Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

canım benim ben istanbulda tedavi görecem kaynımlarda kalacam ordada nete giremiyorum maalesef onun içinde üzülüyorum herşeyi sizinle paylaşmak isterdim kendi evimde olsam rahat rahat görüşürdük ancak sonuçtar haber ederim sizi

nevinciğim sen emekli oluyorsun demek az kalmış arkadaşım ya raporu alırsın diğe düşünüyorum hele ikiz olursa yeğenlerim daha kolay olur emekli olunca da rahat rahat büyütürsün bebişlerini
benim emeklime çok var 13 yıl bitecek çalışıyorum yaş vurdu 18-19 yıl falan çalışıcam daha bitermi düşün hayırlısı artık
nurcanım sana doktor bu sefer farklı şey uygulayacakmış ama bir bildiği vardır ben ilaçları 8 gün kullanmıştım 11. gün yumurtalarım toplanmıştı bana çok kısa gelmişti ama hamileyim işte onlar yaşa probleme kaliteye kiloya göre farklı protokoller uyguluyorlarmış senin içinde öyle olmuştur fazla takma bu konuyu kafana tamam mı
nurcanım bizim işler gerçekten zor gündüzde yoğun oluyor kalabalık hasta oluyor birde domuz gribi meselesi var aslında evde çok sıkıldım ama o ortamda çalışmak da riskli hele bizim gibi bebeklerine zor avuşanlar için daha da zor

valla nerden bildin yaa
ingilizce kursu bitsin bide kuaförlük kursuna gidicem
hepinizin saçlarını ben yapıcam çeşit çeşit :))))
hakkıyla şu üniversiteyi bi bitireyimde inşallah

canım bana yetmiyo hiç bişey öğrenmenin sınırı yok inanki
ben anneme çekmişim bu konuda

yokmu bana hafta sonu için işşşşşşş oh anam gaza geldim oh ohhhhh

güzelim ben listeme öle yazmıştım zaten yalnış hatırlamıyorsam
arada bize slm et haber ver yeter hep aklımızda ve dualarımızda olucaksın hiç merak etme
sende bol bol dua et bak burda çok hamile var onların duaları daha makbul inşallah..hepside tertemiz insanalar kendilerinden çok bizler için dua ederler eminim buna.rahat ol ve evine bebeğinle birlikte dön cnm benim

Nassı tanıyorum amakaydirigubbakcemile2
Aferin aferin, hep kazanırsın yaşamda bu mantıkla..

Bir araştırmaya göre; hayatlarından en çok şikayet edenlerin en sık değiştirdiği şey şampuanlarıymış. Çünkü hayatlarında şikayet ettikleri şeyleri değiştirmeye kararları yok, güçleri yok anca şampuanlarının markasını değiştiriyorlar.

Gücünü takdir ediyorum canım,bitanemsin...

eylül sizler bişeyler yazınca inan içim daha huzurlu oluyo rabbim hayırlısın versin benimkide kısa olacak inşş göz açıp kapayana kadar biter herşey
aman dikkat et doğru ya birde grip var allah korusun

eylülcüm bu domuz gribi aşısı için ne diyosun şeker

ben asla vurdurmayı düşünmüyorum
sağlık personeli için zorunlumu aşı
hamilelere vuruluyomu

Ben veririm telefonumu,adresimi..Nerdeysen gelip bulurum da seni.Gece gündüz ara anlat, ben dinler paylaşırım..İstanbul'da biz varız bacım aşkolsun..Evimiz, soframız, yüreğimiz açık sana..

evt canım yazmıştın allah razı olsun sizlerden evt hamilelerden dua istiyoruz en son yazdığın tüylerimi diken diken etti inan inşş canım inşşş
bu arada kuaför olduktan sonra ben saçımın rengini değiştirmek istiyorum boyarsın dimiopuyorumnanaktan

sadece şampuanlarını he valla çok güldüm :roflol::roflol::roflol:
bian eşim geldi gözümün önüne huahauahauh
her ay başka şampuan :roflol:
bu arada eşler hakkındaki şikayetleri okudum geçmişten
aynen kızlar ben çok daha muzdaribim bu konuda sabah yine atıştık ne beni nede teaviyi önemsemiyo gibi görünüyo
aman neyse başa sarmayalım tekrar
arkalarından söylensekte kocalarımız başımızın tacıCADIARZU

Ben veririm telefonumu,adresimi..Nerdeysen gelip bulurum da seni.Gece gündüz ara anlat, ben dinler paylaşırım..İstanbul'da biz varız bacım aşkolsun..Evimiz, soframız, yüreğimiz açık sana..

