Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

hatice songülün işi vardır muhtemelende
benim aklım nevine takıldı geçen sefer trasferi iptal olmuştu rahatsızlanıp hastaneye yatırmışlardı
çok meraktayım acaba bişimi oldu yine canım ablama yaa (((

bence bir şey olmaz canım faydalarına bir bak istersen sonuçta doğal yani :)

dimi yani al benden de o kadar
valla ben çerez gibi yiyom onu alıyorum elime tv karşısında hihih eşimde gülüyo pispis bana yediremedin neo kendinmi yiyosun diyo
iyice sinir oluyorum :))))))))))))

ay kızlar ilaçismi vermek site kurallarına aykırıymış

sayın site yönetimi valla bilmiyodum şimdi öğrendim sakın topiğimizi kapatmayın çok üzgünüm

gizemim insallah kotu birsey olmamisdir..iyi dusnulerim iyi olsun dimi....
transdfer olmustu nevin zaten, insallah simdi zararlidir diye girmiyordurrrr
nevinimmmmmmm bebislerin sim siki tutunurlar annelerine insallah!!!!!!!

aaa çok pardon ama o ilaç değil ki vitamin zaten ilaç ismi vermeyiz değil mi uyarı mı geldi pardon pardon

kız uyarı almadım başka bi yerde gördüm şimdi

nevinnn seni ve yeğenimi seviyorum hadi bize bi haber et ablam

hadi bakalım hatice hayırlısı ilk adım 21 kasım hee süpersinn

bende karar verdim aralık ayının ilk günü adet olucam sanırım doğum kontrol hapını kullanmaya başlıycam bi sonraki ay içinde dr dan randevu alıcam ve başlıycam ne olucaksa olsun artık bi an önce
benim rahim yapısında bozukluk var doktor sorun değil dedi ama düşük tehlikesi oluşabiliyomuş
bu arada keşke hulyacığıma bunu bi hatırlatsaydım tüh nasıl atladım ben bunu yaa
boşlukta beklemekten çok sıkıldım akşam eve gidince o kocamında kafasını kırıcam bu sefer oklava sırası onda diymi hihhiihih

uyarı geldi diye amma panik oldunuz hee yok kız sadece ben başka bi topicte gördüm yaa
yönetim uyarı yapmış ilaç ismi vermeyin diyee heheheh

içimden geldi dedim bu talya çok şeker malum bende tatlıyı pek bi severim yedim gitti işte
aaa canım çekti yaa

kıs meldir bu arada canın hiç bişi çekiyomu
ekşi tatlı tuzlu falan gibi

neden bilmiyorum bugün içim kıpır kıpr maşallah topikte pek bi kalabalık huahhauahhauah

geberticem bu kacak gacıları hee
kıs nerdesiniz beee
birinin kocası kızar biri başka bi yere gider biri bilmem nee
işçi tayfa 3ümüz takılıyos artık hee
meldir talya gizem
demirbaş listesi yapıcam bide

gercekten bugun bizim ucumuzden baska kimse fazla takilmadi..eee 3umuzde iste olunca.. iyi calisiyoruz haa..super..bizim gibi isci bulamazlar

içimden geldi dedim bu talya çok şeker malum bende tatlıyı pek bi severim yedim gitti işte
aaa canım çekti yaa

kıs meldir bu arada canın hiç bişi çekiyomu
ekşi tatlı tuzlu falan gibi

ayy çok bulandım da ben acıktım ayy canım neler istiyo anlatsam deli dersiniz geçen hamilelikte böyle olmamıştı ben hamur işi manyağıyım kilomda hiçde az değil yani tedavilerden 25 kilo aldım yani aklıma gelen şeyleri duysanız ohooooo :) bulantı artsın aç gezer bi 5-6 kilo veirirm zaten diğer hamileliğime benzerse tabi umarım benzemezde tadını çıkarırım :) tatlı sevmiyorum ama onu belirteyim çok nadir canım çeker çikolata falan eşim almasa eve aklıma gelmez yani

valla tam çalışıyorum hiç yerimden kalkmıyorum onların istediğide bu zaten işinin başında olacak biri santral ama bacım günde 10 kere çalıyo ben napayın nete takılmayomda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…