Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

bende iyiyim canim..ev toparlanacak beni bekliyor..canimda hic istemiyor..birazdan da annem gile gitcem zaten. Dedemgil geliyor bugun turkiyeden..kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar.ben de aşılama tedavisi görüyorum ama sizi de takip ediyorum.inşallah en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz.
bebekteyiz senin için takip etmeye başlamıştım bu sayfayı.ben de 2 aşılama yaptırdım erdem hastanesinde şu an 2.sinin sonucunu bekliyorum ama bu da tutmayacak gibi geliyor. bunun da sonucu olumsuz olursa tüp bebek için yine erdem hastanesini düşünüyorum.senden de fikir almak istedim.sen memnun kaldın mı?2. denemeni de orada mı yaptıracaksın?aslında oya hanım da serap hanım da çok tecrübeliler ama başarı oranları nasıl acaba?

songulum zaten bugunluk bosverecem gibi gozukuyor..canim hic mi hiccc istemiyor. sadece bi camasirmakinesi calistirdiydim, onu asmam lazim..zaten bitti beni bekliyor... beklesin bakalim simdilik...

sağol canım benim inş gerek kalmaz tüp bebeğe
valla hastanede personel ii bişey diyemem benim tutmadı ogün başka bi transfer olan arkadaşın tuttu güler yüzlüler maddi olarak da en uygun yerlerden bii diyebilirim
doktorum da ii bütün personel bayan diye tercih etmiştim doğru da yapmışım rahat olunuyo inş hakkında hayırlısı varsa başka yardım edebileceğim bişey sor şekerim

iki gundur fazla yoktun... gorusemedik hic... naptin bakalim

2 gündür dışrlrdayım:)))
değişik bişey yok ya canım sıkılıyo öyle
kaynanam aradı laf sokuyo
bana aldığın siyah azağı kaça almıştın dedi bende hatırlamıyorum napcan dedim o da gelince aldırcam o kazaklardan dedi ben hiç ses çıkarmadım gelicem bekle diyo yani bıktım ya

uff yaa niye boyle yapiyorlar anlamadimki..ellerine ne geciyor sa...
gelipte napcaksa dursa iste evinde guzelcene.... yok illaki duzeni bozacaklar

teşekkür ederim bebekteyiz başkalarından fikir alınca rahatlıyorum.inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz ama kalırsa bile sana sık sık soru sorabilirim.allah senin de yardımcın olsun inşallah
en kısa zamanda hamile haberlerini de okumak isterim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…