Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

canım benim çok çok tebrik ediyorum inşallah herşey yolunda gider
ekim ve kasım acayip uğurlu geldi inşallah diğer arkadaşlarında güzel haberlerini okuyacağız inanıyorum buna
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Ağlamak yok..İnsan paylaştıkça unutuyor derdini, paylaştıkça hafifliyor yükü..
Ben kendim yaşayan kadar ne tüp bebek nedir nasıl yapılır bilirdim ne de yumurtlama tarihi hesaplamayı...İnsanın derdi neyse fikri de o oluyor. Evlenirsin,korunmazsın, çocuğun olur diye düşünüyordum sadece..İnsanlar da öyle işte, binbir türlü derdi düşüncesi var insanların ama bak burası bizim saklı bahçemiz, burda hepimiz biriz..
Ağlamak yok bitanem, asla.

Canımmm, tebrik ediyorum seni:1hug: Darısı tüm isteyen kardeşlerimizin başına, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
Tekrar tebrik ediyorum...

Kasım ne aymış maşallah, Haziran Temmuzda nüfus patlaması yaşanacak anlaşılanalkisalkisalkis

kızlar nasılsınız
ben arada kalkıyorum dolanıyorum
az önce kocişim geldi yemek yedik gitti
inanın sizler olmasanız herşey içimde kalır sıkıntıdan patlardım
bizim ev genelde kalabalık oluyor transferden sonra görümcem 2. sınıfa giden kızıyla bizde bana pek iş yaptırmıyor arada annem geliyor kayınvaldemler geliyor
ama ben kan tahlili için hastaneye gitmek dışında ki o da evimize 2 dk uzaklıkta dışarı çıkmadım
evde birileri hep oluyor ama onlarla sizinle paylaştığım şeyleri paylaşamıyorum
evet nevincim burası bizim gizli bahçemiz

evt canım aynen öyle sadece olumlu düşünecem .evt hepimizin sıkıntıları aynı ama bak sizlerden güzel haber aldıkça bende heyecanlanıyorum acaba diyorum hayırlısı inşşş

kızlar size bişey soracam kafama takıldı.
benim 4 denememde uzun protokol oldu bu seferkini dr kısa yapacak benim korkularım var acaba farkı oluyomu yada hangisinde daha fazla hamile kalma şansı var yada aynımı bu sefer direk yumurtlatma iğnelerine başlıcam sanırm nasıl olacak sizlerden kısa protokolle hamile kalan varmı ne olur bilgilendirin beni

Eylülüm, ne kadar izinlisin? İşbaşı ne zaman?

Benim 2 denemem de kısa protokoldü canım...
Nurcan, kaç yaşındasın tatlım?

ben kısa protokolde denedim normalde adat olmadığım için bi şey değişmediğini söylemişti dr.um aşılama için denemiştik kısa protokolü ama tedavi baştan sona yanlış olduğu için olmadı

canlarim ben cikiyorum..cok yoruldum bugun...daha da islerim var burda..sonra gorusuruz oldumu..Hamisler, eylul, serraxi, nevin, meldir, windy,ajuu, kendinize cok iyi bakin..Oteki kizlar sizde..
Allaha emanet olun.

kızlar çok düşünüyorum yaaaa
nevin canım 29 yaşındayım normalde uzun oluyordu bana ama bizim pgd olduğu için fazla yumurtlamam gerekiyo ki sağlıkılı embriyo çıksın onun için bu sefer böyle olacak dedi doktorum birde kızlar ekstra femera diye bir ilaç daha kullunacakmışım

nevin sen normalde caliyormusun? izinlimisin suan?

Ah ah hem de 19 yıldır bilfiilkaydirigubbakcemile3 1 sene sonra emekli olacağım hayırlısıyla..
Ben transfer gününden itibaren senelik izin aldım, çarşambaya kadar izinliyim ama ptesi başlamak istiyorum, çok sıkıldım..
Benden ev hanımı zor olur biraz bunu anladımkaydirigubbakcemile3

Hiç kafanı karıştırma, doktoruna bırak herşeyi..Vücudunun isteğine göre o ayarlayacaktır herşeyi, sen beynen yardımcı olacaksın ekibe..
Femarayı ben de kullanmıştım ilk denemde, 20 den fazla yumurtam olmuştu..

tamm canım bıraktım doktoruma güveniyorum aslında ama işte kendimi düşünmekten alamıyorum
inşş benimde yumurtam çok olur kalitesi önemli aslında bakalım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…