Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

Ajuu arkadaşım ben de tebrik ederim bu arada çok sevindim.allah tamamına erdirsin canım.Sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşalalh.Kusura bakma kendi derdimden sana geç yazdım.

sağol eylülcüm iyi sayılırım şu idrar problemim devam etmezse ii olacağım inşallah sadece çok uykkkummm var zaten çok severdim şimdi ohoooo :)

idrar yollarında enfeksiyon mu var meldircim yoksa başka bir şey mi
sen uyuyormuşsun ben de pek uyuyamıyorum
aslında şu anda pek birşey anlamıyorum
senin tam kaçıncı günü
test yaptırıyon mu yine
ben 3 kere baktırdım aslında yine çok merak ediyorum şu anda bhcg kaç diğe

Meldir arkadaşım gizeme de yazdım oradan okumuşsundur belki benim oğlum özürlüolduğu için diğer hamileliklerimde de hiç kalp atışı alamadan gelişmeleri durunca hep genetik kromozomlarla ilgili diye düşünüldü.Dah sonra ben nette araştırıp kendim buldum bu kan pıhtılaşması olayını.Çünkü ben sadece oğluma hamileyken bebe aspirini içmiştim.Diğer gebeliklerimde hiçbir dr bunu düşünmedi.Çünkü biz o arada şehir de değiştirmiştik.Bir de ilk tüp denemesinde embriyoların genetik incelenip temiz çıkmasından sonra kan pıhtılaşmasına yoğunlaştırdı dr'ları canım.

gizemim canım benim seni bırakırmıyız hiç
ama çalışmaya başlayınca daha az girebilirim ama yinede bir girip sana merhaba derim
zaten bu ay ve birdahaki ay çalışmıycam izin rapor falan derken epey zaman geçer işte

kızlar beni bırakmayın sakın yaaa valla içimde öle bi his var herkes hamiş olup gidicek ben burda tek başıma kalıcam heee senağlama

şu meşhur oklavan nerde bakayım senin klava: buldum al kafana hakettin bak hemileyim gebelik linkine takılmıyorum bile ben çok korkuyordum hiç bir şey bilmiyordum şimdi elimden geldiğince bildiğim kadarıyla her şeyi anlatıyorum aşkolsun küsüp gideceğim şimdi hadi bakalım

benim bundan önceki düşük doğum yaptığım gebeliğimde de ilk öğrendiğimde başlamıştı kaşıntıda var dr.la konuştum mantarda olabilir enfeksiyonda dedi şimdilik takip edeceğim 1 kere kan verdim 133.9 çıktı 12. günümdü c.tesi tekrar vereceğim 2 ye katlaması gerekiyor dedi bakalım allahtan hayırlısı ne olacak. benim bulantı başladı zaten normalde de bulanır miğdem çok hasas başdönmeside 1-2 sefer oldu akşamları zorla oturuyorum acayip uykum geliyor belkide işinde etkisi var erken kalkmanın bilemiyorum :)

haticecim sen napıyorsun canım
ders falan derken bayağı yoğun heralde
tedavin inşallah çok kolay geçer
sen dondurulmuşlarla deneyecektin dimi en azından ilaç kullanmıycan
ama en büyük tavsiyem doktorlar çevren ne derse desin elinden geldiği kadar yat kalkma hele ilk 3-4 gün
bunu herkese kesinlikle tavsiye ediyorum

hulya cnm benim valla allah yardımcın olsun senin durumun hepimizinkinden zor gülüm rabbim yardımcın olsun

yazdıklarınızın hepsini okudum
siz benim ailemden de yakınsınız bana herşeyimsiniz
sizi çok çok çok seviyorum hepinizi

ama şimdi toplantıya gisiyorum acil durum of yaaa saçmalık bu yarım saat sürmez heralde muck

canimmm sagol yaa.... evet ilac kullanmiyacam bu sefer...o beni biraz rahatlatiyor...
bu sefer bende yatmayi dusunuyorum ama herhalde 3-4 gun yatamam...keske transferim cumartesi ye gelse diyorum..ozaman hic olmazsa saliya kadar yatarim..bir kac hafta pazartesi gunleri izin aldim.. eger hafta ici olursa transferim nasil yaparim bilmiyorum..

benimde ilk değerim 94 idi sonra hep ikiye katlandı
bu arada geçmiş olsun bu mantar enfeksiyonu zor
ben burda yazmamıştım ama bende çektim ve mahvetmişti beni
yumurtalarımın toplandığı gün neden oldu bilmiyorum yanma ve kaşıntı başladı 3 gün sonra transferim var geçer diğe düşündüm geçmedi arttı kaşıntı ve yanma o kadar arttıki dayanamıyorum transferin önceki günü pazar günüydü nöbetçi eczane aradım sağlıkçı olduğum için bazı ilaçları biliyordum daha önce travazol diğe bir ilaç kullanmıştım iyi gelmişti o geldi aklıma aldım kullandım transfere kadar 3 kere rahatladım biraz
transferin ertesi günü yine başladı zarar verir diğe kullanmak da istemiyorum ama 3. günü ağrıdan kaşıntıdan duramıyorum yatamıyorum ağlıyordum artık
dedim kesin enfeksiyon olacak bebeğime zarar verecek doktorumla konuştum o da travazol kullan demesin mi elimde olduğu için kullandım 1 hafta kadar da ancak rahatladı
yani çok zor biliyorum canım ya inşallah geçer elinden geldiğince çok su iç enfeksiyonu atmana yardımcı olur ben öyle yaptım

hulya, cikmisin herhalde..Canim Allahim sabir versin..Insallah hersey yolunda gider..Bencede bir baska doktora gorun derim... eger tabiki imkanin varsa..Allahim yardimcin olsun

gizem, canim... sende hamile olacaksin.. sende anne olacaksin insallah. nolursun oyle dusunme..burdaki hepimiz anne olacagiz insallah.. Oyle dusunup de uzme kendini..
Bende hepinizi cok seviyorum kizlar!

iyiyim eylülcüm salı günü ilk kontrolüm var.hayırlısı bakalımn keseyi ya da keseleri görürüm işallah.işallah hiç bi problem çıkmaz.senin nasıl gidiyo bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…