Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

silam çooook sağol vallla dayanamadım 14. kasımdı test ama bu gece 10. günümde yaptırdım ya ben şimdi kaç günlük ya da haftalık gebeyim 02 kasımda transfer yapıldı

silam çooook sağol vallla dayanamadım 14. kasımdı test ama bu gece 10. günümde yaptırdım ya ben şimdi kaç günlük ya da haftalık gebeyim 02 kasımda transfer yapıldı

Canim son adetinin ilk günü esas aliniyorr ...

Transfer tarihi önemli degill diye biliyorum ..

Son adetin ne zaman olmustu ?

Aslinda internetten gebelik hesaplamayla bunu kolayca hesaplayabilirsin ..

kıslar ben çıkmak zorundayım öpüyorum sizi kaca yat yat diyo ama hepinizzi çok çok öpüyorum ya ne güzel bu gün huzurku bir uyku çekebilicem bu belirsizlik beni üzüyodu şimdi huzurlu be meleklerimle beraber uyumanın tadını çıkarıcam derin bir ohhh çekelim o kadar tedaviden sonra hak ettik yuppppppi

silamcım son adet günüm 19 ekimmm alkisalkisalkis :CüvCüv:

Canim internetten hemen hesaplamaya girdim ..

Sonuc ::::
3 haftalik 3 günlük hamilesinizz ...

Muhtemell dogum tarihiniz :::::
26 Temmuz 2010

Rabbim hayirla , saglikla o güne kavusmayi nasip eylesin ... :Saruboceq:

Ben internetin yalancisiyim .. kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
silam huriya gamzea ilk ultroson ne zaman

Canim ben hamile degilim ...

Gecen sene ücüzlerime hamileydim ve malesef düsük yaptim .. ( gecen seneki degerimden bahsetmistim )

Simdi dondurulmus kuzucuklarimla olan tedavime baslamak icin adet günümü bekliyorum ..

Insallah bir gün ilk ultrasonumu anlatmak da nasip olurr ...
Tüm isteyenlere ins.. :enbuyukkk:

Son düzenleme:

ohhhh be caanım içimi rahatlattınnn herşeyin yolunda olmasına sevindim
inşşşş inşşşş hamişsindirrrrr
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

canım benim dualarımdasın hala inş inşşş:CüvCüv::CüvCüv:

kıslarrrr aferin beni merak etmişsiniz hihihihihi
sadece evde yoktum annemler halamlar ablamlar filannnn o kadar yanii
bu arada aklım sizdeydi ama
100 tane okudum canım pylaştırabilirsinn

seviyom sizi heeeee
ona göre

arkadaşın biri de sıkılmış bugün bana bak kısımm beraber doğum yapcaz olumsuzluk yok
biliyosun ben negatif öğrendiğim gün bile olumlydum ona göre heeeee

kimsecikler yokkkkk gelenlere günaydııınnn benden olsun hamilelere çoooookkkk sevindm allahım ne güzel bir hafta diyorum inşallah sitemiz hamilelerle dolar taşar herkes hamile kalır şimdi sizler için dua ediyorum bizede sonuna kadar hamileliğin devam etmesini nasip etsin allahım çok şükürrrr çok mutluyummmmm allahım dualarımızı kabl ediyor :)

neviiiiiiiiiiiiin canim inan cok seviksindim....Allahima sukurler olsun... cok sevindim ya..insallah kan testindede cikar. hihoyyyt....Canim kendine cok iyi bak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…