- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.941
Benim tek artı yanım var bu konuda, ağız dalaşına hiç girmem, o söylenir ben yol alırım, ne düşünürse düşünsün yada ne söylerse söylesin hiç üstünde durmam, hayatımda çok önemli olmayan bir insanın moralimi bozmasına müsade etmek kendime kötülük olur, hani derler ya insan önemsediği insan yada konuşmalara sinirlenir diye, benim kulağım kötü söze tıkalıdır hep gülüp geçerim...
Son gülen iyi gülermiş Haticem, şimdi o düşünsün başka ne diyebileceğini bana:lepi:
canımya bazen eşler sorumsuz olabiliyor onlar hiçbir şeyi bizim gibi düşünmüyorlar bizim kadar hassas değiller ve hassaslığımızı anlamıyorlar
bazende insan patlama noktasına gelebiliyor senin gibi
ben çok sabırlı bir insanım eşimde çok anlayşsız değil ama bazen insan çileden çıkabiliyor ben içime atıyorum çok
kaç yıldır çocuk için uğraşıyoruz bu tedaviden sonra hayalim sonucu pozitif olarak aldıktan sonra eşime haber vericem ya da sonucu beraber bekliycez ve pozitif haberi alınca beraber arabaya atlayıp sadece ikimizin olduğu bir yere gidip sevinçten doyasıya sarılmak ağlamak gülmek istemiştim
eşim esnaf kendi işyerimiz var ama çalışan elemanımız da var ben memurum sağlıkçıyım zaten izindeğim engelimiz yok yani
zaten transferden sonra evimiz hep kalabalıktı halen de öyle de yani bir türlü başbaşa kalamamıştık ve evde o kadar bunalmıştım ki
ama istediğim gibi olmadı sonucu öğrendik ama telefonda öğrendik ikimizde yanına gittim arkadaşı gelmiş yemeğe gitmişler nasıl sinirlenip üzüldüğümü anlatamam sonra eve geldim daha sonra telefon etti niye beni beklemedin diğe 1 saat beklemiştim
akşama eve geldi benim surat asık ikimizde sonuçtan mutluyuz ama bunu beraber paylaşamadık bir türlü tabi ev dahada kalabalık paylaşamıyoruz sevincimizi bir türlü
sonrada zaman geçti benim için o kadar önemliydiki o ilk an içimden çıkmıyor bir türlü
o gün gece çok ağlamıştım insan hassasta oluyor zaten
bazen oluyor işte canım ya bizler hassasız onlarsa düşüncesiz
canım ya hatırlıyorum şifon gömleğini ve ojeli tırnaklarını bende farklı değildim hani çok gülmüştük
bu sefer ben de eşofmanlarla gittim ne rahatmış meğersem zaten ben hastanede doktoruma söyleyip 3 gün kaldım hep spor giyindim
allahım dualarımızı kabul etsin inşallah
bu arada canım arkadaşım ben de az değilim 35 oluyorum biz ablayız yani
ncrozbk hosgeldin canim. nasilsin?
Fıtratları böyle bitanem, hiçbiri bir diğerinden farklı değil...
Bizimkinin canı çok tatlıdır mesela.
Doktor bana sabah akşam yapılacak 60 tane iğne verdi, doktorun odasındayız, sabah akşam bu iğneleri yaptıracaksınız dedi, bizimkinin gözler pörtledi birden" ikimizde mi "dedi?
Doktor "eşiniz yaptıracak beyefendi" deyince de "hah, iyi bari" demez mi?
Doktorun bana bi bakışı vardı "hala bu adamdan çocuk sahibi olmaya kararlı mısınız "der gibi...
Ölür müsün öldürür müsünkaydirigubbakcemile3
kızlar eşlere süprizlerle haber vermek demişsiniz ben hiç veremedim maalesef hep telefonla öğrendim ve şaşkınlıkla hayatım bana hamilesin diyorlar demiştim ne komik değilmi inşş bu sefer süpriz yaparım ama benim kocam yanımda olmuyorki
nevincim o kaynanana da sinir oldum bu arada ne kadar patavatsızmış ya allaha şükür benim ki iyi
inşallah hayırlısıyla ikizin üçüzün olurda gözüne sokarsın bak yaş ileri olunca da nasıl oluyormuş çifter çifter diğe
ama insan dediğin gibi önemsemeyince konuşmuyor bile
allahım inşallah herşey güzel gitsin
nevincim o kaynanana da sinir oldum bu arada ne kadar patavatsızmış ya allaha şükür benim ki iyi
inşallah hayırlısıyla ikizin üçüzün olurda gözüne sokarsın bak yaş ileri olunca da nasıl oluyormuş çifter çifter diğe
ama insan dediğin gibi önemsemeyince konuşmuyor bile
allahım inşallah herşey güzel gitsin
bilmez miyim şifon gömleğini ojelerini bende çok süslüyümdür onları okuyunca eşofman tk. gittim bende toplamaya... ama transfere ne bulduysam taktım uysun uymasın ne kadar çok sevdiğim takı varsa takıştırdım hatta söyledimde dr.a hemşire yüzüğün ne güzel diyince ne bulduysam taktım dedim güldüler bana :)
hepsi aynı üretim versiyon değişik diyorumda bana gülüyorlar benimkide 30 yaşına kadar doğurmuyolar sonra çocuklar aptal oluyo diyor tabi sorun olduğunu hiç bir zaman söylemedik eşim sağolsun :sm_cool: sır gibi sakladık ilk başta çok bozuluyordum ama demekki bir sebebi varmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?