- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.961
canim senin cocugun varmi?
meldircim en iyisini siz yapmışsınız söylememekle valla elimden gelse bende annem dahil hiçkimseye söylemezdim ama biz hep aynı çevrede oturuyoruz ve tedavi için hep başka şehire gidiyoruz gelince kalkmıycan fazla iş yapmıycan saklayamıyorsun ki bizimkiler beni bunaltmadılar günahlarını alamam ama yinede bilmelerini istemezdim
eşinle paylaşman çok güzel ama başka hiçkimseyle paylaşmak ne kadar yakın olsanda zor istemiyordum ama biliyorlar işte
yok canım benim hikayem okadar uzun ki 10 yıldır uğraşıyorum benim 4 hamilelik var iki kürtaj ikide minicikken kendi düştü
azıcık anlatayım sıkılmazsanız
benim 8 yıl hiç bir şekilde hamile kalmadım 5 aşılama iki tüp bebek hepsi negatif oldu sekiz yıl sonra kendiliğimden hamile kalmışım doktorların normal yolla asla olmaz demişlerdi ama maalesef boş gebelikti kesse vardı bebek yoktu içinde kürtaj oldum hatta iki sefer yaptılar beni iyi alamamışlar keseyi tekrar kürtaj oldum bu arada tüp bebeğe tekrar başladık maalesef oda tutmadı aradan iki ay geçmişti ki tekrar hamile olduğumu öğrendim ama değerlerim yüksek değildi hemen düşük oldu bu arada benim adetlerim düzensiz hamile kaldığımı öğnemiyorum hemen düşükten 6 ay sonra tekrar adetm geçti ve lekelenmem başladı kanamam bir türlü gelmiyordu korkuyla doktora gittim dış gebelikten korkuyorum tabi çünkü lekeli başlarmış hemen gebelik testi yapıldı hamileydim ama yine sorun vardı doktor dışgebelikte olabilir dedi tabi ağlamalar sızlamalar neyseki kendim düşürdüm büyük sancıyla
en son geçen nisan ayında başladım tüp bebeğe anneler gününden bir gün sonra hamile olduğumu öğrendim nasıl mutluluktu kalp atışlarını bile duydum ama maalesef onunda kalbi durdu benim içimden kazıdılar onuda:gitme:
şimdi tekarar deniceğiz nasipse bu ay olacaktı kist çıktı tedavi başlamadı bakalım bundada vardır bir hayır
ayyy kızlar çok uzun yazmışım kusura bakmayın olurmu
kızlar birde dün beni sinir edecek bişey oldu bir arkadaşıma gittim ekmek yapıyorlardı yardıma
ordada başka bir komşuları vardı çocuk meevzusu açıldı kadın başladı ne gereği var uğraşıyosunuz diye sonra olmayanın bir derdi varmış olanın binderidi vvarmış bende dedim kazın ayağı öyle değil olanın bir derdi var bizim binderdimiz var tüp bebeğe karşıymış orda ağlamamk için zor tuttum kendim sonra bıraktım yufka açmayı ben sıkıldım biraz dışarı ıkacam dedim tabi orda herkes anladı tepkimi ya böyle insanlardan bıktım ben yaaaaaaa
kızlar birde dün beni sinir edecek bişey oldu bir arkadaşıma gittim ekmek yapıyorlardı yardıma
ordada başka bir komşuları vardı çocuk meevzusu açıldı kadın başladı ne gereği var uğraşıyosunuz diye sonra olmayanın bir derdi varmış olanın binderidi vvarmış bende dedim kazın ayağı öyle değil olanın bir derdi var bizim binderdimiz var tüp bebeğe karşıymış orda ağlamamk için zor tuttum kendim sonra bıraktım yufka açmayı ben sıkıldım biraz dışarı ıkacam dedim tabi orda herkes anladı tepkimi ya böyle insanlardan bıktım ben yaaaaaaa
ben de çoooook sinir oluyorum böyle insanlara hem de çok
ben de çok yaşıyorum buna benzer konuları
artık konu komşuya arkadaşa bile gitmelerim azaldı hemen çocuk konusunu açıyorlar
başlıyorlar akıllarının kesmediği bir sürü şeyi konuşmaya
en çokda biraz daha yaşlı olan kadınlara rastlayınca birden ellerini karnıma koyup yok mu kız bir şey boşmusun diyorlar o an boğasım geliyor valla
bazen duymamazlıktan geliyorum tekrar soruyorlar hemen ortamı terkediyorum
inşallah şimdi karnım büyüyünce hiç saklamıycam dar pantolonlarımı kazaklarımı badilerimihep giyicem artık sormazlar dimi yani
songülüm kız nerdesin sen geldin hemen kaçıyo ndimi gezmeye yine görüşürüz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?