Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

ne yazıkki erkekler bizim gibi belli edemiyolar duygularını sanırım biraz odunluk var hepsinin geninde :))))

ayy benim eşimde böyleydi önceden ama hasta oldukça benim dediklerim çıktıkça şimdi ne desem yapıyor niye tuvaletlerini tutarlar anlamıyorum buna bile üşeniyolar anlamıyorum yaa hayret yani

gizemcim ben yavaş yavaş toplanayım anca şeker 10 kala çıkıyoruz :) malum trafik durumları... hafta sonu fırsat bulursam gelmeye çalışırım p.tesiye kadar hoşçakalın herkese iyi hafta sonları bol, bereketli,sağlıklı...hastalıksız günler diliyorum.

windy canım tebrik ederim çok sevindimmm
llah ım tamamını erdirsi inşşş
valla süper oldu ya
bu hamiş haberleri insanın içi açılıyoo

biliyorum taze anniş
niyetinden hiçbir şüphem yok
inş sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağın dolarr rabbim sana inş fazla fazla versinn yaaa
sende hep dualarımdasın inş peşinden geliyoruzzz
dondurulmuşlarımız çözülsün annişlerine tutunsunnn

canlarım hepinizin yazdıklarını tek tek okuyorum olmadığım zamanlar
gerçekten hepimiz birbirimize aynı cümleleri kuruyoruz
en yakınım bile anlamıyo kocam ilgisiz davranıyo o bu laf söylüyo kaynanam bunu dedi
hayatlarımız ne kadar aynı diye şaşırıyorum bazen bu kadar mı olur diyorum
erkekler bizim gibi değil malesef biz duygusal yaklaşıyoruz ama onlar değiller yani bizler anne olmadan anneliği bilen varlıklarız içimizde hissediyoruz o duyguyu erkekler için malesef öyle değil canlar
öyle olsaydı cennet annelerin değil babaların ayakları altında olurdu hihihihi
hepimizin amacı aynı hepimiz anne olmak istiyoruz hepimiz aynı hissediyoruz aynı düşünüyoruz belki günlük hayatta tanışıyo olsak bu kadar anlaşamayabilirdik ama bu konu çok hassas oluncaa bağlılık da hassas oluyooo güllerimmmm
benim eşimde ara ara durup senin şu tüp bebek işini diye lafa başlıyodu ben bi tane yapıştırmak istiyodum ona sonra bekleme sürecinde adını ben koyucam falan diyo dedim o benim tüp bebk işim ben çektim o kadar acıyı sıkıntıyı rabbim verirse benimdir dedim şok oldu benim o laflara alındığımı yeni anladı
çok yazdım sanırım canlarım demek istediğim hepimizin hayatları aynıı
inşşş hepimizin sonu da aynı olurr
allah ıma emanet ediyorum sizlerii meleklerinizi
çok seviyorum sizleri kocaman öpüyorum her biriniziii

windy canim tebrikleer...oh ne guzel bugun hep hamile haberleri aldik..Allahim tamamina erdirmeyi nasip etsin..

windy cnm benim bizlerde senin için tefriciyelerimizi okuduk

eylül 25
talya 25
gizem 40
bebekteyiz 100

şükrler olsunki rabbim dualarımızı kabul etti hamdolsun
hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah

Vallaha ne diyim ne yazayım bilemiyorumm kızlar... Çok çokk teşekkür ediyorumm.. allahım razı olsunn hepinizdenn.. Verdiginiz destek dualarr inanın beni ne çok mutlu ettiniz anlatamamm.. allahım dileyen herkeze versin yaşatsın diyebiliyorum ancak bugünleri.. Pazartesi kan verecegim tekrardan.. 24 Kasım gibide ultrasonda görebiliriz dedi doktorumuz.. inşallah hayırlısıyla atlatırızz tüm aşamaları..

a.s.

windy canım tebrik ederim çok sevindimmm
llah ım tamamını erdirsi inşşş
valla süper oldu ya
bu hamiş haberleri insanın içi açılıyoo

Çok sagoll bebekteyiiz , Dualarını esirgemedin benden Allahım senden razı olsunn ve tüm dileklerin kabul olsun inşallah canım benimm

