G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.041
tamm canım bıraktım doktoruma güveniyorum aslında ama işte kendimi düşünmekten alamıyorum
inşş benimde yumurtam çok olur kalitesi önemli aslında bakalım hayırlısı olsun
alooooooo ben geldim yaaaaaa
Eylülüm, ne kadar izinlisin? İşbaşı ne zaman?
Aman da hoşgelmiş minik bacım beniiiiimkaydirigubbakcemile3
Sayfa aydınlandı mı bana mı öyle geldi bilmemsositososito
nevinim ben bu ay izinliğim aralıkta da çalışmayı düşünmüyorum ben şimdi geçen yıldan kalan iznimi kullanıyorum aralıkta biraz diğer iznimden kullanırım rapor alırım ocakta başlarım heralde
gündüz çalışmak biraz daha iyi bizim nöbetlerimiz oluyor yoğun geçiyor gece tek oluyorsun laboratuvarda olduğum için makinelerimiz var onlar bazen bozuluyor uğraşmak çok yorucu oluyor bir de solüsyonlarımız var 10 kiloluk falan kaldırmak gerekiyor
anlayacağın bu kadar uğraştıktan sonra çalışıp bebeğimi tehlikeye atamam
ama sadece gündüz ve masabaşı iş olsa hadi neyse de böyle olunca gidebildiği yere kadar zorluycam bir de bizim laboratuvarın karşısı röntgen ilk aylarda çok dolaşmak istemiyorum oralarda
sen ne kadar izinlisin elinden geldiğikadar çalışma bence
nevin canım inşşş yaaaa çok olur çünkü bizimki diğer tüp bebekten daha sıkıntılı pgd ye kaçtane girecek ordan sağlıklı çıkacakmı bazen hiç çıkmaya biliyormuş
gizemim ne haber özlettin kendini kız
demek bugün patronun çok çalıştırdı seni hafta sonuda kaynanan geliyor ne güzel tatilini yapıyordu dimi şimdi niye geliyor yani
nevin canım yaaaaaa ne güzel şeyler yazmışsın aslında evt bu kadar sıkıntıdan sonra hakediyorum bende anne olacağım inşş allahın izniyle bundan sonra olumlu düşüneceğim herşey rabbimden 2009u uğurlarken 2010 bebeğimle merhaba dicem inşşşş
kıs anam valla gelse bi dert gelmese bir dert
bi onun evi bi benim evim hafta sonuda kurs var bide spor merkezzinin açılışı var nasıl hepsine yeticem bilemiyorum
daha ödevlerimi yapmadım
yarın çok yoğum olucam
9-12 kurs var
14.00 de açılış
16.00 da valide geliyo
yemek falan yapmam lazım işte
pazar sabah yine kurs var 9-12 sonrada kendi evimin işi var malum
inan saçımı tarıycak fırsat yok ama hala kendime uğraşcak bişiler buluyorum
hafta içi 3 akşam spora gidicem bu haftadan sonra
kozmetik ve iç çamaşırı satıyorum eşe dosta tahsilat yapmam ve ürün dağıtmam lazım
daha anlatmıyım bayılcaksınız hihihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?