Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

gamzea canim, senide tebrik ederim.... Gerci sen tahmin etmistin zaten....Hadi sende bundan sonra kendine cok iyi bak..artik yalniz degilsin..zemuszemus

gunaydinn meldir..evet bugun fazla kimse yok..sende cikmissin zaten... CAnim sagol dualarin icin...Inan okadar cok ihtiyacimiz varki dualariniza...

Evet ya nekadar cok hamile haberi aldik dimi bu hafta..Allaha cok sukur..

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy hayırlı cumalar demeye geldim nevinciğim seni gördüm tebrikler canım benim...hihoyyythihoyyythihoyyyt
Allahım inşallah değerin artsın o kadar sevindim kiiiii...
bende size iyi bi haber vereyim 900 gr daha vermişim.84.4 oldum...
hep diyet topiklerindeyim ama arada uğruyom merak ediyom kim ne etti diye...
Tüm hamişlerimize bu
hepinizi öpüyom

Nevracığıııım, aşkım, seninle gurur duyuyorum inan,azmine hayranım,denemenden önce ne versen kar olacak, böyle giderse de daha çok güzel haberler alacağız senden, hiç vazgeçme e mialkisalkisalkis

Ben de azıcık geçmişe baktım şimdi, ne güzel haberler almışız böyle,çok çok mutlu oldum:teytey: Kasım ne bereketli aymış böyle, inşallah tüm arkadaşlarımız sırayla güzel haberler alacağız:Saruboceq:

Ben kalkıp sabah idrarı ile tekrar yaptım, ilk çizgiyle birlikte çıkıyor hemen ikinci çizgi:lepi:doktorumu aradım hemen, sen dondurulmuşlarla yaptığın için çatlatma iğnesinin etkisi yok vücudunda, %90 pozitif alacağız , büyük ihtimalle de çoğul anlaşılan dedi, anaaaaa ben sabah beri evde tanyeli gibi göbek atarak yürüyorum (allah'ım keçilerime mukayyet ol)

Annem geldi bu arada hemen transfer sonrası, bi bakım bi naz sormayın gitsinkaydirigubbakcemile2

Bu nasıl güzel bir hismiş, Rabbim hepinize üçer beşer versin inşallah

nevinciğim sağol canım benim evet inat ettim verecem...ne kadar versem o kadar kar...hafiflemiş olurum daha kolay olur inşallah herşey...Allahım irademe hakim olayım azim versin bana...

evet maşallah kasım bereketli hamişimiz çoook....
ama sen çokda takılma nette hadi bakalım dinlenmeye
çok öpüyom seni..
yine yazarım

nevincim canım benim ya ne kadar sevindim anlatamam bir bilsen rüyamdaki gibi çıktı valla
geçen hafta cuma sabah ezanından sonra görmüştüm seni rüyamda hamileydin bunuda burda iki kere yazdım ama sen yoktun okumamışsındır
allahım ya çok mutlu oldum inşallah kan değerlerinde normal çıkar

nevinim kac tane transfer etmislerdi sana?
esine soyledinmi canim?

Bitanem, 4 tane transfer edildi, asıl uygulama da en fazla 3 transfer yapıyoruz ama yaşın gereği 4 tane edelim dedi doktor,
Eşime söylemedim daha , dün ankara'ya gitti gece, pazar günü dönecek, gelsin o zaman söyleyeceğim...
Anneme falan da söylemedim, pazartesi sabah kan testi var, o yapılsın da öyle söyleyeyim diyorum.

Sevgili kayınvalidem gelecek bugün, dün telefonda inşallah bu sefer olur, nasip,olmazsa da amaaaan evletlık alırsınız dedi, bakalım bugün gelince neler döktürecek:umursamaz:

gamzeacım çok sevindim sonucuna bayağı yüksek ikizlerin geliyor galiba
allah sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin canım

nevracım biraz daha kilo vermişsin çok güzel devam ediyorsun inşallah dahda fazla verirsin canım da tedavine başlarsın

Sevgili kayınvalidem gelecek bugün, dün telefonda inşallah bu sefer olur, nasip,olmazsa da amaaaan evletlık alırsınız dedi, bakalım bugün gelince neler döktürecek:umursamaz:
hiç takma bacım densiz insanları....

haticem sen ne yapıyorsun neden canın sıkkın ki
ama haberler tam moral düzeltecek gibi valla
gizemim nede acaba
bugün geç gelicem demişti dimi şimdi hatırladım

nevra kiz seni bu hafta ruyamda gormustum... 10 kilo vermissin ruyamda...tek onu hatirliyorum hihi
Allahhhhhhhhhhhhhh arkadaşım 10 olmadı ama inşallah olur inşallahhhhhhhhhh
valla çabalıyom...bak rüyaların tersi çıkar derler ama bunu düzü çıkacak...
sen nasılsın neler yapmaktasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…