- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.061
Benim tanıdığım Gizem bütün bunları yapar üstüne bir de daha yok mu der...Kendini geliştirmek için birşeyler yapman ne kadar güzel.Bak olana razı olmuyorsun şikayet etmek yerine üretiyorsun, gün gelir saçını da tararsın hatta burdaki kızların hepsinin saçını tararsın senkaydirigubbakcemile3
canım benim ben istanbulda tedavi görecem kaynımlarda kalacam ordada nete giremiyorum maalesef onun içinde üzülüyorum herşeyi sizinle paylaşmak isterdim kendi evimde olsam rahat rahat görüşürdük ancak sonuçtar haber ederim sizi
valla nerden bildin yaa
ingilizce kursu bitsin bide kuaförlük kursuna gidicem
hepinizin saçlarını ben yapıcam çeşit çeşit :))))
hakkıyla şu üniversiteyi bi bitireyimde inşallah
canım bana yetmiyo hiç bişey öğrenmenin sınırı yok inanki
ben anneme çekmişim bu konuda
yokmu bana hafta sonu için işşşşşşş oh anam gaza geldim oh ohhhhh
canım benim ben istanbulda tedavi görecem kaynımlarda kalacam ordada nete giremiyorum maalesef onun içinde üzülüyorum herşeyi sizinle paylaşmak isterdim kendi evimde olsam rahat rahat görüşürdük ancak sonuçtar haber ederim sizi
güzelim ben listeme öle yazmıştım zaten yalnış hatırlamıyorsam
arada bize slm et haber ver yeter hep aklımızda ve dualarımızda olucaksın hiç merak etme
sende bol bol dua et bak burda çok hamile var onların duaları daha makbul inşallah..hepside tertemiz insanalar kendilerinden çok bizler için dua ederler eminim buna.rahat ol ve evine bebeğinle birlikte dön cnm benim
Ben veririm telefonumu,adresimi..Nerdeysen gelip bulurum da seni.Gece gündüz ara anlat, ben dinler paylaşırım..İstanbul'da biz varız bacım aşkolsun..Evimiz, soframız, yüreğimiz açık sana..
evt canım yazmıştın allah razı olsun sizlerden evt hamilelerden dua istiyoruz en son yazdığın tüylerimi diken diken etti inan inşş canım inşşş
bu arada kuaför olduktan sonra ben saçımın rengini değiştirmek istiyorum boyarsın dimiopuyorumnanaktan
ilahi gizem haklısın vallahi tedavim başlasaydı hediye almıcaktım ama şimdi alırım ufak bişeyler öyle pahalı bişeyler alamam tabi gönlü olsun ama
kızlar bu arada gelecek ay doğum günüm inşş rabbim bana hediyelerin en güzelini verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?