G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.101
Canım benimmmmmmopuyorumnanaktan
Kız ben kendime ne kadar seviniyosam sana daha fazla seviniyorum, benim inşallah olacaksa, Songülüm de gelecek arkadan diyorum, Haticeciğim de...Vallahi tek duam yok sizsiz, kendime ne diliyorsam aynısını diliyorum size de...
Benim yerime de gez, benim kase bi haftadır yatmaktan aldı başını gidiyokaydirigubbakcemile2 Emlak vergisine tabi olacak yakında, gez benim yerime deopuyorumnanaktan
windy canim tebrikleer...oh ne guzel bugun hep hamile haberleri aldik..Allahim tamamina erdirmeyi nasip etsin..
windy cnm benim bizlerde senin için tefriciyelerimizi okuduk
eylül 25
talya 25
gizem 40
bebekteyiz 100
şükrler olsunki rabbim dualarımızı kabul etti hamdolsun
hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah
windy canım tebrik ederim çok sevindimmm
llah ım tamamını erdirsi inşşş
valla süper oldu ya
bu hamiş haberleri insanın içi açılıyoo
Çok sagoll bebekteyiiz , Dualarını esirgemedin benden Allahım senden razı olsunn ve tüm dileklerin kabul olsun inşallah canım benimm
canlarım hepinizin yazdıklarını tek tek okuyorum olmadığım zamanlar
gerçekten hepimiz birbirimize aynı cümleleri kuruyoruz
en yakınım bile anlamıyo kocam ilgisiz davranıyo o bu laf söylüyo kaynanam bunu dedi
hayatlarımız ne kadar aynı diye şaşırıyorum bazen bu kadar mı olur diyorum
erkekler bizim gibi değil malesef biz duygusal yaklaşıyoruz ama onlar değiller yani bizler anne olmadan anneliği bilen varlıklarız içimizde hissediyoruz o duyguyu erkekler için malesef öyle değil canlar
öyle olsaydı cennet annelerin değil babaların ayakları altında olurdu hihihihi
hepimizin amacı aynı hepimiz anne olmak istiyoruz hepimiz aynı hissediyoruz aynı düşünüyoruz belki günlük hayatta tanışıyo olsak bu kadar anlaşamayabilirdik ama bu konu çok hassas oluncaa bağlılık da hassas oluyooo güllerimmmm
benim eşimde ara ara durup senin şu tüp bebek işini diye lafa başlıyodu ben bi tane yapıştırmak istiyodum ona sonra bekleme sürecinde adını ben koyucam falan diyo dedim o benim tüp bebk işim ben çektim o kadar acıyı sıkıntıyı rabbim verirse benimdir dedim şok oldu benim o laflara alındığımı yeni anladı
çok yazdım sanırım canlarım demek istediğim hepimizin hayatları aynıı
inşşş hepimizin sonu da aynı olurr
allah ıma emanet ediyorum sizlerii meleklerinizi
çok seviyorum sizleri kocaman öpüyorum her biriniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?