Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

uff yaa niye boyle yapiyorlar anlamadimki..ellerine ne geciyor sa...
gelipte napcaksa dursa iste evinde guzelcene.... yok illaki duzeni bozacaklar

canım sırf niyeti o zaten huzur kaçırmak
sakarya dan gelicek sanırım bayramda bizle döner
ayy bi tanısan çıldırırsın ya
sadece gelin kaynana sorunları olsa bişey demicem kadının içi kötü anam diyorum ya kimse konuşmuyo bizden başka alt katta kaynım var kızını sözlüyo bu akşam çağırmamışlar bile düşün yani

güzelim yolumuz aynı ne istersen sorabilirsin
duaların için de tşk ederim inş hepimiz güzel sonuçlar alırız

nutella senin sorun neydi kendinden bahset şekerim dualarımıza katalım seni

benim nedeni bilinmeyen infertilite ne eşimde ne de ben de sorun yok.aslında benim prolaktin hormonum fazla salgılanıyor ama onun içinde ilaç kullanıyorum.yani engel olmaması lazım.büyük ihtimalle stresççünkü hamileliği çok planladım ve abarttım.öncesinde yok bu ay olmaz antibiyotik kullandım,yok dişçiye gitmem lazım deyip durdum.çok planlayınca olmuyo onu anladım.

hadi yaa..o kadar demek ha... Allah yardimcin olsun nediyim.. ama sende zaten tedaviye basliyacan gelmese daha iyi olacakti...malum stresten sinirden uzak durman lazim.. Allah bilir nekadarda kalacagi belli degildir?

hadi yaa..o kadar demek ha... Allah yardimcin olsun nediyim.. ama sende zaten tedaviye basliyacan gelmese daha iyi olacakti...malum stresten sinirden uzak durman lazim.. Allah bilir nekadarda kalacagi belli degildir?

bütün kışı bizde geçiriyo geçen sene 6 ay kaldı diyebilirim ömrümün törpüsü

allah ım yardımcın olsun canım rahat ol dicem ama biliyorum lafla olmuyo
inş vakti zamanı gelmiştir de olur ne zaman sonuç alcan biz hergün burdayız gel canım rahatlarsın

canim bende cok planlayicimdir... 5 sene erteledim... bak simdi noldu..demekki bunlari yasiyacakmisiz... hic ertelemeyipte yine olmayanlar var... o yuzden bunu takmamak lazim kafaya..ben takiyordum bir ara, ama baktim daha kotu oluyorum..en iyisi mi bosver..yasiyacakmisizki yasiyoruz..Allahim insallah bu imtihandan guzelcene gecmeyi nasip eder bize

hatçem napcam ya ben bu kadınla valla bende cazgırımıdr ama düşün baş edemiyorum

canim bende bilmiyorum, Allaha bol bol dua et, bende etcem insallah..
dedikleri bir kulagindan girsin otekinden ciksin...aldiris etmemeye calis nekadar zorda olsa.. var ya kafana taktikca ona hic birsey olmaz olan sana olur.. Insallah gelemez, gelsede hemen gider insallah

nutella canim biz nerdeyse hergun tefriciye okuyoruz transfere gidecek arkadas icin..
gizemimiz var, birtanemiz, o ayarliyor herseyi... genellikle hafta ici girebiliyor sadece... biz okuyoruz buraya yaziyoruz o da transfere gidecek olan arkadaslarimiz icin dagitiyor

hatçem ben onla oturup sohbet etmiyorum bile işi gücü dedikodu kızına bile beddua ediyo bende çıldırıyorum geliyo hastane hastane dolaşıyoruz bu sene nasıl olcak bilmiyorum benimde tedavim var ertelemicem tabi ama nasıl yaparım bilmiyorum
eşim biliyo bilmesine de aldırma diyo nasıl aldırma kadın loklmalarımı bile sayıyo
anası sonuçta bilsede olmuyo güzelim ya eşimden bile nefret ediyorum o varken

teşekkürler kızlar benim test tarihi 24 kasım uğrarım arada bir.hafta içi okul yüzünden çok yoğun oluyorum hergün uğrayamıyorum ama fırsat buldukça burdayım.öpüyorum sizi görüşmek üzere

canim ya, onun yuzunden nolur esinle arani acmamaya bak...kaynanayin da istedigi bu.. canim napcan onu da bilmiyorum.. ama esinden nefret etme nolur... o da birsey yapamazki sonuc ta annesi..Ama aslinda arada sirada annesine agzinin payini vermesi lazim..onuda yapmiyordur seninki dimi?
bu kaynanan kac yasinda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…