- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.981
yok canım benim hikayem okadar uzun ki 10 yıldır uğraşıyorum benim 4 hamilelik var iki kürtaj ikide minicikken kendi düştü
azıcık anlatayım sıkılmazsanız
benim 8 yıl hiç bir şekilde hamile kalmadım 5 aşılama iki tüp bebek hepsi negatif oldu sekiz yıl sonra kendiliğimden hamile kalmışım doktorların normal yolla asla olmaz demişlerdi ama maalesef boş gebelikti kesse vardı bebek yoktu içinde kürtaj oldum hatta iki sefer yaptılar beni iyi alamamışlar keseyi tekrar kürtaj oldum bu arada tüp bebeğe tekrar başladık maalesef oda tutmadı aradan iki ay geçmişti ki tekrar hamile olduğumu öğrendim ama değerlerim yüksek değildi hemen düşük oldu bu arada benim adetlerim düzensiz hamile kaldığımı öğnemiyorum hemen düşükten 6 ay sonra tekrar adetm geçti ve lekelenmem başladı kanamam bir türlü gelmiyordu korkuyla doktora gittim dış gebelikten korkuyorum tabi çünkü lekeli başlarmış hemen gebelik testi yapıldı hamileydim ama yine sorun vardı doktor dışgebelikte olabilir dedi tabi ağlamalar sızlamalar neyseki kendim düşürdüm büyük sancıyla
en son geçen nisan ayında başladım tüp bebeğe anneler gününden bir gün sonra hamile olduğumu öğrendim nasıl mutluluktu kalp atışlarını bile duydum ama maalesef onunda kalbi durdu benim içimden kazıdılar onuda:gitme:
şimdi tekarar deniceğiz nasipse bu ay olacaktı kist çıktı tedavi başlamadı bakalım bundada vardır bir hayır
ayyy kızlar çok uzun yazmışım kusura bakmayın olurmu
kızlar birde dün beni sinir edecek bişey oldu bir arkadaşıma gittim ekmek yapıyorlardı yardıma
ordada başka bir komşuları vardı çocuk meevzusu açıldı kadın başladı ne gereği var uğraşıyosunuz diye sonra olmayanın bir derdi varmış olanın binderidi vvarmış bende dedim kazın ayağı öyle değil olanın bir derdi var bizim binderdimiz var tüp bebeğe karşıymış orda ağlamamk için zor tuttum kendim sonra bıraktım yufka açmayı ben sıkıldım biraz dışarı ıkacam dedim tabi orda herkes anladı tepkimi ya böyle insanlardan bıktım ben yaaaaaaa
Boşveeeeer, sende olup onlarda olmayan neler var bir bilsen....
Ot gibi yaşayıp ot gibi gidecekler, işte böyle ruhsuz işte böyle hissiyatsız,Allah yüreklerine şefkat nasip etsin böylesinin...
İnsanoğlu, ayıpladığı şeyi yapmadan ölmezmiş, buna yetermiş ömrü..Ceza amelin cinsindendir der Kuran'da, insanlar birileri ile ilgili yargıda bulunurken, böyle tüp bebeğe karşıyım nutukları atarken bilmezler ki ayıpladıkları kendilerinde olmasa bi yakınlarının başına geldiğinde, konuştuklarının geri dönüşüdür o...
Hiç takma kafana, Mevlam neylerse güzel eyler, umutla sabredeceğiz, inşallah olacak...
ooo hayırlı cumalar hanımlar maşallah kaynatmışsınız sabah sabah
hatçem yazdım okumadın sanırım annemlerdeydim dün ya
nevinim burdaydı kaçırdım sanırım hanım hamiş olsu başladı siteye girmeye
ama bi tanem çıkmlıyım malesef komşum çarşıya çıalım mı dedi morali bozuk geldi tmm gidelim dedim geldiğimde okurum canlar öpüyorummm
valide sultan tatildeydi ne yazıkki hafta sonu geliyo yani benim tatilimde bitti :)))ayrılamıyorum kız gizem
ben arada kalkıyorum az öncede yemeğe bakmaya gittim onunla uğraştım
bazen açık oluyor ama ben başında olmuyorum zaten cevaplarım geçikinca anlayın ki başında değil
neysa gizemim seni çooook öpüyorum görüşürüz
bu arada son zamanlarda kaynanandan bahsetmiyon çooooook merak ettim he heee he
aju cnm sen bana bakma arada geliyo öle keçiler sonra gidiyor ama sanırım bu seferki keçi sürüsü biraz fazla kalıcak :)))hülya, talya , eylül, seraxi, gurbet kuşu (unuttuğum varsa kızmayın nolur) teşekkür ederim Allahım hpimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
gizemcim sana gelince o ne öle herkes gider ben yalnız kalırım falan yok öle hep beraber geçireeceğiz o zor günleri ve birlikte paylaşacağız o muhteşem sonucunu ve birlikte büyüteceğz içimizdeki minik mucizeleri oklavanmı ne varmış vallahi kırarım kafanda o oklavaayıklava:
canımmm benimmm ya ben ermiş miyim acaba yaaKızlar ben geldimzemuszemus
Kaçak göçek nete bağlanacağımı söyleseler inanmazdım:roflol:
Size haber vereyim istedim; valla bacılar akşama kadar söylemesi ayıptır bazı büyükbaşlar gibi mütemadiyen yiyip yatıyorum, bi ağzımda maydonoz eksik:roflol:
Eşim girmeyeyim diye pc ye sabahları işe götürüyo, yahu bi beş dakika girip kızlara haber vereyim diyorum, onlar biliyor senin evde ne yaptığını diyorhihoyyyt
Herşey yolunda, yaramaz hiçbir şey yok, beni merak etmeyin. Benim sonucum 16 kasım'da, 5 günlük transferi olduğu için test 9-10 gün sonra, ben dayanamayıp bu gece idrar testi yaptım, errken sonuç verenlerden, 2.çizgi bayağı bayağı belliydi, silik falan değil, eşime bişey demedim kızar şimdi erken yaptım diye, yarın akşam yine yapacağım:lepi:
Sizi çok özledim ama.
Evde yatmak çok sıkıcı, bir haftadır tembellik yapıyorum, işte olsam daha çabuk zaman geçerdi ama ne yapalım, evlendirme programları sağolsun, vakit geçiyorzemuszemus
Sizi çok seviyorum.
haticem sen ne yapıyorsun neden canın sıkkın ki
ama haberler tam moral düzeltecek gibi valla
gizemim nede acaba
bugün geç gelicem demişti dimi şimdi hatırladım
nevin canım benimmmmmm evt ya hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz bazen umudumun tükendiği zaman oluyo ama sonra diyorum neden olmasın rabbim ol dedikten sonra ona sığınıyorum verecek olan rabbim hayırlısın versin inşşş ama çok korkularım var olacakmı olursa devm edecekmi ama inşş aşacam çünkü ben allahıma çok inanıyorum
aynen dedğin gibi değecek inşş rabbim sağlıkla bir evlat verdiğinde allah razı olsun canım sende benim dualarımdasın inan hatta burdaki herkess
biliyomusunuz iyiki siz varsınız kimse anlamıyo beni en yakınlarım bile
kızlar geldim kusura bakmayın çok çok yoğundu şimdi biraz rahat geçmişe bakıp geliyorum canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?