Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

eylul sen nasilsin canim?? migde bulantilarin falan varmi?

ben halen birşey anlamıyorum ya mide bulantım arada oluyor ama progestan kullanıyorum sanırım ondan oluyor
haticecim inşallah hafta sonuna gelir trasferin keşke ayarlanabilse dimi
ama şartlarını sonuna kadar zorla en azından ilk 3-4 gün için canım ya

kızlar bu mantar felaket bişi ben geçen sene kışın 15 gün işe bile giemedim neler kullandım neler
travazol krem
zalaın krem
zalaın vajinal tablet
ve daha neler neler
bi keresinde de dr enfeksiyondan kurtarmak için baticon la yıkadı içimi valla mahvolmuştum
şimdi arada sırada oluyo tek çaresi
uşütmemek ve sık sık ılık suyla yıkamak iç çamaşırınızı ütülemek günde 2 kere değiştirmek
valla ben öyle kurtuldum
çok zor geçti
zannettimki kopup elimde kalıcak huhauahuahau :))))))))))))

bu arada toplantı saçma sapan benle alakası olmayan bişi bende müsade istedim işlerim var dedim çıktım hihihih

eylulum haklisin ya... bu sefer kendimi dusunuyum ben ya.. gecen seferde yumurta toplama isleminden sonra ertesi gun iste gittim...birde anestezi olmadan toplamislardi..
transfer gunumdede yarim gun calistim... deliyim ben herhalde y aa...ise geliyorumda noluyor sanki, yine bir is yapamiyorum aklim baska yerlerde...

iyiyim eylülcüm salı günü ilk kontrolüm var.hayırlısı bakalımn keseyi ya da keseleri görürüm işallah.işallah hiç bi problem çıkmaz.senin nasıl gidiyo bakalım

ne güzel canım ya keseleri görücen az kalmış ben senden 1 hafta sonra falan görümeye gidicem inşallahhepimizde herşey yolunda gider
ben şimdilik pek birşey anlamıyorum arada kasıklarım ağırıyor o kadar

kızlar hepinize çok teşekkür ederim valla napim arada benimde böle oluyo kusura bakmayın sizide üzdüm
ben toplarım kendimi merak etmeyin
o benim patlama noktam
aslında çok sakin biriyim eee az çok tanıdınız sizde beni
size durumumu hep sölediğim 3 mısrayla açıklayayım

boğazımda düğümsün
yutkunsam gidiceksin
yutkunmasam ölürüm

böle çaresiz işte ama ben o düğümüde sabırla çözmesini bilirim hihihihi :)))
iyiki varsınız

sizden daha önemli ne varkiii
aman yıllardır aynı işleri yap yap dur ne değişti
az beklesinler kenarda nasılsa yapıyorum en sonunda

ayy mantar demeyin valla hayatımda ilk defa geçen seferki hamileliğimde oldu ve kurtulamadım yani sirke kokusu duyunca hala aklıma gelir yine sirkeyle yıkamaya başla dedi dr. önlem olarak yoksa bile olmasın dedi 1 litre suya 5 yemek kaşığı sirke hamileyken ilaç merhem alamıyoruz malum...

meldir ben baticon u pamuğa döküyorum öle dışardan yüzeysel sürüyorum o çok iyi geliyo bana bütün mikrobu kırıyo
ama hamilelikte kullanmanda bi sakınca varmı bilemiyorum cnm

bu arada evicap 400 ıu 17,49TL haberiniz ola yuh diyorum yaaaa
içeriğine bi bakimde ben bunun elevitle aynıysa almam oda 17,50TL
soyuluyoruz resmen yaaaa
anneme sölim yada sağlık ocağına yazırsın bi kaç kutu hihihihihiih

aa çok ilginç ben 9 liraya aldım sanki 2-3 ay önce vitaminleri devalet ödemiyor gizem boşa yazdırma muayne parası kesilmesin canım benim

ya bu ne biçim devlet yaa ilacı ödemiyo
tüp bebeğe destek yok köstek çok
bide üstüne muayene parası alıyo gel keyfim gell
bide çıkmış başımızın başbakanı 3 çocuk yapın diyo
ulan oluyoda benmi yapmıyorum
nerde destek allahım yaaaa

he bu arada arkadaşımı tüm cihazlardan çıkarmışlar hala yoğun bakım odasında ama durumu iyi adını seslendiklerinde elini kıpırdatıyomuş süper dimmiii

valla sağlam kızmış kaşık kadar cüssseyle yırttı kefeni helal olsun
rabbim yavrucuğuna bağışladı
allahım bizde evlatsız bırakma yarabbim

meldir bu keçi boynuzu kürünü bende içsem bi zararı olmaz dimi cnm
hani kocişe destek olsun diye bi bardak ona bi bardak bana heheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…