- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.141
uff yaa niye boyle yapiyorlar anlamadimki..ellerine ne geciyor sa...
gelipte napcaksa dursa iste evinde guzelcene.... yok illaki duzeni bozacaklar
teşekkür ederim bebekteyiz başkalarından fikir alınca rahatlıyorum.inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz ama kalırsa bile sana sık sık soru sorabilirim.allah senin de yardımcın olsun inşallah
en kısa zamanda hamile haberlerini de okumak isterim canım
nutella senin sorun neydi kendinden bahset şekerim dualarımıza katalım seni
hadi yaa..o kadar demek ha... Allah yardimcin olsun nediyim.. ama sende zaten tedaviye basliyacan gelmese daha iyi olacakti...malum stresten sinirden uzak durman lazim.. Allah bilir nekadarda kalacagi belli degildir?
benim nedeni bilinmeyen infertilite ne eşimde ne de ben de sorun yok.aslında benim prolaktin hormonum fazla salgılanıyor ama onun içinde ilaç kullanıyorum.yani engel olmaması lazım.büyük ihtimalle stresççünkü hamileliği çok planladım ve abarttım.öncesinde yok bu ay olmaz antibiyotik kullandım,yok dişçiye gitmem lazım deyip durdum.çok planlayınca olmuyo onu anladım.
benim nedeni bilinmeyen infertilite ne eşimde ne de ben de sorun yok.aslında benim prolaktin hormonum fazla salgılanıyor ama onun içinde ilaç kullanıyorum.yani engel olmaması lazım.büyük ihtimalle stresççünkü hamileliği çok planladım ve abarttım.öncesinde yok bu ay olmaz antibiyotik kullandım,yok dişçiye gitmem lazım deyip durdum.çok planlayınca olmuyo onu anladım.
hatçem napcam ya ben bu kadınla valla bende cazgırımıdr ama düşün baş edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?