seni
canım benim gelirseniz ne mutlu olurum ya havalara uçarım gerçekten
bebeğimde mutlu olur teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…