Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

70 yaşında ama kokoş şekerim
valla bilmiyorum ya ne olcak geçen sene doldurmuş eşimi hastane hastane doaşıyoz bi de gülcekmişim eve geldik eşimle tartıştık bende çıktım gittim 2 gün gelmedim eşim geldi aldı sonra eve geldim sanki o bişey yapmamış
komşumu eve çağırmış yalan yalnış anlatmış acyip senaryo yazıyo
komşum diyo tanımasam seni inanırım ona ağlaya ağlaya anlatıyomuş ya düşün

yarabbim bu nasil kadin boyle..
2 gun gidince esinde bir degisiklik oldu mu canim.. uzuldumu sen gidince?
Canim benim kaynanada bana oyun oynadi zamaninda, o aralar yeni evliydik..onlarda kaliyorduk.. Ama Allaha cok sukur sonra esim ne oldugunu anladida kurtuldum.. Ama suanda kaynanam hasta sayilir..artik ugrasmiyorda bizle... yani artik o eski sorunlari yasamiyoruz.. unuttumda o eskidekileri.. baktim sadece kendime zarar veriyorum..
ama senin durumun daha farkli.. Allahim sabir versin canim sana

tabi ki üzülmüştür ama belli etmdi pek
aslında eşim çok düşkündür bana
düşün ben burda 500 kirar 50 aidat ödüyorum anası orda yalnız oturuyo beni düşünmese annesinin huunu bilmese bana oraya taşınalım derdi çünkü burda onu bağlıcak bişey kalmadı ama demedi iş filn uğraşıyo öyle

canim iyikide sana duskun...yoksa daha kotu olurdu
dusunmek bile istemiyorum o kadinin yaninda temelli yasamaniza.. Allahtanki ayrisiniz..

canim kaynanan konusunu bilerek kapattim, kafan dagilsin biraz... uzme kendini nolur.. bak surda yakinda insallah tedaviye basliyacan, ve insallah bu sefer hamile kalcan...sen onlari dusun..birak bosver girme simdiden strese. Allaha havale et o kariyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…