Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

tamm canım bıraktım doktoruma güveniyorum aslında ama işte kendimi düşünmekten alamıyorum
inşş benimde yumurtam çok olur kalitesi önemli aslında bakalım hayırlısı olsun

Aşkım elbette kendine ne uygulanıyor bilmesi lazım insanın, ne amaçla hangi ilaç kullanılıyor bilmek güzel ama tıp hele de bu sektör engin deniz, bak her birimizin tedavisi kullandığı ilaçlar, doktorun önerileri farklı farklı..

Çok çok yumoşların olsun inşalllaaaaah:Saruboceq:

Eylülüm, ne kadar izinlisin? İşbaşı ne zaman?

nevinim ben bu ay izinliğim aralıkta da çalışmayı düşünmüyorum ben şimdi geçen yıldan kalan iznimi kullanıyorum aralıkta biraz diğer iznimden kullanırım rapor alırım ocakta başlarım heralde
gündüz çalışmak biraz daha iyi bizim nöbetlerimiz oluyor yoğun geçiyor gece tek oluyorsun laboratuvarda olduğum için makinelerimiz var onlar bazen bozuluyor uğraşmak çok yorucu oluyor bir de solüsyonlarımız var 10 kiloluk falan kaldırmak gerekiyor
anlayacağın bu kadar uğraştıktan sonra çalışıp bebeğimi tehlikeye atamam
ama sadece gündüz ve masabaşı iş olsa hadi neyse de böyle olunca gidebildiği yere kadar zorluycam bir de bizim laboratuvarın karşısı röntgen ilk aylarda çok dolaşmak istemiyorum oralarda
sen ne kadar izinlisin elinden geldiğikadar çalışma bence

Aman da hoşgelmiş minik bacım beniiiiimkaydirigubbakcemile3
Sayfa aydınlandı mı bana mı öyle geldi bilmemsositososito

kıs valla bugün işim felaketti allahtan artık rahatım ve sizinle ilgilenebilicem
geçmişi tamamen okudum ama hepsine cvp yazmam imkansız
eee nasılsınız bakalım

bu arada songülün dondurulmuş tezi bence tecrübeyle sabitlendi
darısı diğer dondurulmuşların başına hihihi

nevin canım inşşş yaaaa çok olur çünkü bizimki diğer tüp bebekten daha sıkıntılı pgd ye kaçtane girecek ordan sağlıklı çıkacakmı bazen hiç çıkmaya biliyormuş

Bitanem 1 yılım kaldığı için, formüller düşünüyorum. Şimdi bu senenin iznini kullanıyorum ama bayrama kadar yetiyor. Ocak'a kendimi atsam yeni senenin iznini alacağım ve asıl istediğim tanıdık bi doktor bulup, düşük tehlikesi vardır raporu alıp doğuma kadar raporlu sayılmak. Heyete giriyormuşsun bunun için ve devlet hast.olması gerekiyormuş, şimdi bunu araştırıyorum.

Senin ortamın riskli evet, otur sen bitanem, dolanma oralarda, Allah'a emanet, sen de bebişin de...

eylül canım bencede çalışma biraz geçsin öyle başlarsın benim kaynımın kızada laboratuarda çalışıyo ondan biliyorum çok zor diyordu birazdaha bekle sonra başlarsın

gizemim ne haber özlettin kendini kız
demek bugün patronun çok çalıştırdı seni hafta sonuda kaynanan geliyor ne güzel tatilini yapıyordu dimi şimdi niye geliyor yani

nurcan valla tam btti sayılmaz ama önemli kısmı bitti maaş falan dağıttım ondan yanim şeker
nasılsın sen

nevin canım inşşş yaaaa çok olur çünkü bizimki diğer tüp bebekten daha sıkıntılı pgd ye kaçtane girecek ordan sağlıklı çıkacakmı bazen hiç çıkmaya biliyormuş

