- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.801
sağol eylülcüm iyi sayılırım şu idrar problemim devam etmezse ii olacağım inşallah sadece çok uykkkummm var zaten çok severdim şimdi ohoooo :)
hem bu kadar hamilelik geçirmişsin hiç mi fark eden olmadı yani ? diğerlerinin sebepleri araştırıldı mı canım kanda pıhtılaşmana falan bakılıpğ aspirin takviyesi falan aldın mı genelde sebepsiz düşüklerde bu sorun çıkıyor detaylı anlatırsan bizde bildiklerimizi paylaşırız
kızlar beni bırakmayın sakın yaaa valla içimde öle bi his var herkes hamiş olup gidicek ben burda tek başıma kalıcam heee senağlama
mannak eylül ağlattın beni
senide yeğenimide çok seviyorum
idrar yollarında enfeksiyon mu var meldircim yoksa başka bir şey mi
sen uyuyormuşsun ben de pek uyuyamıyorum
aslında şu anda pek birşey anlamıyorum
senin tam kaçıncı günü
test yaptırıyon mu yine
ben 3 kere baktırdım aslında yine çok merak ediyorum şu anda bhcg kaç diğe
haticecim sen napıyorsun canım
ders falan derken bayağı yoğun heralde
tedavin inşallah çok kolay geçer
sen dondurulmuşlarla deneyecektin dimi en azından ilaç kullanmıycan
ama en büyük tavsiyem doktorlar çevren ne derse desin elinden geldiği kadar yat kalkma hele ilk 3-4 gün
bunu herkese kesinlikle tavsiye ediyorum
benim bundan önceki düşük doğum yaptığım gebeliğimde de ilk öğrendiğimde başlamıştı kaşıntıda var dr.la konuştum mantarda olabilir enfeksiyonda dedi şimdilik takip edeceğim 1 kere kan verdim 133.9 çıktı 12. günümdü c.tesi tekrar vereceğim 2 ye katlaması gerekiyor dedi bakalım allahtan hayırlısı ne olacak. benim bulantı başladı zaten normalde de bulanır miğdem çok hasas başdönmeside 1-2 sefer oldu akşamları zorla oturuyorum acayip uykum geliyor belkide işinde etkisi var erken kalkmanın bilemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?