- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.921
nevincim canım benim ya ne kadar sevindim anlatamam bir bilsen rüyamdaki gibi çıktı valla
geçen hafta cuma sabah ezanından sonra görmüştüm seni rüyamda hamileydin bunuda burda iki kere yazdım ama sen yoktun okumamışsındır
allahım ya çok mutlu oldum inşallah kan değerlerinde normal çıkar
haticem sen ne yapıyorsun neden canın sıkkın ki
ama haberler tam moral düzeltecek gibi valla
gizemim nede acaba
bugün geç gelicem demişti dimi şimdi hatırladım
aman nebilim..dun esimle bayaa bi tartistik... agzima geleni saydim... hic de iyi yapmadim ya neyse... o kadar ihmalki... o kadar sorumsuz.. neyapacam onunla hic bilmiyorum...
Canım şimdi okudum, ne güzel yürekli bişeysin sen melek arkadaşım:1hug:
Ne çok düşünüyoruz ki birbirimizi malum oluyor artıkopuyorumnanaktan
Ben senin haberini aldığımda resmen gözlerim dolmuştu, öyle çok bekledik ki her hamile haberinde burnumun direği sızlıyor inan sevinçten ama...
Dualarımızı duydu yarabbim::Saruboceq:
Bütün hamile haberi alan arkadaşlarımı da tek tek öpüyorum, Allah sağlıkla doğurmayı da nasip etsin herkese...
İnşallah pazartesi de müjdeli haberler alırım,
Dondurulmuşlarla deneyen arkadaşlarım, sıra sizde şimdi:lepi:
mafoldumben kadınlar boğazına kadar gelmeden, sayıp dökmez öyle..çileden çıkarmıştır seni muhakkak ki...Olsun arada bir içindekini dökmek iyidir, yoksa daha kötü tepiyor biriktirdikçe...İnşallah söylediklerinin en azından sitemlerinin bir etkisi olur onun üzerinde...
Şimdi iyi misin birazcık...
sağol canım inşallah...nevra canim insallah o 10 kiloyu bulacaksin , ve insallah bir 10 kilo daha verirsin..
canim bende bu ay dondurulmusla devam etcem... 21 kasimda ilk kontrolum var...hayirlisi insallah..insallah bu sefer tutunurlar bana..
nevincim 4 tane transfer edilmişse seninkilerde çifter çifter geliyor heralde
rüyamda ikimizde test yapıyoruz ama senin simanı hatırlamıyorum önce benimki pozitif çıkıyor sonra bir tane gebelik testi kitinin üzerinde nevin71 yazıyor ve çok belirgin transfer çıkıyordu ve ikimizde çok seviniyorduk allahım hayırlara çıkartsın demiştim ve seninde pozitif çıktı
allahım inşallah bundan sonra da hepimizin hamileliğinin güzel geçmesine ve sağlıklı hayırlı bebekler doğurmamıza yardımcı olur
inşallah
nevinim iyiyim sagol..biraz sonradan pisman oldum ama napiyim... varya aslinda kucucuk birseyden buyudu kavga... birde adetliyim onun etkisi var herhalde...
Zaten bizim bu kavgalar 3 -4 ayda bir olur...galiba biriktiriyorum ondan sonra 3 -4 ayda bir patliyorum...
Haticeciğim, eşin o senin, en yakınımızdaki insan elbette ona patlıyoruz yapacak birşey yok , ben de yaparım arada, minicik bişeyden patlak verir , bakarım ki ne çok şey tutmuşum, söylerken ağlarım ben bir de .Anaaaa tadından yenmez, burnumu çeke çeke zaten şöyle zaten böyle anlatır dururum. Sonra sakinleşirim senin gibi, küslük de yapmam, sen çok pozitif bir insansın, sakinsin de sen yaptıysan birikmiştir muhakkak..
En güzel haliyle toparlayacağına hiç şüphem yok canım arkadaşım.
Dondurulmuşlarla da olabiliyormuş bak, sakın bu kez de olmazsa deme, ben transfer gününden beri hamileyim diyorum kendime, giysi bile sipariş ettim 2 gün..dile gelen ele geliyor, sen de böyle düşün ne olur, e mi...
Bi de benim yaşımı düşün, Şubat'ta 39 bitiyor 40 a giriyorum, olumlu düşün , söz mü...
