Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kızlar geldim kusura bakmayın çok çok yoğundu şimdi biraz rahat geçmişe bakıp geliyorum canlarım

Bitanem, çok zorlu bir yol olmuş seninki ama sabrın sonu selamettir, hani bazen bizim şer sandığımızda bile bir hayır vardır ya, hiçbir şey yüreğindeki isteği, umudu öldürmesin...

Beklediğine, çektiklerine değecek mutluluklar yaşayacağını düşün, hayat çok uzun,bir köşebaşında beklediğini bulacağını bilerek yaşıyor insan, sen de lütfen umudunu hep sıcak hep canlı tut.
Farklı geçmişler değil bizlerin de yaşadığı, ne güçlüymüşsün ki bak yeniden ya Allah deyip yola çıkmışsın, inşallah bu kez yüce Rabbim güldürsün yüzünü, tüm acılarını unuttursun:Saruboceq:
Hep duamda olacaksın.

Boşveeeeer, sende olup onlarda olmayan neler var bir bilsen....
Ot gibi yaşayıp ot gibi gidecekler, işte böyle ruhsuz işte böyle hissiyatsız,Allah yüreklerine şefkat nasip etsin böylesinin...

İnsanoğlu, ayıpladığı şeyi yapmadan ölmezmiş, buna yetermiş ömrü..Ceza amelin cinsindendir der Kuran'da, insanlar birileri ile ilgili yargıda bulunurken, böyle tüp bebeğe karşıyım nutukları atarken bilmezler ki ayıpladıkları kendilerinde olmasa bi yakınlarının başına geldiğinde, konuştuklarının geri dönüşüdür o...

Hiç takma kafana, Mevlam neylerse güzel eyler, umutla sabredeceğiz, inşallah olacak...

nevin canım benimmmmmm evt ya hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz bazen umudumun tükendiği zaman oluyo ama sonra diyorum neden olmasın rabbim ol dedikten sonra ona sığınıyorum verecek olan rabbim hayırlısın versin inşşş ama çok korkularım var olacakmı olursa devm edecekmi ama inşş aşacam çünkü ben allahıma çok inanıyorum
aynen dedğin gibi değecek inşş rabbim sağlıkla bir evlat verdiğinde allah razı olsun canım sende benim dualarımdasın inan hatta burdaki herkess

biliyomusunuz iyiki siz varsınız kimse anlamıyo beni en yakınlarım bile

kızzzlarrr boşverin etraftakileri takmayın yahuuuu ben artık öyle çözüm buldum.meraklı sorular aa yoksa olmuyo mu ? dr. ne diyo ? ee hadi artık yok mu bi şey ? karnın var gibi hamile misin ? hiç cevap vermiyorum yada ortamı terk ediyorum. konuşan konuşsun çok düşüncesiz fikirsiz insanlar hangi birini susturacaksın insanın sanki damarına damarına basıyolar ama bu sefer diyorum ki meraklılar çatlasınlar meraktan kimseye demiyecem :) allahım inşallah sonuna kadar gitmeyi nasip eder :)

canım benim çok haklısın zaten rabbime sığınıyorum ben böyle insanlardan hiç birimizin neler çektiğini bilmiyorlar dediğin gibi mevlam neylerse güzel eyler

Canım benimmmmmmopuyorumnanaktan
Kız ben kendime ne kadar seviniyosam sana daha fazla seviniyorum, benim inşallah olacaksa, Songülüm de gelecek arkadan diyorum, Haticeciğim de...Vallahi tek duam yok sizsiz, kendime ne diliyorsam aynısını diliyorum size de...
Benim yerime de gez, benim kase bi haftadır yatmaktan aldı başını gidiyokaydirigubbakcemile2 Emlak vergisine tabi olacak yakında, gez benim yerime deopuyorumnanaktan

valide sultan tatildeydi ne yazıkki hafta sonu geliyo yani benim tatilimde bitti :)))
aju cnm sen bana bakma arada geliyo öle keçiler sonra gidiyor ama sanırım bu seferki keçi sürüsü biraz fazla kalıcak :)))
canımmm benimmm ya ben ermiş miyim acaba yaa
inan ün haticeye söleidm nevinden çok umutluyum dedim allahım sana şükürler olsun yaa
ama biraz korktumda hee geçen seferki olumsuzluklar aklıma geldi
haticem sen ne yapıyorsun neden canın sıkkın ki
ama haberler tam moral düzeltecek gibi valla
gizemim nede acaba
bugün geç gelicem demişti dimi şimdi hatırladım

kıs ben bugün değil dün sabah geç geldim hamilelik senin aklını aldı hee :))))))))))))))

Anlamamaları çok normal. Hekimden sorma çekenden sor demiş ya eskiler.Derdimiz ortak, dileğimiz ortak, dilimiz aynı..hiç uzun yazdım diye düşünme, her zaman saatlerce de olsa yaz, akıt içindekini ki feraha çıksın karamsar zamanların.
Biz kardeş dedik birbirimize,laf olsun diye değil...Hep anlat, hep ağla hep gül burada, bir şarkı sözü geldi aklıma; kardeşim bilmez eloğlu duyar diyordı Livaneli, anlat bacım, biz dinleriz...

beennn hep çoookça yazıyorum başıma gelenleri ilk 2 aşılama tedavime gözü kapalı gitmişim taaaa o zamandan bu kadar bilgim olsa.... neyse diyorum zararın neresinden dönsek kardır o yüzden bütün bildiklerimi anlattım ben hipoluyum ve bu hastalıktan bir çok arkadaşım oldu yanlız olmadığımı öğrendim ve yasal haklarımı öğrendim raporla ilaçlarımı parasız alacağımız ve bir çok arkadaşta benim yönlendirmem sayesinde ilaçlarını parasız aldı sizlerin dualarıyla hamile kaldım ben kıssslarrrr bende sizlere dua ediyorummmm...

nevin inan şimdi ağlamamk içni kendimi zor tutuyorum allah hepinizden razı olsun evt birbirimize kardeş dedik çünkü benim öz kardeşlerim bile anlamıyor beni bana dedikleri bizim varda çokmu rahatız abla keşke yapmasaydınız dedim artık inanın zoruma gidiyo ama inanıyorum bugünler geçecek ve feraha kavuşacağız hep birlikte inşşş

meldir canım sağlıkla bebeğini kucağına al inşş arkadaşım inanın size çok dua ediyorum normal yolla hamile kalanlar değil ama tüp bebekle hamile kalanlara daha çok seviniyorum çünkü beklenen ve özlenen bebekler rabbim bizlerede nasip etsin inşşş

aminn canım inşallah hepinize nasip olur allah bizlerinde hamileliklerini devam ettirsin canım benimde düşük doğumum var 25 haftalık ikiz o yüzden korkmuyor değilim ama düşünmemeye çalışıyorum allahım sevincimizi yarım bırakmasın yarabbin inşallah sizide sevindirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…