Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

valla ne güzel iş meldir
ben hem tfl na bakıyorum hem muhasebe bazende imalatta kntrol öle bi geziyorum okaar
en zor işte haticenin sanırım diymii
öğretmek yani uf sabır işi valla

valla zamanında garsonluk bile yaptım o yüzden şimdiki en iyi işim diyebilirim inşallah hamilelik süresince devam eder sonra çıkarsınlar evde sıkılıyorum

abartmak istemem ama , ogretmenlik fazla zor gozukmuyordu bana..ogretmenlik yapmaya baslayinca anladim... okadar yoruluyormus ki insan..birazda ben yeni basladigim icin herhalde ekstra yoruluyorum..

birde bir baska is daha yapiyorum ya..hem plan hazirliyorum, hem telefonlara bakiyorum hemde arada ogretmenlerle ogrencilere yardimci oluyorum....

boş duranı allah sevmezmiş ne iş olsa yapalım valla insanın içi geçiyo evde boş oturunca :)))

kızlar ben toparlanayım yarın sabah başka bir arkadaşın yerine bakacağım öğlene doğru anca gelirim merak etmeyin :) öpüyorummm byeee

canlar hadinin öptüm hepinizi bende yavaş yavaş kaçıyorum
gelmeyen herkesi çok merak ettim valla

ayrılamıyorum kız gizem
ben arada kalkıyorum az öncede yemeğe bakmaya gittim onunla uğraştım
bazen açık oluyor ama ben başında olmuyorum zaten cevaplarım geçikinca anlayın ki başında değil
neysa gizemim seni çooook öpüyorum görüşürüz
bu arada son zamanlarda kaynanandan bahsetmiyon çooooook merak ettim he heee he

hülya, talya , eylül, seraxi, gurbet kuşu (unuttuğum varsa kızmayın nolur) teşekkür ederim Allahım hpimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
gizemcim sana gelince o ne öle herkes gider ben yalnız kalırım falan yok öle hep beraber geçireeceğiz o zor günleri ve birlikte paylaşacağız o muhteşem sonucunu ve birlikte büyüteceğz içimizdeki minik mucizeleri oklavanmı ne varmış vallahi kırarım kafanda o oklavaayıklava:

kızlar 10.gün değerimi az önce aldım 429 nolur söyleyin normalmi 429 olması b-hcg nin nolur hemen yazın biliyosanız

canım merhaba tebrik ederim hamilesin ve değerin süper ötesi...ikiz bile olabilir ama tabi şimdiden belli olmaz..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

huriya Allah razı olsun ya değer korkuttu beni10, gün ya 429 yüksek değil yane ohh be valla allah ne istersen kalbine göre versin huriya boşnakmısın bu lakabı boşnaklar kullanır ismin sonuna ya kelimesini eklerler bu arada sende başladınmı yada hamişmisin biras bahsetsene merak ettim drumunu

ay güldürdün beni boşnak değilim :) sistem adımı kabul etmediği için son harfini değiştirdim sadece....bu arada bende hamişim ....1. denemede kimyasal gebelik oldu . 2. kez dondurulmuş embryo ile denedik allahım kısmet etti çok şükür hamileyim...cumartesi günü kalp atışları için ultrason da bakacağız...benim bhcg değerim 653 idi....doktorum iyi dedi tekrar test yapacakmıyım dedim hayır bu yeterli gerek yok dedi....

Kızlar ben geldimzemuszemus
Kaçak göçek nete bağlanacağımı söyleseler inanmazdım:roflol:
Size haber vereyim istedim; valla bacılar akşama kadar söylemesi ayıptır bazı büyükbaşlar gibi mütemadiyen yiyip yatıyorum, bi ağzımda maydonoz eksik:roflol:

Eşim girmeyeyim diye pc ye sabahları işe götürüyo, yahu bi beş dakika girip kızlara haber vereyim diyorum, onlar biliyor senin evde ne yaptığını diyorhihoyyyt

Herşey yolunda, yaramaz hiçbir şey yok, beni merak etmeyin. Benim sonucum 16 kasım'da, 5 günlük transferi olduğu için test 9-10 gün sonra, ben dayanamayıp bu gece idrar testi yaptım, errken sonuç verenlerden, 2.çizgi bayağı bayağı belliydi, silik falan değil, eşime bişey demedim kızar şimdi erken yaptım diye, yarın akşam yine yapacağım:lepi:

Sizi çok özledim ama.
Evde yatmak çok sıkıcı, bir haftadır tembellik yapıyorum, işte olsam daha çabuk zaman geçerdi ama ne yapalım, evlendirme programları sağolsun, vakit geçiyorzemuszemus

Sizi çok seviyorum.

merhaba arkadaşlar....nasılsınız......içerde olan çok arkadaş var ama herkes okumakla meşgul herhalde.a.s.

kızlar 10.gün değerimi az önce aldım 429 nolur söyleyin normalmi 429 olması b-hcg nin nolur hemen yazın biliyosanız

Canim tebrik ediyorum ... a.s.
Basbaya hamilesin .. Ve inan bana degerin cok cok yüksekk ..

Ben ücüzlerime hamileyken degerim 560 cikmisti ..

Seninki de ikizz , hatta ücüzz ... delikafadulden

Rabbim sorunsuz hamilelik nasip etsin ins.,. :1hug:
Saglikla bebegini kucaklamak nasip olsun 9 ay sonra .. :asigim: :hooray:

Canim seni de cani gönülden tebrik ediyorum .. a.s. :teytey:
Genelde tek cizgi yanilabiliyor ama cift cizgi yanilmiyor diye biliyorum ..

Kacinci günündesin ??
Insallah kanda da pozitifi görmek nasip olur ..

Allahim evlatlarinizi saglikla kucaklamayi nasip etsin .. :1hug:

Darisi bizlerin basina .. Dualarinizi eksik etmeyin .. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…