kıyamm yaa gerçekten okdar içtensin ki inan seninle görüşmek isterim inşş nasip olurda göbüşlerimizi tokuştururuz rabbim bebeğini yada bebeklerini önce kesede görmeyi sonra kalp atışını duymayı en sonda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin büyük allahım

ben kendi saçımı hep kendim boyuyorum bu konuda deneyimim olmamasına rağmen
tabiki memnuniyetle her türlü işlem yapılır hihihiih

ne yazmışım kız enson CADIARZU

gizem canım tabiki kocalarımız başlarımızın tacı ama bazen çıldıtıyorlar ama olsun ben kocamı çokkkkkkkk seviylorummmmmmm
bu arada bizim evlilik dönümümüz yaklaşıyo 20 kasımda kocama hediye almaya çıkacam ama ne alsam bilmiyorum karar veremedim

amannnn boşver hediye alma yanağına bi öpücük kondur hediyeyi tedaviden sonra vericem ben sana de olsun bitsin
kızım kriz var ayrıca zaten bi ton para harcıyos ilaçlara carta curta bu senede almayı verr hehehehhe
çokmu bencilim
hediyeyi bayanlar hakediyor
erkeklere en güzel hediye benim meşhur klava:

:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

nurcanım hep pozitif ol tamam mı nevinin gizemin dediği gibi ben kesinlikle inanıyorum buna
ben tedavinin önceki ayı o kadar çok stres girmiştim ki prolactinim tsh ım yüksek çıkmıştı
tedaviye başka şehire gidip gelecektim hem çalışıyorum yol uzak orda kalma sorunu otelde kalmak istemiyorum transferden sonra kalmam gerek yollar kötü çünkü vs. vs.
o günlerde kafayı yiyecektim ve en çok bu gizemle nevin varya canlarım bunlarla yazışmıştım tabi arada diğer kızlarda vardı ve bana çok moral verdiler çok rahatlattılar
ilk görüşmeye gittim tahlil yaptırdım değerlerim düşmüş kalma sorununu da hallettik düşün doktor ek para almadan 3 gün hastanede kalmamızı sağladı hemşireler yanımızda fiyatta da siz her seferinde çok uzaktan geliyorsunuz diğe bir de sağlıkçıyım diğe bayağı bir indirim yaptı
yani birden bütün problemler halloldu birde eşim o arada işine dönecekti dönmedi ve hep yanımda kaldı
demek istediğim negatif düşünceleri negatif kalsaydı bu kadar şey birden hallolmazdı
hem eşim hem doktorum hem de burdaki arkadaşlarım yardım etti allahım hepsinden razı olsun
bizde hep senin yanındayız ve inşallah herşey daha güzel olacak

ay anam yerim ben sizin göbüşlerinizide bebişlerinizide
yaşasın bizim topiğin hatunları ve bebişleriii yuppiiiii

ilahi gizem haklısın vallahi tedavim başlasaydı hediye almıcaktım ama şimdi alırım ufak bişeyler öyle pahalı bişeyler alamam tabi gönlü olsun ama
kızlar bu arada gelecek ay doğum günüm inşş rabbim bana hediyelerin en güzelini verir

eylülcüm bitaneciğim benim yaa hıh böle işte bravo sana pozitif ol ve etrefındakilere de yansıt maşallah

kıs nurcan bu eylül varya tedavi öncesi yedi bitirdi bizi o ne olcak bu ne olcak
daha ortada bişi yok atıyo işkembeden bi olumsuzluk sonra kenide inanıyo baktım bu böle olmıycak aldım elime oklavayı düştüm artvin yollarına anam o karadeniz sahil yoluda git git bizmez heee sağolsun başbakan yeiden tadilat başlattım yol boyunca içim dışıma çıktı nitekim vardım artvinin mis kokulu yaylalarına buldum eylülü evirdim çevirdim oklavayı sırtında kırdım
sonra aklı başına geldi de gitti trabzona aldı bebeğini evine geldi huahuahuaha :roflol:

nurcannn bak istanbula geliyosun olumsuz olursan oklava elimde istanbul kazan ben kepçe senide bulurum heee klava:

eylül doktorundan allah razı olsun başkası olsa hemen para isterdi neyseki herşey olumlu gitti şükür bebişin seninle sağlıkla kucağına aldığın günleride duyarız inşşş
bende kendi doktorumdan memnunum indirim yapıyo sağolsun geçen gittiğimizde aşı vuruluyoruz biz lenfosit diye zamanı dolmuştu benim aşının ben dedim seval hanım ama aşının vakti geçiyo diye bana dediği aşıyı ben vurduracam sana parada almıcam dedi neyse gittik aşıya kocamdan testler istediler sarılık felan yanımızda yok ve cumartesi günü devlet hastaneasi kapalı ondanda para almadı çok iyi kadın allah bin kere razı olsun aşıya 300 milyon tahliller 125 milyon aza para değil değilmi

canım benim inşallah hayatında aldığın en mükemmel hediyen olur
rabbim yar ve yardımcın olsun dualarımızı hepimiz adına kabul etsin
şimdiden doğum günün de evlilik yıldönümünde kutlu olsun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…