Çok sagoll bebekteyiiz , Dualarını esirgemedin benden Allahım senden razı olsunn ve tüm dileklerin kabul olsun inşallah canım benimm

ni demek şekerimmm
her zman dualarımdasınız inş hepimiz sevinicezz
canım benim ALLAH senden de razı olsun ne demek yavvv
senin duaların içinde tşk ederim
ii bak kendine meleğine vaye meleklerine:))):1hug:

slm kızlar.....

dün istanbuldan döndüm.....
transferim bir ay sonraya kaldı...

biraz baştan anlatayım..umut tüp bebek merkezinde ulun bey le başladım kendisinden çok memnun kaldım...yumurtalık rezervim düşük benim...ilk denememde kısa protokolde 20 gün iğne kullanmama rağmen hiç yumurta toplanamayıp yarıda kalmıştı...burdada 16 gün kullandım iğneleri....

1. gün - 2. gün - 3. gün - 4.gün - 5. gün--------------puregon 225 doz ve femara 2 adet

6. gün-------------------puregon 225 doz

7. gün ------------------puregon 225 doz + orgalutran

8. gün - 9. gün - 10. gün-----------------puregon 150 doz + merional 75 doz + orgalutran

11. gün - 12. gün---------------------puregon 150 doz + merional 150 doz + orgalutran

12. gün --------------------puregon 300 doz + merional 150 doz + orgalutran

13. gün -------------------puregon 225 doz + orgalutran

14. gün - 15. gün -------------------merional 300 doz + orgalutran

16.gün ----------------------orgalutran + pregnly 5000

tedavi boyunca folbiol ve apikobal kullandım...eşimede vitamin olarak tedavi boyunca NAC-600 effervasan tablet + evicap 400 kapsül + zinco-C tablet verdiler..

bu kadar doz kullanmamın nedenide yumurtamın oluşması ama malesef büyümemesiydi....sonunda çarşamba günü toplamam oldu...sanki bir mucize gibi geçti..ben yine hüsrana uğramayı kendime hazırlamışken tam 38 tane yumurta toplandı...inanamadım...ertesi günde emriyologla görüştüm ve 38 yumurtadan 19 u işlem görmüş bunların 10 taneside döllendi...ama bu sonuç embriyonun 1. günüydü.3. günü yani bugün kaçtanesi yola devam ediyorsa onların hepsi dondurulcak...henüz aramadılar heyecanla bekliyorum...

toplamadan önce dr.um transferin erteleneceğini söylemişti nedenide ilaç tedavisinin uzun sürmesinden dolayıymış..rahmim gebelik dönemini kaçırmış...embriyolog da bana transferin olamayacağını söyledi onun nedenide çok fazla yumurta toplandığı için rahmimin su toplamış ve şişmiş olabilmesiymiş...bikaç ilaç verdiler..ama toplamadan sonra ağrılarım hala devam ediyor..kasıklarım çok kötü yürümekte bile zorlanıyorum....

sonuç itibariyle transferim bir sonraki adet dönemine kaldı..o yüzdende dün evime geri döndüm...herşeyin hayırlısı inşallah..

merhaba sudenazcım senden merakla haber bekliyorduk sonucun çok güzel inşallah yumurtaların hepsi dondurulur kaliteli olurlar ve trasferinde çok güzel geçer
canım benim olsun da birdahaki ay olsun rahim dinlensin kendine gelsin dimi 38 yumurta taşımış rahmin çok yorulmuştur
inşallah sende hamileler kervanına katılırsın
allah her konuda kolaylık versin

sudenaz canim, bu foruma yeni katildim. Gecmisini okumustum..
Canim insallah 10 u da dondurulmustur. Bu kadar yumurtadan sonra bir ay dinlenmen cok onemli..Insallah bir sonraki adetinde bebislerin transfer edilir ve sana simsiki tutunurlar..Allahim yardimcin olsun canim...

songulum ne guzel yazmissin.... gercektende hepimiz ayni seyleri yasiyoruz. Allahim hepimizin yardimcisi olsun.

Songulum iyi yapmissin oyle demekle..birsey demedikte tepeleremize cikiyorlar.. Aferim sana.

sudenaz hoşgeldin şekerim
evet yorucu bir dönem geçirmişsin
inş emeklerinin karşılığını en yakın zamanda alırsın şekerim
yumoşlar alınmışş ooohhhh versinler bebişleri şimdii
vücudun da dinlenmiş olur bu arada bebişlerin sıkı sıkı tutunurlarrr
gönlündeki olsunnn inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…