Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

valla ne guzel yapiyon nevinim.. boyle insanlar genc kalirmis... aferim sana!

Fıtratları böyle bitanem, hiçbiri bir diğerinden farklı değil...
Bizimkinin canı çok tatlıdır mesela.
Doktor bana sabah akşam yapılacak 60 tane iğne verdi, doktorun odasındayız, sabah akşam bu iğneleri yaptıracaksınız dedi, bizimkinin gözler pörtledi birden" ikimizde mi "dedi?
Doktor "eşiniz yaptıracak beyefendi" deyince de "hah, iyi bari" demez mi?
Doktorun bana bi bakışı vardı "hala bu adamdan çocuk sahibi olmaya kararlı mısınız "der gibi...

Ölür müsün öldürür müsünkaydirigubbakcemile3

35 en güzel yaş işte, tadını çıkarkaydirigubbakcemile3
Olmas bu sayfanın ablası benim, en büyük Nevin başka büyük yok:lepi:
Tabii 40 gireceğimi size söylüyorum, yoksa 3 yıldır diğer soranlara 37 yim diyorum, sözünün eri kadınımdır, bi kere 37 dediysem 37 dirkaydirigubbakcemile3

nevincim o kaynanana da sinir oldum bu arada ne kadar patavatsızmış ya allaha şükür benim ki iyi
inşallah hayırlısıyla ikizin üçüzün olurda gözüne sokarsın bak yaş ileri olunca da nasıl oluyormuş çifter çifter diğe
ama insan dediğin gibi önemsemeyince konuşmuyor bile
allahım inşallah herşey güzel gitsin

kızlar eşlere süprizlerle haber vermek demişsiniz ben hiç veremedim maalesef hep telefonla öğrendim ve şaşkınlıkla hayatım bana hamilesin diyorlar demiştim ne komik değilmi inşş bu sefer süpriz yaparım ama benim kocam yanımda olmuyorki

:dance: ayy çok güldüm nevin nası hoşuma gitti anlattığın yanlız değilim banada iğneleri eşim yapıyor ayy nası yapacan diyorum ben sana yapamazdım aman nolacak cos diye yapacam diyordu. :dance:

hepsi aynı üretim versiyon değişik diyorumda bana gülüyorlar benimkide 30 yaşına kadar doğurmuyolar sonra çocuklar aptal oluyo diyor tabi sorun olduğunu hiç bir zaman söylemedik eşim sağolsun :sm_cool: sır gibi sakladık ilk başta çok bozuluyordum ama demekki bir sebebi varmış :)

Türlü türlü insan var bitanem, yaradılanı hoş görüp geçip gitmek lazım...Eşimin sevgisi görmememi sağlıyor..Çünkü o benim değerlilerime o kadar iyi davranıyor ki, karşılığında ben de onun üzüleceği bir hır güre hiç girmemeye çalışıyorum..

Olur mu olur bacım, bi de ikiz üçüz olursa oy oy oy, tadından yenmez vallabekler bekler bi kerede toptan hallederim ben böyle derim artıkkaydirigubbakcemile3

haticem benim 2. denememdi evet birde düşüğüm olmuştu önceden benim mercimek tanem 1 tane allahım ona can versin yeter
nevincim şu erkekler böyle işte aslında benim ki bana çok önem verir sinirlenirimya bir türlü kızamam ona çok komiktir zeki espirileri vardır kızacağım zaman ne yapar eder güldürür beni kızamam sinirlenirim böyle yapmaki ciddi ciddi kızamıyorum derim ben de gülmeye başlarım kurtarır kendini bu genelde böyle olur zaten
ama eşin iğneler için bendemi demiş ya çok güldüm ya
ben de uzun yllar 30 olmadım bir türlü şimdi de yıllarca 35 de kalırım heralde bizim ruhumuz gen tamam mı tamam en büyük nevin başka büyük yok

bilmez miyim şifon gömleğini ojelerini bende çok süslüyümdür onları okuyunca eşofman tk. gittim bende toplamaya... ama transfere ne bulduysam taktım uysun uymasın ne kadar çok sevdiğim takı varsa takıştırdım hatta söyledimde dr.a hemşire yüzüğün ne güzel diyince ne bulduysam taktım dedim güldüler bana :)

nrcnözbk canım sen nasılsın sanırım temizlik yapcan kolay gelsin sana
ben temizlik delisiyim transferden sonra ben hiç yapmadım ama dayanamıyorum illa benim elim değicek ki temizliğ hissedeyim ama bir süre daha ben uğraşmam aman bebeğime bir şey olmasın yapsın birileri artık önemli değil yani

Valla bitanem, ben de hatırladıkça hem gülüyor hem utanıyorumkaydirigubbakcemile3
Bülent Ersoy gibi saçları tiftmişim kaç saat, bi kutu sprey sıkmışım ki yattığımda bozulmasın saçım,farlarım da simli eşim de öptü yolda beni ona da bulaşmış, yanakları pırıl pırıl..bizi görünce hemşire bi bana bakıyor bi eşime, tuhaf bi çift geldi ama hayrolsun der gibi:roflol:

meldircim en iyisini siz yapmışsınız söylememekle valla elimden gelse bende annem dahil hiçkimseye söylemezdim ama biz hep aynı çevrede oturuyoruz ve tedavi için hep başka şehire gidiyoruz gelince kalkmıycan fazla iş yapmıycan saklayamıyorsun ki bizimkiler beni bunaltmadılar günahlarını alamam ama yinede bilmelerini istemezdim
eşinle paylaşman çok güzel ama başka hiçkimseyle paylaşmak ne kadar yakın olsanda zor istemiyordum ama biliyorlar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…