OOO KIZLAR MERHABA tekrardan gelmişsiniz uykucular sizi...
şu kayınvalde muhabetleri hep mi aynı olur yaa :) benimki bundan önceki hamileliğimi öğrendi hoşgeldin anne adayı dedi bana ayy nası delirmiştim '' adayı '' lafa bakar mısınız ? şimdi ne diyecek çok merak ediyorum bu sefer ağzının payını alır ama :)
Ben artık Allah beni erdemli ve sabır sebat sahibi bi kadın yapmak için göndermiş kayınvalidemi, sayesinde sufiliğe doğru ilerliyorum benkaydirigubbakcemile3
Benim de geçen denememde," işte geç evlenmenin sonuçları, vakti zamanında evlense kadınlar doğuracaklar, ben evlendim 18 yaşımda doğurdum 4 tane, şimdi oğlan çalışsın tüp bebekçilere versin parayı ,içim yanıyo valla" demişti,
Aaaa bak şunu unutmayayım, dondurulmuş transferimi de duyunca, "ne yani dolapta mı şimdi çocuklar, karışmaz mı onlar başkalarıyla şimdi, ay ay görüyo musun adını yazsalardı üstüne bari " demişti:roflol: Cahil insan işte, ne diycen.....
aman nebilim..dun esimle bayaa bi tartistik... agzima geleni saydim... hic de iyi yapmadim ya neyse... o kadar ihmalki... o kadar sorumsuz.. neyapacam onunla hic bilmiyorum...
nevinim inanmiyorum, gercekten onlari soyledimi ya... ne insanlar var ya...zaten sen zor bi durumdasin birde bunlarimi dinlemek zorundasin?
canımya bazen eşler sorumsuz olabiliyor onlar hiçbir şeyi bizim gibi düşünmüyorlar bizim kadar hassas değiller ve hassaslığımızı anlamıyorlar
bazende insan patlama noktasına gelebiliyor senin gibi
ben çok sabırlı bir insanım eşimde çok anlayşsız değil ama bazen insan çileden çıkabiliyor ben içime atıyorum çok
kaç yıldır çocuk için uğraşıyoruz bu tedaviden sonra hayalim sonucu pozitif olarak aldıktan sonra eşime haber vericem ya da sonucu beraber bekliycez ve pozitif haberi alınca beraber arabaya atlayıp sadece ikimizin olduğu bir yere gidip sevinçten doyasıya sarılmak ağlamak gülmek istemiştim
eşim esnaf kendi işyerimiz var ama çalışan elemanımız da var ben memurum sağlıkçıyım zaten izindeğim engelimiz yok yani
zaten transferden sonra evimiz hep kalabalıktı halen de öyle de yani bir türlü başbaşa kalamamıştık ve evde o kadar bunalmıştım ki
ama istediğim gibi olmadı sonucu öğrendik ama telefonda öğrendik ikimizde yanına gittim arkadaşı gelmiş yemeğe gitmişler nasıl sinirlenip üzüldüğümü anlatamam sonra eve geldim daha sonra telefon etti niye beni beklemedin diğe 1 saat beklemiştim
akşama eve geldi benim surat asık ikimizde sonuçtan mutluyuz ama bunu beraber paylaşamadık bir türlü tabi ev dahada kalabalık paylagşamıyoruz sevincimizi bir türlü
sonrada zaman geçti benim için o kadar önemliydiki o ilk an içimden çıkmıyor bir türlü
o gün gece çok ağlamıştım insan hassasta oluyor zaten
bazen oluyor işte canım ya bizler hassasız onlarsa düşüncesiz
Amin canım, amin bitanem...valla aynen gördüğün gibi çıktı işte..doktorumda bu kadar erken sürede bu kadar net görünmesini çift olabilmesine yoruyor.. olsun olsun, 2 de olsun 3 de
Şimdi aynı senin gibi benim de duam, herşeyin yolunda gitmesi ve böyle devam etmesi...
Bacım aklımdayken, bu kez transfere eşofman ve makyajsız gittim, temizlikçi geldi anıııııım modundaydım tamkaydirigubbakcemile2
Dumura uğratmadım bu kez ekibi, geçen sefer gülmekten iş yapamamışlardı zavallılar biliyosunkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?