Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

Allah'ım bu günleride gösterecekmiş demekkii.. Şükürler olsunnnki hamileyimmmmmm bende arkadaşlarrr.. Darısıı isteyen herkezin başınaaa inşallahh.. Desteğiniz ve dualarınızz için çok teşekkür ediyorum. Allahım hepinizden razı olsun

ayy zaten onun için takmamaya çalışıyorum ben tek hissediyorum umarım öyle olur çoğulda şansım az diye düşünüyor dr.um bakalım kısmet hayırlısı artık

maşallah maşallah süper bir haber ayy ne kadar güzel bir hafta patlama yaptık kızlar sitemiz ne kadar uğurluymuş :) allah tamamına erdirsin inşallah değerin kaç çıktı canım ?

çokkkk sevindim allah tamamına erdirsin inşşşş darısı bize olsun

insan öyle oluyor değil mi benimde 12. gün sonucum 133.9 çıktı yarın tekrar kan versceğim bakalım ne olacak

çokkkk sevindim allah tamamına erdirsin inşşşş darısı bize olsun

Aminnn inşallah canım inşallahhh, darısı herkezin başınaa bende böyle yazıyordum herkeze ama olabiliyormuş demekki gerçekten sakın ümidinizi yitirmeyin.. allahım saglıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin rabbim , daha yeni çıktık yola hayırlısı bakalım

windy cnm benim bizlerde senin için tefriciyelerimizi okuduk

eylül 25
talya 25
gizem 40
bebekteyiz 100

şükrler olsunki rabbim dualarımızı kabul etti hamdolsun
hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah

========ekim'de tüp bebek tedavisi görenler=======

1 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip bayramdan sonra donurulmuşlarla tekrar deneyecek

2 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

3 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMıLE

4 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

5 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine ((

6 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) HAMıLE

7 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah ((

8 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

9 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135) bebişine kavuşmak için tekrar deneyecek inşallah

10 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- 25/10/2009 (213) HAMıLEEEE

11 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170) HAMıLE

12 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130) 2010 da tekrar deneyecek inşallah

13 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi) HAMıLEEEE

14 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi trasfer tarihi 29/10/2009 (70) HAMıLE

15 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145) HAMıLEEE

16 ) elifözge ------------2.deneme----------- adana başkent hastanesi ----trasfer tarihi 29/10/2009 (40 + 1 yasini şerif) HAMıLE

17 ) cemre18---------????????---------------gelecek t.b.mrkz-------transfer tarihi 29/10/2009----sonuç tarihi 09/11/2009 (125)

18 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009 (231)

19 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009 (205)HAMıLEEEE

20 )Windy-----------------1.deneme--------anatolia tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 02/11/2009 (190) HAMıLEEEEEEE

21 ) favorim -----------?*********-----------?******************* sonuç tarihi 11/11/2009 (115)

22 )berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMıLE

23 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- HAMıLE

24 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi----sonuç tarihi 13/11/2009 (90+20ayetel kürsi) HAMıLEEEE

25 )sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- yaklaşık olarak kasımın ortası(130)

26 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

27 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

28 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

29 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

30 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi----tekrar deneyecek

31 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

32 )sedef59 --------------????????----------medicana

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi) HAMıLEEEEEEEEE

2 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi

3 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi ---bir süre erteledi

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya-----bayramdan sonra başlıyor inşallah

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m. -----trasfer tarihi 10/11/2009 (120)

13 ) gurbetkusu----1.deneme--------avusturya

Son düzenleyen: Moderatör:
ohhh ohh maşallah listemize sıra yeni deneme yapacak olan arkadaşlarda umutla bekliyorum hadi bakalım listemizde tek bir kişi kalmaz inşallah....

Hoşgeldiniz Gizem Hanım, daha önce tanışmış mıydık acabaakannehir

ay pardon bende sizi tanıyamadım
ama karnındaki melekleri tanıyorum onlar benim yeğenlerim hihihi

canım ablam yaaa valla çok çok çokkkkk tebrik ederim
seni çok özledim

kızlar liste çok kabardı valla hee koca bi sayfa malum kasım ayının ortalarına geldik artık yavaş yavaş tamamen kasım listesi yapsak diyorum ne dersiniz

ben bu sayfaya ilk girdiğimde dedimki bu listeden süper anneler çıkıcak ilk günden umutluydum ve hala o kadar inançlıyımki
biliyorum rabbim nasip edecek ve herkesin bebeği kucağına gelecek buna canı gönülden inanıyorum canlarım

iyiyim gizemcim biraz yorgun hissediyorum sadece haftanın son günü sendromu sanırım :) yarında pek dinlenemeyeceğim kan falan vereceğim merkeze gideceğim bayada uzak ö.sonra anca eve geçerim c.tesi gitti neyse diyorum sağlık olsunda her şey oluyor :)

valla meldir aynen yaa
geberdim inanki sabahtan beri yaa
hala çok işim var
herkes bana bişiler yazmış cvp yazamadım
valla kimse kusuruma bakmasın ebn hiç böle yapmam bilirler beni aslında ama napim işte malum artık bayram üstü daha bi yoğun yanii

kendine dikkat et sende çok yorulma yorma bebişi

geçmişi okumayı anca bitirdim kızlar ne çok kaynatmışsınız öle amaaan şekerler takmaya kalkarsanız o kadar çok densizne dediğğini bilmeyen varki
2 yılda bu 3. tüp denemem duymadığım laf kalmadı hepsini Allaha havale ettim Allahım çok büyük yüreklerine merhamet versin ne deyim

ay pardon bende sizi tanıyamadım
ama karnındaki melekleri tanıyorum onlar benim yeğenlerim hihihi

canım ablam yaaa valla çok çok çokkkkk tebrik ederim
seni çok özledim

Canımmmm ben de seni çok özledim, Ne çok alışmışım ben sana, size...
Yeğenlerin ısırsın seni inşallah

Ya sabah yazmayı unuttum, 170 duam var, paylaştır istersen .Ben pazartesiye kadar evdeyim, bol bol okuyacağım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…