Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

gizem canım benim teşekkür ederim aminn inşşş
hepimiz alırız o güzel haberi belli mi olur kız bundan bir yıl sonra bebeğimizi konuşuruz belki değilmi

benim dr um para konusuna hiç karışmıyo
ben anlamam o işten muhasebeyle konuşun diyo
ama tahlillerin çoğusunuda devlet hastanesinde yaptır diye uyardı sağolsun yoksa koyun gibi ben kan sayımını bile orda yaptırırdım
tabi daha yaptırmadım ama tedaviye karar verdiğim zaman hormon testine kadar hepsini devlette yaptırıp götüreceğim inşallah

eylülcüm bu domuz gribi aşısı için ne diyosun şeker

ben asla vurdurmayı düşünmüyorum
sağlık personeli için zorunlumu aşı
hamilelere vuruluyomu

gizemim ben vurdurmayı düşünmüyorum şimdi hamileyim zaten şu an türkiyede olan aşılar hamilelere vurulmuyormuş hamilelere daha sonra gelecekmiş
ben yaptırmıyacaktım zaten yaptıranada karşı değilim
ben kendime iyi bakmaktan yanayım dirençli olmak için meyvemi sebzemi düzenli yerim balımı pekmezimi annemlerin yaptığı envayi çeşit köy ürünlerinide yerim acı ve sarımsaklıda yerim yoğurt ayran eksik etmem
benim sadece et ürünleriyle aram yok balık ve türlerini hiç yemem ama tavuk kırmızı et faydası olsun diğe arada yeim
yani kendime çoooook iyi bakarım diğenler yaptırmasın tabi ama yeme konusunda çok seçici olup direnci düşük olanlar daha çabuk kapabilir mikrobu
bizlere de zoorunlu değil aşı sadece yaptırmayanlara bir kağıy doldurtup imzalatıyorlar o kadar bizim arkadaşlardan bazısı yaptırdı bazısı yaptırmadı sadece benim bildşğim bir arkadaş da yan etkileri oldu bayağı kötü olmuş ama şimdi iyi

canım bende yaptırmayı düşünmüyorum aynen dediğin gibi beslendikten sonra değil domuz gribi fil gribi gelse etkilemez hihihi
yine şebekliğim üstümde farkındamısın

ha bu arada sayın eylül ve nevin hanım farkındamısın bilmem ama fazla kaldınız nette hadi bakalım doğru yatağa kendinizi sıcak tutun yallahhhhh

ben sizle olmaktan çok mutluyum ama yeğenlerimide düşünmek zorundayım onlar tam gelişme çağında bu pis dünyadan şimdiden nasiplerini almasınlar canlarım

Bir haftanın acısını çıkardım vallakaydirigubbakcemile3
Haklısın çıkmalıyım, annem de oklava sallıyor deminden beri..Azıcık onla zaman geçireyim yine gelirim..
Sizi çok seviyorum, öpüyorum da tek tek:asigim:
Allah'a emanet olun şimdilik.İyi akşamlar.

gizemim ya canımsın benim hem de çok alemsin seninle negatif olmak eldemi
yani nurcanım anlayacağın az daha bu kız benim kafamda kıracaktı oklavayı nevinim şahit valla
ben toparladım kendimi sende toparla yoksa bu gizemin işi hiç belli olmaz istanbula gitcenya tedaviye vallahi orda bulur seni
gizemim çalışkan arkadaşım bir daha söylüyorum enerjine hayranım
hem o kadar çalışıyorsun koşturuyorsun bir de satışlar yapıp para kazanıyorsun yakınında olsam bende alırdım senden ben acayip severim giyinmeyi süslenmeyi bazen bir kıyafet beyeninceki bizim buralar zaten pahalı gözüm dönüyor fiyatını görmüyorum alıyorum senden de alırdım birşeyler emin ol

haklısın gizemim çok kalmıyalım
nevinde benim gibi acısını çıkardı valla olsun ama çok merak etmiştik nevini
neyse kızlar görüşürüz yine