Tedirgin olmanı, yaşadığın sıkıntıları anlıyorum..
Ne diyorum biliyor musun; ben bu sayfaya girdiğim günden beri ya hiç olmazsa, ya bu kez olmazsa, ya tutmazsa demedim hiç..Bu kez olacak, şimdi olacak dedim durdum,
Hani hamile olduğumuzu sandığımız aylarda adetimiz gecikir ya, çünkü gün sayıyoruzdur ve aklımız ondadır hep, beynin gönderdiği sinyalleri vücut hiç kaçırmıyor, biz de beynimizde bir bahar temizliği yapacağız, açacağız camları mis gibi bahar havası dolacak, şöyle tazyikli suyla ne var ne yok yıkayıp temizleyeceğiz, ancak öyle ferahlayacak..

İnsanları düşünceyle, hipnozla zayıflatıyor, sigarayı bıraktırıyor uzmanlar, biz de kendimize telkinde bulunacağız; çok yakında hamile kalacağım, ben bunu hakediyorum ve bu armağan edilecek bana...

gizemim ne haber özlettin kendini kız
demek bugün patronun çok çalıştırdı seni hafta sonuda kaynanan geliyor ne güzel tatilini yapıyordu dimi şimdi niye geliyor yani

kıs anam valla gelse bi dert gelmese bir dert
bi onun evi bi benim evim hafta sonuda kurs var bide spor merkezzinin açılışı var nasıl hepsine yeticem bilemiyorum
daha ödevlerimi yapmadım
yarın çok yoğum olucam
9-12 kurs var
14.00 de açılış
16.00 da valide geliyo
yemek falan yapmam lazım işte
pazar sabah yine kurs var 9-12 sonrada kendi evimin işi var malum
inan saçımı tarıycak fırsat yok ama hala kendime uğraşcak bişiler buluyorum
hafta içi 3 akşam spora gidicem bu haftadan sonra
kozmetik ve iç çamaşırı satıyorum eşe dosta tahsilat yapmam ve ürün dağıtmam lazım
daha anlatmıyım bayılcaksınız hihihihi

nevin canım yaaaaaa ne güzel şeyler yazmışsın aslında evt bu kadar sıkıntıdan sonra hakediyorum bende anne olacağım inşş allahın izniyle bundan sonra olumlu düşüneceğim herşey rabbimden 2009u uğurlarken 2010 bebeğimle merhaba dicem inşşşş

Hah işte böyle, hatta özellikle tedavi döneminde kafanı meşgul edecek bişeyler bulalım sana.Ne bileyim şöyle uğraşırken sana herşeyi unutturacak, terapi gibi gelecek birşeyler...İlaçlarını alacaksın ve arada bir düşüneceksin tedavini.Ne dersin düşünelim mi böyle bişeyler....

Benim tanıdığım Gizem bütün bunları yapar üstüne bir de daha yok mu der...Kendini geliştirmek için birşeyler yapman ne kadar güzel.Bak olana razı olmuyorsun şikayet etmek yerine üretiyorsun, gün gelir saçını da tararsın hatta burdaki kızların hepsinin saçını tararsın senkaydirigubbakcemile3

nevin ablam sana aynen katılıyorum cnm benim
ben hep sölemişimdir yaptığınız şeyin doğruluğuna inanın çünkü beynimiz sanırım hipofiz bezleri düşünceye bağlı olarak hormon salgılıyor
bi keresinde adetim gecikti ama ben öle eminimki diyorum kesin hamileyim
gecikmenin 4.günümü neydi dedimki artık kesin hamileyimya ee bi test yapayımda eşime göstereyim
ama karnım falan felaket şiş böle karnıma falan bakıyorum hep dikkat ediyorum yani öle eminim
neyse testi yaptım sonuç negatif
aman dedim boşunaymış demekki adet olucam falan derken pozitif olduğuna nasıl kendi kendimi inandırdıysam testen sonra negatif olduğunada inandırdım ve ertesi günü adet oldum
belki size saçma gelicek ama düşünceyle çok alakası var bence
transferi yapılanlara hep sölüyorum kendinizi öyle bi inandırınki tutunsun embriyolarınız
işte öle yaniiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…