Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

hadi canim kolay gelsin sana..bende camasirlari falan asiyim, ordan da artik annemgile gecerim...
Allaha emanet ol canim.. uzme fazla kendini

bende sevmediğim için birikiyo ya zaten

ii yapmışsın evlenmekle
evlilik güzelde kaynana olmasaaa hihihi

hhehe, dimi....
Ama allahtan ki her kaynana oyle degil... benim annemde cok cekmis yazik.. o yuzden simdi kendi gelinine hic kiyamaz, kendi hasta oldugu halde...
Oglan kardesim 4 sene annem gilin yaninda kaldi, daha annem hadi artik cikin demese cikmiyacaklardi...Anneme de cok zor oluyordu...o kadar kisinin isine annem bakiyordu..gelinde calisiyordu zaten.. simdi ayrildilarda hepsi rahatladi

kızlar kimsecikler yok ama ben yazayım dedim :) 16. gün beta hcg 500 çıktı dr.um tek olduğunu umut ediyorum dedi ( geçmişdeki yaşananları düşünerek) tabi ikiz olma ihtimalide var dedi haftaya kontrole gelebilirsiniz dedi bakalım allahtan hayırlısı heyecanlı bekleyiş 9 ay bitmeyecek sanırım :) darısı kalanların başına inşallah....

ya kıslar sanırım meldir var sadece bişi sorcam bu kan değerinin tam 2 ye katlaması gerekmiyo dimi
11. gün 81, 13. gün 128 çıktıı kan sonucu yeterince yükselmişmi sizce

meldirrrr şekerimm
canım benim ya çok sevindimm
RABBıM tamamını erdirsin inşşş
geçer 9 ayda inş çabuk çabukkkkk

Son düzenleme:
Arkadaşlar özelden yazarsanız bende tefriciye okuyabilirim gizem arkadaşımız topluyor galiba isim verirseni banada okuyabildigim kadar okuyayım istiyorum bende haberiniz ola :)

kızlar transfer sonrası 10. gün dayanamayıp b-hcg yaptırdımya 429 çıkmıştı 12. gün yaptırdım 950 sonucum dr tel açtık bayram arifesi gelin dedi ahh bide büyük ihtimal üçüzlere gebeyim drum öle dedi ama kocamla ben şoktayız üçüz napıcam korkuyorum nasıl taşıcam onları kızlar üçüz doğuran tanıdıklarınız varmı ben onları sağlıkla dünyaya getirebilicekmiyim uyku tutmadı korkudan düşürücem diye ççooook korkuyorummm :teselli: :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…