nevin cim hadi annene ayıp ama yaa az ilgilen senle pazartesi görüşürüz cnm benim

eylülüm cnm benim çok para kazanmıyorum aslında ama olsun kontur parası çıksa kardır diyorum
valla bu enerji birgün biter ama rabbim güç versin ne iyim
cnm benim bende öle giyim çok hihihi iç çamaşırı tayt çıtçıtlı badi bide fantazi var hihihihiihi :))))
malum hamilesin fantazi sana yaramaz :))))))))))))

hadi öptüm ikinizide nevinim eylülüm
biz nurcanla burayız hihihi talyada gelir belki
meldirinde işi var galiba birazdan bi uğrar ama
sizi seviyorum güzellerim

bacım hadi git yap yemeğini bende birazdan çıkıcam zaten pazartesi görüşürüz inşallah sen ne zaman gidiyosun istanbula

========ekim'de tüp bebek tedavisi görenler=======

1 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip bayramdan sonra donurulmuşlarla tekrar deneyecek

2 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

3 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMİLE

4 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

5 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine ((

6 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) HAMİLE

7 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah ((

8 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

9 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135) bebişine kavuşmak için tekrar deneyecek inşallah

10 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- 25/10/2009 (213) HAMİLEEEE

11 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170) HAMİLE

12 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130) 2010 da tekrar deneyecek inşallah

13 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi) HAMİLEEEE

14 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi trasfer tarihi 29/10/2009 (70) HAMİLE

15 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145) HAMİLEEE

16 ) elifözge ------------2.deneme----------- adana başkent hastanesi ----trasfer tarihi 29/10/2009 (40 + 1 yasini şerif) HAMİLE

17 ) cemre18---------????????---------------gelecek t.b.mrkz-------transfer tarihi 29/10/2009----sonuç tarihi 09/11/2009 (125)

18 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009 (231)

19 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009 (205)HAMİLEEEE

20 )Windy-----------------1.deneme--------anatolia tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 02/11/2009 (190) HAMİLEEEEEEE

21 ) favorim -----------?*********-----------?******************* sonuç tarihi 11/11/2009 (115)

22 )berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMİLE

23 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- HAMİLE

24 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi----sonuç tarihi 13/11/2009 (90+20ayetel kürsi) HAMİLEEEE

25 )sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- yaklaşık olarak kasımın ortası(130)

26 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

27 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

28 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

29 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

30 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi----tekrar deneyecek

31 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

32 )sedef59 --------------????????----------medicana

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi) HAMİLEEEEEEEEE

2 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi

3 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi ---bir süre erteledi

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya-----bayramdan sonra başlıyor inşallah

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m. -----trasfer tarihi 10/11/2009 (120)

13 ) gurbetkusu----1.deneme--------avusturya

iyiyim canım hafta sonu iş toparlaması diyelim ilaç falan yapıldı odalara biraz tedirginlik yaşadım zararı yok dediler ama mikroptanda korktuğum için yaptırdım mecburen gözlerimiz boğazımız yandı biraz huzursuz oldum ama sağlığa tehlikesi yok dediler hamileyimde diyemiyorum :) şimdilik sır hele iş yerinde yoksaaa ne gelir başıma bilinmez...

geçmişi şöyle bir okuyou p gelmek uzun sürdü döktürmişsünüz yine seninki kürleri içmedi sanırım :)

cnm henüz kür yapmadım ama içmiyeceğinin sinyallerini verdi bunun sonu kavgayla biter benden sölemesi ama kursağıma kadar doluyum
sabah diyorumki bak bol bol sıvı al idrarını tutma gelince yap durdurça mikrop üretiyo bana diyoki saçmalama ammada çok biliyosun bende dedim ne halin varsa görr napim

cnm zararlı değil demişlerse tedirgin olma güzelim eve gidince ayran goğurt falan ye e mi cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…