- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.781
Arkadaşlar dün histereskopi olmak için İstanbula gittik.Kliniği zorla bulduk.Pek de beğenmedik.Kendi dr'um olmasa kesinlikle öyle bir yere gitmezdik ama neyse ban narkoz verildi.Yalnız narkozu çok fazla vermişler herhalde çok zor ayıldım.Biraz kendime gelince eşim geldi yanıma.Histereskopi işlemi gerçekleşmemiş dedi.Ben şok oldum tabi.Neden dedim.Rahim ağzı kapalıymış açamamışlar dedi.Sonra dr'um geldi.Rahim ağzında çok fazla yapışıklığın vardı uğraştık açmak için ama açamadık dedi.Aleti falan gösterdi bununla bile açamadık dedi.Rahim ağzını 5 cm açılması gerekiyormuş açılmamış o kadar.Şimdi ne olacak dedik.Bana bir ilaç vereceklermiş onunla da açılmazsa yakma işlemi yapacaklarmış.
Bir de dr bizim açtığımız kadarıyla rahimde başka problem yoksa normal yolla hamile kalabileceğimi söyledi.
Ben bu işten birşey anlamadım.Bana 2 kez tüp bebek uygulandı.Kataterle rahime embriyo kondu.Bunu nasıl farketmediler?
Zaten ben normal yolla 4 kez hamile kaldım.Histereskopi işlemini de ben istedim zaten.
Arkadaşlar daha önce böyle birşey duyan veya başına gelen var mı acaba?
benim dr.um yat diye bir öneride bulunmadı raporum bitti ve 11. gün işe başladım ben.... canım ne iğnesi verdi ne içinmiş bende sorayım dr.uma
Arkadaşlar dün histereskopi olmak için İstanbula gittik.Kliniği zorla bulduk.Pek de beğenmedik.Kendi dr'um olmasa kesinlikle öyle bir yere gitmezdik ama neyse ban narkoz verildi.Yalnız narkozu çok fazla vermişler herhalde çok zor ayıldım.Biraz kendime gelince eşim geldi yanıma.Histereskopi işlemi gerçekleşmemiş dedi.Ben şok oldum tabi.Neden dedim.Rahim ağzı kapalıymış açamamışlar dedi.Sonra dr'um geldi.Rahim ağzında çok fazla yapışıklığın vardı uğraştık açmak için ama açamadık dedi.Aleti falan gösterdi bununla bile açamadık dedi.Rahim ağzını 5 cm açılması gerekiyormuş açılmamış o kadar.Şimdi ne olacak dedik.Bana bir ilaç vereceklermiş onunla da açılmazsa yakma işlemi yapacaklarmış.
Bir de dr bizim açtığımız kadarıyla rahimde başka problem yoksa normal yolla hamile kalabileceğimi söyledi.
Ben bu işten birşey anlamadım.Bana 2 kez tüp bebek uygulandı.Kataterle rahime embriyo kondu.Bunu nasıl farketmediler?
Zaten ben normal yolla 4 kez hamile kaldım.Histereskopi işlemini de ben istedim zaten.
Arkadaşlar daha önce böyle birşey duyan veya başına gelen var mı acaba?
hulya cnm inan hiçbişi anlamadım dediğin gibi 2 kez tüp yapıldı bunu nasıl görmediler belkide bu yapışıklık bi enfeksiyona bağlı olarak sonradan oldu olabilirmi?
cnm valla çok geçmiş olsun boşna narkoz yanii
sen rahim röntgeni çektirdinmi onda tıkanıklık tapışıklık herşey görülüyoo
neden histereskopi ?
güzelim iyice araştır derim ben sana 1 dr la sınırlı kalma bi kaç yere danış
yakma işlemi falan neymiş neden yapılırmış
bu arada oğluşun nasıl oldu cnm
hey eylülüm benim hoş geldinnnnn
kız eylül bak muradına erdin sonunda inşallah kızın olurda adını eylül koyarsın
kızına her seslendiğinde de beni hatırla olurmu
zaten ben bi karadeniz turunda geleceğim yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?